Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 685
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Защото сравнението с дрехите е тъпо - не всички искаме да се обличаме като лейди Гага и онова другото с разбиващата топка. Peace

# 2 581
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ние наистина не харесваме новата визия. Да сме точни - отвратени сме от нея. Гадна ни е и не ни е удобна. 99% от тези 172 страници преди тази, които виждаш, са посветени на това ни отвращение, и на бъговете и проблемите в новата версия, както и на начините максимално да се отървем от нея. За нас тя е точно кичозна и точно неудобна. Peace
Скрит текст:
Опитай да си направиш нов акаунт. Имаше някакви плахи идеи да си пробутват недоносчето на новорегистрирани потребители. Може да са ги реализирали. Ако не са, ти остава вариантът да си разгледаш без да си логната, щом толкова ти допада новото.
Моля те, след пробата, драсни тук някой ред дали ти се е получило или не! Peace

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 01:19 от profi_1

# 2 582
Моля, без идеи за нови акаунти за проба  Laughing
Мултиакаунтингът /притежаването и използването на повече от един профил/ е забранено във форума  Wink

# 2 583
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оттеглям си предложението.   33uu 
Макар че не съм казвала да си запазва сегашния акаунт. Wink

# 2 584
  Ах, колко невиннно питаш!

# 2 585
Защото сравнението с дрехите е тъпо - не всички искаме да се обличаме като лейди Гага и онова другото с разбиващата топка. Peace

Съжалявам, че повдигнах темата, не съм искала да всея раздор и избухване.
Никъде не съм сравнявала с подобно нещо - дрехи на Лейди Гага и т.н.
Моля мненията ми тук да бъдат изтрити - ако все още мога, сама ще го направя.
Защо не може някой да има различно мнение????!!!!  Rolling Eyes

# 2 586
Ако някой толкова много е преритал за новата визия, то може да чете мобилната версия.  Mr. Green
Там темите са едни хубавки!  Sick Да ти е кеф да ги четеш ! Confounded

# 2 587
  • София
Защо не може някой да има различно мнение????!!!!  Rolling Eyes

Не се притеснявай, мен също ме натириха като казах, че новото ми харесва  Laughing

# 2 588
  • София
здравейте,

когато съм на заглавната страница и искам да refresh, не ми актуализира списъка с новите отговори. Само при мен ли е така?  newsm78

# 2 589
здравейте,

когато съм на заглавната страница и искам да refresh, не ми актуализира списъка с новите отговори. Само при мен ли е така?  newsm78

Не е само при теб, проблема е много отдавна и аз всеки ден пробвам с надежда да са го оправили  ooooh!

# 2 590
  • София
То само този бъг да беше...

# 2 591

Този специално е изключително досаден! Даже бих казала, че е най-досадният от всички.

# 2 592
  • София
При мен не действат и линковете към избраните теми, дето се въртят, илюстрирани с картинки по нечий избор  Crazy.

# 2 593
  • София
При мен не действат и линковете към избраните теми, дето се въртят, илюстрирани с картинки по нечий избор  Crazy.

Това става от втори опит ... или от трети ...
Първия път малката картинка става голямата отгоре и после от там се влиза в темата 

# 2 594
  • Оптимист по принуда
При мен трябва накрая да отида на голямата картинка и да дам с десен бутон open...

Общи условия

Активация на акаунт