У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 802
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Кой, кой ме излъга да гледам Cold fish.

Е толкова гнусен, отвратителен, безмислен и подтискащ филм  Sick

Ужасен, ужасен - моята препоръка е - Не го гледайте! Не само, че е загуба на време, ами чак гадно ще Ви стане докато и след като го изгледате.

# 526
Пък аз гледах The Rеaping, за който имах смътен спомен,ч е съм гледала преди години, но помнех само първата напаст. Е, стана ясно, че не съм го догледала тогава, сега си го причиних целия.
Скрит текст:
Поздравих се, че не избягах на сценката с проклетите, гадни, летящи гадости, гадни и отвратителни.  Close
Хубав филм, хубав, нищо че беше с поука, дето не ми харесва особено.  Mr. Green

# 527
Кой, кой ме излъга да гледам Cold fish.

Е толкова гнусен, отвратителен, безмислен и подтискащ филм  Sick

Ужасен, ужасен - моята препоръка е - Не го гледайте! Не само, че е загуба на време, ами чак гадно ще Ви стане докато и след като го изгледате.

И на мен никак не ми хареса този филм. Даже не го и изгледах целия, превъртях само края да видя.

# 528
http://www.imdb.com/title/tt0837791/
Това чудо някой гледал ли го е? И преди съм го срещала като заглавие, но чак сега се наканих да го гледам.

# 529
  • Ямбол
*Allegra*, за пръв път го чувам.

Хайде на занимавката  Laughing : http://www.buzzfeed.com/katieheaney/what-type-of-ghost-will-you-be

На мен ми се падна:
Скрит текст:
You got: White Lady

You love long, stormy walks by the lighthouse on the jagged cliff, or by the two-lane highway with hairpin turns. You tend to hold a grudge. In life you were betrayed by a man, and in death you will solemnly vow to ruin the life of anyone who looks even a little bit like him.

# 530
Ще го пропусна този Дяволски стол. Загледах го и ми се видя много тъп...

На мен пък ми се падна това:

Скрит текст:
You got: Revenant
You’ve died, but you’re back, and now you’re going to terrorize everybody. You will wander the earth, unceasingly, turning to dust everything that touches the hem of your cloak. Your wicked afterlife will be spent spreading the common cold. Everyone thinks they get it from coworkers or the subway, but it’ll actually be from you.

Ще съм егати и гадината. Twisted Evil

# 531
  • В Космоса
Аз съм:

Скрит текст:
You got: Orb

You’ll be carefree and easygoing, content to just float around wherever saying nothing. “Cool, man!” you’ll think to yourself as you waft over a lake. “Neat,” you’ll think as you’re captured by a human’s picture of another human standing in a dark forest at night. Most people who see you in print think you are dust, and for the most part you don’t let this get to you, but sometimes you can’t help it.

Скоро нищо не съм гледала, тези дни ще наваксвам.

# 532
Аз съм:

Скрит текст:
You got: Orb

You’ll be carefree and easygoing, content to just float around wherever saying nothing. “Cool, man!” you’ll think to yourself as you waft over a lake. “Neat,” you’ll think as you’re captured by a human’s picture of another human standing in a dark forest at night. Most people who see you in print think you are dust, and for the most part you don’t let this get to you, but sometimes you can’t help it.

Скоро нищо не съм гледала, тези дни ще наваксвам.

+1

Включвам се и аз в темата, въпреки че ужаси гледам много рядко.

# 533
  • Ænima/Albuquerque
И аз ще преследвам сички.  hahaha

You got: Revenant

You’ve died, but you’re back, and now you’re going to terrorize everybody. You will wander the earth, unceasingly, turning to dust everything that touches the hem of your cloak. Your wicked afterlife will be spent spreading the common cold. Everyone thinks they get it from coworkers or the subway, but it’ll actually be from you.

# 534
Аз ли съм най-милата - Полтъргайст  Mr. Green

# 535
И аз като Дима - White Lady. Ще си гоуствуваме заедно. Mr. Green

# 536
  • Ямбол
И аз като Дима - White Lady. Ще си гоуствуваме заедно. Mr. Green

dancing

# 537
  • София
Аз като Акаша и Мецанка - Orb.
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha
Беше забавно!

# 538
Аз като Акаша и Мецанка - Orb.
Скрит текст:

Ха-ха и аз.  Mr. Green Станахме четворка белот.

# 539
  • В Космоса
 Grinning

Снощи започнх "The gravedancers".  Избрах, щот обичам гробищна атмосфера, а тя липсва засега. Confused

Общи условия

Активация на акаунт