365 тайни от моя живот ...тема №2

• 363 934
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 515
да, така е Simple Smile  за съжаление.  Не го разбирам това, ако някой ти е скучен, оставяш го първо, после търсиш друг, но повечето предпочитат да изневеряват.

е нищо, покажи го бившия, да го видим все пак Simple Smile

# 1 516
Изкушавам се да пусна снимка на бившия. Страх ме е колко баджаначки ще ми се разкрият.  Whistling

Може и да се заблуждаваш Wink Моя позната, постоянно разказваше, че мъжа й имал много жени (преди нея разбира се Wink Той милия, без една стотинка в джоба, живее на социални помощи откакто се помни ( никога не е работил) и за да ми са още по-смешни твърденията й - дебел Joy Ама много дебел..... за сватбата с голям зор са му купили панталон Whistling

Да знаеш, че и дебелите, при това в комбинация с безпаричие изневеряват.
За всеки влак си има пътници.

А има много самотни жени (дори омъжени, пак самотни), които имат нужда от ласка, внимание, секс.
Та точно такива правят какво ли не, ако им обърнат внимание. Нищо, че мъжът може да е дебел и без пари.
Същото исках да го напиша и аз, ама нали е забранено да се коментира, и си прехапах... пръстите. Wink Дебел, грозен, беден, миризлив ако щете, за всеки има пътници.  Peace

# 1 517
  • София
мда, винаги има някой по-отчаян с нужди.

# 1 518
Не мога да приема, че е възможно някои хора да си "придобият" авторитета чрез арогантност. Не казвам, че компетенцията липсва.
Тайната е, че понякога бих предпочела да съм без настойници, отколкото да гледам как баща ми не се интересува, не предприема нищо да ме защити или поне да разбере какво се е случило, а майка ми се мазни на класния ръководител и слуша глупости, сменя си позицията и угодничи. Никога досега не съм си мислела, че бих се справила по-добре без родителите си, нито съм твърдяла, че разбирам повече от тях... но явно те просто не искат да ме изслушат и разберат каква бе ситуацията, а вярват на учител, който дори не беше свидетел.

# 1 519
но явно те просто не искат да ме изслушат и разберат каква бе ситуацията, а вярват на учител, който дори не беше свидетел.

Такива ситуации винаги има за съжаление. Единственият начин е да преглътнеш и да продължиш напред, въпреки че е трудно....Аз съм имала повече от нормалното, но оцелях.

Тайната ми за днес е, че не можах да си направя както трябва протокола ooooh! Изоставам....

# 1 520
Цитат
Не мога да приема, че е възможно някои хора да си "придобият" авторитета чрез арогантност.
И във форума е често явление, какво остава в живота.

# 1 521
но явно те просто не искат да ме изслушат и разберат каква бе ситуацията, а вярват на учител, който дори не беше свидетел.

Такива ситуации винаги има за съжаление. Единственият начин е да преглътнеш и да продължиш напред, въпреки че е трудно....Аз съм имала повече от нормалното, но оцелях.

Тайната ми за днес е, че не можах да си направя както трябва протокола ooooh! Изоставам....

В час по какво сме девойки????? Уфффф, отиде ни форумчето.....

# 1 522
Иде ми да вия от болка и от безизходица....

# 1 523
  • Варна/Лондон
Иде ми да вия от болка и от безизходица....
Ох, каквото и да е, стига да не е най-страшното, наистина опит казвам-ще изгрее слънце. Винаги така става-всяко зло за добро. Колко пъти вече съм се убеждава за това. Когато бях безизходица и отчаяна, не знаех колко хубави работи ме очакват. Peace
Понякога съдбата си знае работата. Ще дам един пример, тайна е, защото никой не знае, само за мен си е.
Преди 3 месеца отидох по обява на работа. Приятелят ми по никакъв начин не ме е притискал да почна каквато и да е работа тук, но се заинатих, че никой няма де ме издържа.  И тръгвам за интервюто, но по навигация не мога да намеря адреса. Въртях се час, закъснях и викам"отказвам се". Но ми звънаха от фирмата и се намерихме. Ако бях се отказала, щях да спечеля. Работих за тези един месец и не ми платиха.Е, платиха, но след 3 месеца, и с големи разправии. Да си бях послушала..себе си и знаците. Веднага след тях си намерих страхотна работа. Без никакви усилия. Laughing
Та-всяко зло за добро. Hug

# 1 524
  • София
Всяко нещо става трудно при мен. Sad  А при някои всички врати са широко отворени. Докога ли ще имам сили?! Sad

# 1 525
Нещо много, много хубаво ми се случи днес. Успях да помогна на един много мил човек, който живее за другите и чрез помощта си към тях. Безкрайно всеотдаен и светъл. Раздаващ се. И най-хубавото е, че той никога не би могъл да навърже моето име с доброто, което имах честта да направя за него. Светло ми е в душата. И топло. И смирено. Няма да позволя никой да узнае, ще си остане тайна  nnnuu

# 1 526
Последните години се забавлявах извратено, създавайки някакъв измислен образ из форумите, опитвайки се да убедя аудиторията, че имам някакви, едва ли не, сериозни проблеми. Когато успях, се почувствах тъпо. Когато намерих истинско забавление, усетих колко тъпо е било всичко. И накрая, когато дойде време да покажа истинската си същност, фалшивият образ, който градях, ми попречи. Почувствах се адски тъпо да видя, че хората са повярвали в измисления образ, чрез който се забавлявах извратено...  Tired Поуката от цялата история, за мен поне, е голяма.

# 1 527
И какво постигна с това  newsm78

# 1 528
Опитвам се да не живея в миналото, но не винаги ми се получава.

# 1 529
Усещам, че едно скъпо за мен приятелство, в последните години май не е било това, което съм мислила, че е  Sad

Общи условия

Активация на акаунт