У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 747
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Това с крокодила беше когато мъжът на Стефани искаше да я убие ( за парите й май) и беше открехнал една вратичка уж кроки сам се е поканил и тя влиза една вечер за си поплува и хоп/цоп..изненада Shocked..Тя оцелява и след няколко пластични операции става супер модел и прави план за отмъщение на копелдака Peace..до колкото си спомням

Филмът е готин! Peace

# 616
Нене, в реката я бутна мизерникът. Свалям, по дяволите, то се е видяло.  Mr. Green

Абее, докато загрея, че Пуцът ни черпи с гинко билоба ooooh! Имах огромна нужда, благодаря!  Mr. Green

То затуй, Дими, затуй.  hahaha

# 617
  • София
Нене, в реката я бутна мизерникът. Свалям, по дяволите, то се е видяло.  Mr. Green

Абее, докато загрея, че Пуцът ни черпи с гинко билоба ooooh! Имах огромна нужда, благодаря!  Mr. Green

То затуй, Дими, затуй.  hahaha
Май така беше. Бутна я и я заряза в реката. Тя обаче оцеля. В някакво село май отиде и там се възстанови и прероди Laughing

# 618
http://www.imdb.com/title/tt1745740/
Не ми хареса. Скучен, нищо не се случва а и постерът е доста подвеждащ. Нищо страшно нямаше, поне една сцена, която да ме накара да подскоча.

# 619
Сега ще ме накарате и мен да гледам "Завръщането".  hahaha Спомням си само, че някой бутна някого при крокодил, а мен ме избутаха от стаята.

# 620
  • София
Добри хора, изникна ми сцена от някакъв трийлър от 90-те./ Не помня дали е игрален филм или сериал/
Една жена отива вечерта да плува в басейна на къщата си и  хора, които я мразят се сложили крокодил в него. Крокодилът я обезобразява....
Само това помня и ако е филм, а не боза бих го гледала  Flutter
Въобще не е басейн, а езеро с много крокодили. Бутна я мъжът и най-добрата и приятелка. И книги имаше.

# 621
Момичета "ужасни"  Hug - това за добро утро!

Дими, аз вече мисля да избягвам азиатските филми - след Cold fish и още един с безумно висок рейтинг ( хем ми хареса, хем ме натовари негативно).
Не му помня заглавието, мен вече и гинкото не ми помага, баси  Tired - който се сети да каже
Скрит текст:
затвориха главния герой в една стая за 15? 12? 20? години - отмъщение от брата на момичето, което се е самоубило, заради този в стаичката Simple Smile , спа с дъщеря си и т.н

И да се оплача - нямам грам време за филми, грам  Tired

# 622
Добри хора, изникна ми сцена от някакъв трийлър от 90-те./ Не помня дали е игрален филм или сериал/
Една жена отива вечерта да плува в басейна на къщата си и  хора, които я мразят се сложили крокодил в него. Крокодилът я обезобразява....
Само това помня и ако е филм, а не боза бих го гледала  Flutter
Въобще не е басейн, а езеро с много крокодили. Бутна я мъжът и най-добрата и приятелка. И книги имаше.
Това, за което говоря аз е басейн, с пуснат крокодил вътре и не е първия сезон на "Завръщане  в рая"
Втория още не съм го гледала...

# 623
  • София
И във втория няма басейн. hahaha Как си се прецакала да гледаш цял сезон. hahaha

# 624
  • Ænima/Albuquerque
Не му помня заглавието, мен вече и гинкото не ми помага, баси  Tired - който се сети да каже
Скрит текст:
затвориха главния герой в една стая за 15? 12? 20? години - отмъщение от брата на момичето, което се е самоубило, заради този в стаичката Simple Smile , спа с дъщеря си и т.н

Е, тва не беше ли Oldboy?

# 625
Скрит текст:
Е, тва не беше ли Oldboy?

Същият  Peace

# 626
За по-късно съм си приготвила това:
http://www.imdb.com/title/tt0092563/?ref_=nm_flmg_act_74
Много отдавна съм го гледала, и помня само, че бях останала доволна. Де Ниро като дявол трябва да се види. Twisted Evil

# 627
И във втория няма басейн. hahaha Как си се прецакала да гледаш цял сезон. hahaha

Нели, лодка и блато е в първия сезон, а басейн с крокодил е втория. Питах Уикипедия.  Laughing

# 628
  • Ænima/Albuquerque
НикеHug

# 629
Саркси!  Hug

Скрит текст:
Що те няма ти-знаеш-къде? Ужасно липсваш!

Общи условия

Активация на акаунт