365 тайни от моя живот ...тема №2

• 363 975
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 500
  • В един копнеж!
Не съм вярвала, че човек трябва да прави такива преглъщания в ежедневието, за да върви един съвместен живот. А бях толкова ръбеста по характер....Помолвам за нещо и отсреща ми се изтърсва "Ако не забравя...Ако не забравя.... ще ме подсетиш пак и ще ме върнеш"  Tired  Налага ми се да си го премълча, защото после става едно тегаво...А някой път ми идва да си кажа всичко, което ме вбесява, направо ми се крещи насреща в лицето му.  #Crazy

# 1 501
  • София/Варна
Не знам как и дали някога ще мога да се отблагодаря на една съфорумка за помощта. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Започвам лееко да изплувам от дъното, на което се бяx закотвила. Тайна е, умело прикриваx чувствата и емоциите пред близките си, които дори не подозират колко бяx затънала.

# 1 502
.А някой път ми идва да си кажа всичко, което ме вбесява, направо ми се крещи насреща в лицето му.  #Crazy

Да премълчаваш и трупаш в себе си не винаги е добре, рано или късно от "една капка" и ще "прелее". Ако нещо ти е много важно не го задържай в себе си, а го кажи със спокоен тон и разговор. Крещенето понякога също върши работа, но в краен случай Wink.

# 1 503
 Mразя гордостта си. Иска ми се да направя нещо. Да отида някъде. Да бъда с някого. Но пред очите ми стои една картина. А в ушите ми още звучат хвалбите му, че момичетата не могат да го забравят. Еми, не мога да му докажа, че е прав. Не мога и да му простя, че е решил да се отърве от моите вещи, вместо да ми ги върне, както направих аз.... Край Sad

# 1 504
Стана ми обидно, че не са ме поканили на разходка в друг град "приятелки". И то при все, че често мърморя във фейсбук, че ми се ходи някъде/ на кафе, на дискотека, на кръчма, на разходка/- не е да изглеждам ангажирана.  Tired
Сериозно си мисля, че единственото нещо, което дразни 90% от жените повече от по-привлекателна жена от тях е по-привлекателна от тях с по-големи финансови възможности  Peace

# 1 505
  • Пловдив
Мразя да правя коментари в тази тема, защото искам да се запази първообразът й от предходната такава...
XXX_, не съм съгласна с теб, ако се касае за истинска приятелка. Съдя по себе си и своите приятелки...винаги, когато ще пътуваме някъде /това е нещото, което ми доставя адски много удоволствие/, винаги казвам и на тази приятелка, която не обича да пътува, ако все пак нещо реши. Както и дори аз да съм извън Пловдив/живея при приятелят си, който е в близост до Пловдив/ винаги ми казват, когато ще се ходи на кръчма/дискотека и т.н., защото все пак, ако реша да имам време да се прибера. Така, че моят съвет е просто си прегледай хубаво кръгът от хора, защото ако наистина са ти близки и те обичат, не би трябвало твоята финансова възможност да им е трън в очите  Hug

# 1 506
Аз лично смятам, че истинско приятелство между жените има  рядко.  Peace Когато го има- всичко е страхотно!  Peace
Но в останалите случаи приятелството е равносилно на компаньонство- две жени, които имат нещо общо/ работа, учене, желание да отидат някъде/. Промени ли се общото нещо/ примерно някакъв ангажимент, бебе или прочие/ и хората се отдалечават, въпреки, че пак могат да бъдат близки... Peace

# 1 507
  • София
Обикновено не разчитам на ничия помощ, но съм склонна да оказвам такава. Забелязвам обаче, че хората много бързо свикват да получават и дори започват да изискват, като че ли е в реда на нещата винаги да съм насреща. От друга страна същите тези хора уважават повече онези, които на думи планини повдигат, но на практика никога нищо не правят. Появяват се бързо само в моментите, когато могат нещо да отмъкнат. С две думи - няма ненаказано добро.

# 1 508
Обикновено не разчитам на ничия помощ, но съм склонна да оказвам такава. Забелязвам обаче, че хората много бързо свикват да получават и дори започват да изискват, като че ли е в реда на нещата винаги да съм насреща. От друга страна същите тези хора уважават повече онези, които на думи планини повдигат, но на практика никога нищо не правят. Появяват се бързо само в моментите, когато могат нещо да отмъкнат. С две думи - няма ненаказано добро.

Много добре казано и разбира се вярно.

# 1 509
Изкушавам се да пусна снимка на бившия. Страх ме е колко баджаначки ще ми се разкрият.  Whistling

# 1 510
Изкушавам се да пусна снимка на бившия. Страх ме е колко баджаначки ще ми се разкрият.  Whistling

Може и да се заблуждаваш Wink Моя позната, постоянно разказваше, че мъжа й имал много жени (преди нея разбира се Wink Той милия, без една стотинка в джоба, живее на социални помощи откакто се помни ( никога не е работил) и за да ми са още по-смешни твърденията й - дебел Joy Ама много дебел..... за сватбата с голям зор са му купили панталон Whistling

# 1 511

Може и да се заблуждаваш Wink Моя позната, постоянно разказваше, че мъжа й имал много жени (преди нея разбира се Wink Той милия, без една стотинка в джоба, живее на социални помощи откакто се помни ( никога не е работил) и за да ми са още по-смешни твърденията й - дебел Joy Ама много дебел..... за сватбата с голям зор са му купили панталон Whistling

Lisbeth, ще извиняваш, ама може бившия на Естер да не е толкова зле Joy

Току що разбрах, че един приятел е виновен за раздялата ми с бившия ooooh! Иде ми да го разкостя, но за пръв път решавам, че ще го използвам за една помощ, а после ще го разкарам от обкръжението ми. Така и така ми дължи услуги Laughing

# 1 512
  • София
Ванилина, твоето ми прилича на латино сапунка.

# 1 513
Ванилина, твоето ми прилича на латино сапунка.

newsm10 newsm10 newsm10  Именно. После се чудя защо откачам  Joy

# 1 514
  • Лутаща се

Да знаеш, че и дебелите, при това в комбинация с безпаричие изневеряват.
За всеки влак си има пътници.

А има много самотни жени (дори омъжени, пак самотни), които имат нужда от ласка, внимание, секс.
Та точно такива правят какво ли не, ако им обърнат внимание. Нищо, че мъжът може да е дебел и без пари.

Общи условия

Активация на акаунт