У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 897
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
От Кланетата не съм гледала само оригиналната версия. Който я е гледал да каже,заслужава ли си?
Иначе съм си фенка на филма с Джесика Бийл и този от 2006-та.

Нали знаеш, че, освен оригиналната версия от 1974, има още 3 последвали я филма, които лично аз не съм гледала и не мога да дам мнение: The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986), Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990), Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994).

От новите продукции, пак, освен споменатите от теб филми с Джесика Бийл и този от 2006, неотдавна пуснаха и трети филм към тях - Texas Chainsaw 3D (2013), само че лично на мен не ми допадна толкова, колкото другите две части, с осезаемо по-лошо качество е филмчето.  Sunglasses

Колкото до въпроса ти за оригиналната версия от '74 г., аз съм я гледала, но беше отдавна. Нямам ясен спомен дали ми допадна, но все пак, ако ще тръгваш да го гледаш, се настрой на вълна, че ще зяпаш филм от преди 40 г....  Whistling  Laughing

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 15:31 от Black Cat 13

# 346
Бях забравила за версиите от 86-та и 90-та година. Нямам никакъв спомен за тях,съответно не съм ги гледала. Или просто не са ме впечатлили.

Texas Chainsaw Massacre:The Next Generation  е абсолютна пародия. Безумно смотан филм.

Този от 2013-та също не ми допадна. Макар да имам известни съмнения,мисля да дам шанс на оригинала.

# 347
  • Sofia
Бях забравила за версиите от 86-та и 90-та година. Нямам никакъв спомен за тях,съответно не съм ги гледала. Или просто не са ме впечатлили.

Texas Chainsaw Massacre:The Next Generation  е абсолютна пародия. Безумно смотан филм.

Доколкото съм чела коментари, май и тези от '86 и '90 са пълна боза.  Laughing

# 348
Напълно възможно. Най-спокойно смятам да ги пропусна. Grinning

# 349
Не обичам да се привързвам към сериали, които тепърва се снимат  Confused...изгледах първи сезон на Мостът и ми остава само още един.
Аааа, бясна съм....малко е.

Дими, знаеш ли нещо по въпроса с трети сезон?

И сега да си кажа, който не го е гледал, да се поправи - сериалът е много добър, много. Но най-хубавото му е, че извън всякакви клишета, рамки - т.е. дяволски добър сериал, който е различен от повечето дяволски добри сериали е нещо, което не се среща често.
И още нещо - образа на единия от главните герои Simple Smile - тц, никога не съм срещала нещо подобно до сега, нито във филм, нито във сериал.  Перфектен индивидуален герой, при това перфектно изигран.
Не, че всъщност в сериала има слаба актьорска игра - няма.

# 350
  • Ænima/Albuquerque
И сега да си кажа, който не го е гледал, да се поправи - сериалът е много добър, много. Но най-хубавото му е, че извън всякакви клишета, рамки - т.е. дяволски добър сериал, който е различен от повечето дяволски добри сериали е нещо, което не се среща често.

Преди да си изгледала Breaking Bad, нямаш право да правиш такива гръмки изявления!  hahaha

# 351
  • Ямбол
Сам, нищо не е потвърдено още, но се говори, че ако двамата (София и Ким) потвърдят участие, ще има нов сезон през 2015г.  Mr. Green

# 352
  • Berlin
Голяма реклама му дърпаш на Breaking Bad, обачеее аз хич не го харесах + мъжа ми, който издържа малко повече епизоди от мен. Sunglasses
Преди да си изгледала Breaking Bad, нямаш право да правиш такива гръмки изявления!  hahaha

# 353
  • Ænima/Albuquerque
Ако решиш да изгледаш, може пак да подхванем дискусията.  Twisted Evil

# 354
Breaking Bad и аз в началото не го харесах, изгледах два епизода и го изтрих и се чудех какво пък толкова му е хубавото, в началото е супер муден. Но после става ужасно интересен, даже втори сезон го изгледах за 2 3 дена Grinning

# 355
Ох, този препъни-камък първи сезон. hahaha

# 356
  • Ænima/Albuquerque
Че и малко от втори.  hahaha

# 357
  • МАРС
Оф, добре, едвам ме навихте, отивам да го свалям и ще стискам зъби сезон и половина. Tired

# 358
  • София
Breaking Bad и аз в началото не го харесах, изгледах два епизода и го изтрих и се чудех какво пък толкова му е хубавото, в началото е супер муден. Но после става ужасно интересен, даже втори сезон го изгледах за 2 3 дена Grinning
И аз така. Мъжът ми сам си го гледа, докато аз си гледам испанските сериали или ужаси Simple Smile

# 359
От Кланетата не съм гледала само оригиналната версия. Който я е гледал да каже,заслужава ли си?
Иначе съм си фенка на филма с Джесика Бийл и този от 2006-та.

Нали знаеш, че, освен оригиналната версия от 1974, има още 3 последвали я филма, които лично аз не съм гледала и не мога да дам мнение: The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986), Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III (1990), Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994).

От новите продукции, пак, освен споменатите от теб филми с Джесика Бийл и този от 2006, неотдавна пуснаха и трети филм към тях - Texas Chainsaw 3D (2013), само че лично на мен не ми допадна толкова, колкото другите две части, с осезаемо по-лошо качество е филмчето.  Sunglasses

Колкото до въпроса ти за оригиналната версия от '74 г., аз съм я гледала, но беше отдавна. Нямам ясен спомен дали ми допадна, но все пак, ако ще тръгваш да го гледаш, се настрой на вълна, че ще зяпаш филм от преди 40 г....  Whistling  Laughing

От новите продукции филмът с Джесика Бийл (2003) е римейк на оригиналната версия, а този от 2006 е продължението му, което всъщност е предистория. Този от 2013 се води директно продължение на оригиналния филм от 1974. На мен лично най-въздействащи ми бяха тeзи от 2003 и 2006.

Общи условия

Активация на акаунт