365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 189
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 200
Lisbeth Salander извинявай, но и твоят коментар е тъп.
Споделих тук, защото се очаква постовете да не се коментират.
Имаш право да мислиш каквото искаш за мен, но моля те недей да коментираш.
Благодаря!

Коментарите в новата тема са позволени, ако не знаеш Wink И не ме моли, ще си коментирам каквото си искам Wink
Lisbeth Salander,
така разваляш темата, и хората няма да споделят.
+1

# 1 201
Важното е, човек да вярва и не се предава, мечтите са безплатни.
Никога не се знае какво хубаво може да ти се случи.
Може и друга дестинация, т.е. по-малко пари за път. Винаги има начин, не трябва да се отчайваш

# 1 202
aniram*** благодаря.
Да, сигурно има, но и това няма да ме огрее...

Скрит текст:
30 лева на човек, стават 60 лева, до там и обратно не знам колко е, ама е едно поне 100  лева транспорта, още малко пари да имаш и ето ти ги 200 лева минимум само за събота и неделя. То всеки си знае паничката де, но като не могаи това да си позволя, си се ядосвам на себе си и просто лекичко ми става кофти като гледам околните... нищо друго..нещо като мечта, но с реалистичен край, знам че реално няма как да ми се сбъдне...

Права си! Дори и двамата в семейство да работят, ако взимат по 500-600 лв заплата, пътуванията са мираж или трябва да се изгладуват. Буквално. Ако пък само единия работи, пак се гладува само,че без екскурзии..... Имаш трети вариант, Alina_si, има опции във ФБ за ограничаване на това което да виждаш Wink Скрий постовете и снимките на "екскурзиантите" и чакай по-добри времена.
Мога да съм и бяла и добра Wink

# 1 203
aniram*** не съм се отчаяла, нали знаеш, всеки има такива моменти, изнервен ден, непредвидени разходи, .... мъж и като ми попаднат редица постове с екскурзианти и ми идва в повече. Аз ви казах, сама си го правя. Wink

Lisbeth Salander  Peace

# 1 204
  • при моите деца .....
aniram*** не съм се отчаяла, нали знаеш, всеки има такива моменти, изнервен ден, непредвидени разходи, .... мъж и ...
alina_si,  Hug
Разбирам те прекрасно.... и аз имам такива дни... все по-често....
Да сме живи и здрави....

# 1 205
alina_si, и аз бях така след развода. Остана ми цялата ипотека на мен, защото бившия просто си събра нещата и се изнесе с любовницата си. Нямах пари да ям, камо ли да пътувам. Но не спирах да вярвам и да се надявам.

Тайната ми днес е, че бившия ми мъж ми звъни всеки ден, и иска да се събираме. Не знам какво да си мисля...адски тъпо ми е.

# 1 206
Red velvet не спирам да вярвам и да се надявам вече години.
Явно вървя в някаква паралелна реалност, в което нещата не се случват, точно както си ги представям или аз не си ги представям правилно.

Иначе по темата за бившия ти, знам че сигурно не ти се занимава с него, но на твое място бих се срещнала с него веднъж и един път завинаги бих му обяснила, че приключили нещата, няма как да продължат.
П.П. Радвам се за развоят при теб. Звучиш щастлива, което е най-важното. (помня те от темата за търсене на работа още преди 3 - 4 години)

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 17:38 от alina_si

# 1 207
Наскоро станах мениджър на екип, и адски ме е страх, чувствам се несигурна. А знам, че правя нещата правилно...Просто не всички мерки могат да бъдат популярни.

# 1 208
alina_si
Мама на най-красивата И
опитай,не се предавай ,всичко може да е Grinning

# 1 209
Пет години и три месеца едно дете работѝ с нас. Дойде на 19, с 10 месеца е по-голям от големия ми син. Приех го като свое дете. Той е безумно умен, целеустремен, упорит, добър, оправен, изстрадал от живот и гадни родители. Безкрайно принципен, трудолюбив, четящ книги, почти съвършен и прекрасен млад човек. Такива деца са истински бисери, скъпоценни! Днес беше последният му работен ден при нас. Сърцето ми се скъса, плаках от мъка, че това дете си отива, а в същото време съм щастлива за него, защото той заслужава някой да го оцени и да му даде по-добър шанс. Отива в световно известна, голяма фирма. Дано има късмет и се гордея истински с него. Имам чувството, че един от собствените си синове изпращам надалеч... Трудно преживявам раздели с хора, които са ми скъпи. Много, много ме боли! Хиляди пъти за тези пет години съм си казвала, че бих била ужасно горда да съм му майка и да имам и такъв син. Прегърнах го и му благодарих, че го познавам; казах, че истински го обичам и ужасно ще ми липсва, и всичко това е самата истина. Бързо си тръгнах, защото се разплаках от болка. Това е тайната ми! Това дете би било щастие за всеки родител, а животът не е бил щедър към него, затова пък е станал истински Човек. От сърце му желая всичкото щастие и успехи на света. Станахме близки и знам, че един ден ще имам повод да се гордея с него още повече така, както със собствените си синове, и няма да ме забрави.

# 1 210
  • София
Бижу, чудесен пост си пуснала. Чудесен!!   bouquet Толкова добронамерен...рядко срещано явление е вече,  за съжаление.

# 1 211
  • Сф
Бижу, какво нещо е съвпадението.
Днес се видях с колежка, която аз имам като моя майка. Като почнах в сегашанта фирма, тя бше тази, която ме обучи на всичко, показа ми всичко, отговаряше на всичките ми въпроси и ми беше пътеводна светлина. Станахме приятелки, заобичах я като майка, толкова много, че когато миналата година тя каза, че напуска, аз плаках цяла вечер, не спах няколко и накрая казах, че и аз напускам с нея. Убедиха ме да остана, но тя си тръгна. Днес се видяхме тайно в обедната почивка. Шефката не иска да поддържаме контакти и се крихме като любовници в едно забутано сепаре  ooooh!Това е тайната ми + това, че си падам по сина й, който никога не съм виждала лично, а само на снимки и по телефона   Embarassed Laughing Laughing Laughing

# 1 212
Защо пък не ти позволяват да се виждаш с нея. Да не би да си в детската градина ooooh!

# 1 213
  • Сф
Да не издавам корпоративните тайни.... ooooh!   Шефката се опитва да ме настрои срещу бувшата колежка, говори толкова гадни неща за нея, а на мен вътершно ми се къса сърцето като знам, че всичко е лъжа

# 1 214
На път за училище, осъзнах че обожавам миризмата на бензин :3  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт