Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 835
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Не знам дали е коментирано, но когато някой редактира публикацията си в тема, за която получавам известия ми се променя цифрата на непрочетените известия, но в списъка не е отбелязано в коя тема е. В момента ми свети, че имам 2 известия, но не мога да разбера в кои теми са промените.

# 2 191
  • Germany
Спря да ми работи падащото меню и не мога да намеря чужбинският форум...

# 2 192

http://www.bg-mamma.com/?board=20.0

# 2 193
  • Germany

http://www.bg-mamma.com/?board=20.0

Благодаря!
Явно трябва да си запазя линка и така да влизам... Ти как стигна до него? От падащото меню или има и друг начин, който аз не съм открила?

# 2 194
При мен работи.
Друг вариант за влизане е през Google  Crazy  Laughing
Имам чувството, че все по-често ще ни се налага да влизаме в темите, които ни интересуват през Google  Rolling Eyes

# 2 195
  • Germany
Хм, подозирам, че мъжът ми, когото помолих да ми разчисти форума от реклами и шарения се е престарал и ми е блокирал и падащото меню... Ще го питам като се върне.
Благодаря ти, още веднъж!

# 2 196
Вече близо 2 часа в  ..::. Правила, условия и указания .::.. се обсъжда Раждане в Англия  Joy

# 2 197
  • гр. София
Не знам дали е коментирано, но когато някой редактира публикацията си в тема, за която получавам известия ми се променя цифрата на непрочетените известия, но в списъка не е отбелязано в коя тема е. В момента ми свети, че имам 2 известия, но не мога да разбера в кои теми са промените.

И при мен цял ден си стои числото 1, но не знам коя е тази тема с нов отговор по нея - не ми излиза като заглавие.
Продължава да не ми работи горе бутон Отговори и на първа страница бутон Нови отговори. Трябва да рефрешна цялата страница, за да се появят имената на темите, по които имам нови отговори.

# 2 198
Вече близо 2 часа в  ..::. Правила, условия и указания .::.. се обсъжда Раждане в Англия  Joy

Тъй ще е . ooooh!
Хората се лутат кое къде е . Crazy

# 2 199
Радвам се, че върнаха предишния облик поне вътре в темите и силно се надявам да остане така. Peace Много по-подредено и лесно за ориентиране е.
Иначе всичко беше едно върху друго - като една дълга колона, в която не е ясно кое къде свършва и започва. Кое е статус, кое мнение, кое подпис...много натоварващ вид.
Разбирам желанието за промяна и е похвално, но не за сметка на качеството. Новата визия, както се казва, не е "юзър френдли".

# 2 200
  • Варна
 Вчера се отписах, уж, от една тема, а дефакто бях отписана от всички теми, в които пиша! Mr. Green
Днес-положението е 50:50. Някои ми излизат в нови отговори, други-не. Със сигурност не съм отписана от въпросната тема, а на мен ми мина вече. Mr. Green

Утре какво ли ще е? Mr. Green

# 2 201
  • Другата България

И при мен цял ден си стои числото 1, но не знам коя е тази тема с нов отговор по нея - не ми излиза като заглавие.
Продължава да не ми работи горе бутон Отговори и на първа страница бутон Нови отговори. Трябва да рефрешна цялата страница, за да се появят имената на темите, по които имам нови отговори.

Наистина някой да обърне внимание на това, че става супер дразнещо, а и доста народ се оплакахме от него..... Tired Tired

# 2 202
  • София
От доста време се въздържах от коментари. Не си инсталирах и адблок, но ако още веднъж отворя рекламата на д-р Йоткер натискайки бутона Виж новото ще го направя. Четири пъти едно след друго без да мога да си отворя темата - прекалено е.
А ползвах техни продукти, но с нахална тази реклама ще ме накарат и да спра да ги купувам.

# 2 203
От доста време се въздържах от коментари. Не си инсталирах и адблок, но ако още веднъж отворя рекламата на д-р Йоткер натискайки бутона Виж новото ще го направя. Четири пъти едно след друго без да мога да си отворя темата - прекалено е.
А ползвах техни продукти, но с нахална тази реклама ще ме накарат и да спра да ги купувам.
Най-дразнещото е, че ме препраща към някаква ФБ страница.. а аз ФБ не ползвам и изобщо не смятам да е задълбочавам в разглеждането й  Crossing Arms

# 2 204
  • София
Най-дразнещото е, че ме препраща към някаква ФБ страница.. а аз ФБ не ползвам и изобщо не смятам да е задълбочавам в разглеждането й  Crossing Arms

Това вече няколко човека го споделят. Къде точно се появява, щото при мен го няма. Да не е за някакви определени теми ?

Общи условия

Активация на акаунт