365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 136
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 215
Мисълта за един мъж, когото познавам от няколко дни ме прави много щастлива.
Дали да му кажа или да си остане моя тайна?

# 1 216

По-добре не. Моя опит показва, че мъжете не трябва да се глезят с такива откровения толкова скоро. Така ще разбере че има власт върху теб и........... Радвай се на чувството и просължавай с опознаването Simple Smile има време да  му го признаеш  Laughing

# 1 217

По-добре не. Моя опит показва, че мъжете не трябва да се глезят с такива откровения толкова скоро. Така ще разбере че има власт върху теб и........... Радвай се на чувството и просължавай с опознаването Simple Smile има време да  му го признаеш  Laughing

Много ме кефят такива съвети. Rosita послушай го  , ако искаш да му видиш гърба ....ама с друга. Не му казвай всичко в прав текст ами почни с намекване.Успех!

# 1 218
То па като ви се казва в прав текст, палите и дим да ви няма с 200, сакън да не ви се овеси някоя на врата и да вземе да ви обожава! И вие, ако знаете какво искате... ooooh!

# 1 219
То па като ви се казва в прав текст, палите и дим да ви няма с 200, сакън да не ви се овеси някоя на врата и да вземе да ви обожава! И вие, ако знаете какво искате... ooooh!

Защо ли очаквах такъв отговор? Заяждаш ли се ?

# 1 220
  • Пловдив
+1

# 1 221
Защо ли очаквах такъв отговор? Заяждаш ли се ?
Не, казвам ти го в прав текст, а не с намеци, та дано ме разбереш, ама гледам, че пак разбираш както на теб си ти изнася. По-кисел мъж от теб тук не съм срещала... Май важи същото за незадоволените мъже, както и за незадоволените жени. Пак в прав текст!

# 1 222
Бижу, в това е истината - не знаят какво искат.  Simple Smile Да признаеш - лошо, да не признаеш - пак лошо Simple Smile
Този същият, за когото стана въпрос каза, че не допускал всяка до личното си пространство. Сякаш аз пък допускам всеки. Laughing А и е мъж на стабилна възраст - наближава 50, със сериозна професия.
Но емоционално към 20-25 някъде.

# 1 223
  • Насред хаоса
И аз съм "за" да не му се казва. Нека е несигурен. Кажеш ли му, все едно му поднасяш всичко на тепсия, за чий му е да се пъне тогава повече.

# 1 224
Аз бих заложила на "златната среда"- нито ще му давам "евала" като му се обясня в любов да му вдигна акциите до небето и да си помисли, че съм му в краката, нито ще се държа резервирано като към останалите. Ще му показа, че ми е много приятно с него и че го чуствам по някакъв начин специален за мен Peace
Тайната ми: никога няма да имам атлетично тяло като фитнес модел, винаги ще си бъда пищна. Лакова съм и това е. А без да си оправя храненето няма как да стане "УАУ!" положението...  #Cussing out Сериозно си мисля, че съм ендоморф...  #Cussing out

# 1 225
Rosita , да не те разочаровам, ама мъж на 50, който се държи и се мисли за 25 годишен, никога няма да излезе от пуберство, което директно е преминало в криза на средната възраст. За твое добро е да изгониш мислите за него от главата си. Удобен е момента, защото го познаваш отскоро и можеш да преодолееш увлечението. А мъж на 50, който е сам от дълго време(само предполагам) дали след неуспешен брак, връзка или не е бил обвързан изобщо, не става за връзка и не си струва да мислиш за него с трепет.

# 1 226
Бижу, няма как да ме разочароваш... Той не се мисли за 25-годишен, просто репликата му беше като на такъв и аз си направих съответните изводи. Иначе е много галантен, кавалер, възпитан, мил. Женил се е няколко пъти и явно е решил да се "пази". После пък сподели, че това за ненавлизане в личното му пространство не се отнасяло за мен Grinning Имам чувството, че е някаква мода напоследък мъжете да се държат като темерути Simple Smile
Показах, че му е приятно с мен, а и мисля че и на него му е така.
Момичета и момче, благодаря за мненията Hug

# 1 227
Аз бих му казала "Приятно ми е с теб.. караш ме да се чувствам добре"или нещо от сорта. Какво пък толкова Whistling

# 1 228
Свидетел съм на няколко много нагли злоупотреби на работата ми. И това направо ме побърква.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 19:39 от vita

# 1 229
vita, злоупотреби с пари ли?

Общи условия

Активация на акаунт