Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 102 868
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 700
ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ КАКВОТО И ДА СИ ПИШЕМ ТУК САМО ЕДИН СЕРИОЗЕН ОТЛИВ НА ПОТРЕБИТЕЛИ ЩЕ ГИ НАКАРА ДА СЕ УСЕТЯТ И ДА ИМ СВЕТНЕ!

НЯМА СМИСЪЛ НИТО ДА ГИ МОЛИМ, НИТО ДА ГИ УБЕЖДАВАМЕ, ЧЕ НОВАТА ВИЗИЯ SUCKS ОТВСЯКЪДЕ!

АЗ ЛИЧНО НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ВЛИЗАМ В ТОВА ЛЯВО /ЛЕВАШКО/ ФОРУМЧЕ

Много ми беше приятно да съм сред вас, а и да познавам голяма част от вас и в реала   bouquet Heart Eyes

# 2 701
Пак ли ни започнаха мъките  ooooh!  кога ще спрете това издевателство над нас, клетите ви потребители   #Cussing out

# 2 702
  • София
От 8 години съм в този форум, имало е промени, но такова чудо още не е имало. Изкривих си врата и ме заболяха очите...а още не съм намерила бутона "Редактирай"... Май е време да се изнасяме Simple Smile  Да си останат само рекламите...
Слава богу, намерих бутона (долу вдясно, а не вляво, както беше писал някой).

# 2 703
  • Русе/София
да спрем да пишем  мнения днес,за да им покажем,че не те решават,а ние

# 2 704
  • където ми харесва
Аз искам да знам, кога ще се прежали някой модератор да дойде в темата и да даде отговори на въпросите ни?

# 2 705
  • Be realistic - plan for a miracle.
Изключително неефективна, нерационална, неработеща "нова визия" сте си избрали.
Силно съм разочарована.
Тъжното е, че ако се бяха положили малко повече и по-професионални усилия, можеше да оптимизирате сайта в нов вариант така, че дори да привлечете още потребители. Можеше да го засилите много сайта, а не да се прецакате сами, както става в момента.

Грешките ви по новата визия са силно натрапчиви и очебийни, такива грешки, за каквито един уеб дизайнер би бил уволнен на секундата, ако представи подобен неефективен и силно неработещ проект пред шефа си.
Разбира се, говорим за среда, където се разчита на професионализъм при изработката на подобен сайт. Тук явно не е такава.
Със здраве.

# 2 706
  • София/Горна Оряховица
От 14 години съм в този форум, имало е промени, но такова чудо още не е имало. Изкривих си врата и ме заболяха очите...а още не съм намерила бутона "Редактирай"... Май е време да се изнасяме Simple Smile  Да си останат само рекламите...

Редактирай е в дясната част на мнението, едно моливче точно над "информирай модератор"  Peace .

# 2 707
К'во е т'ва нещо! Цяла сутрин търся една тема,в която съм писала и следя,накрая се наложи да вляза в нея чрез "последни мнения"от собствения си профил.Този форум става все по-отвратителен и ако всеки ден ще трябва да губя времето си за такива глупости,по-добре да правя нещо друго

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 11:33 от red soul

# 2 708
  • София
Аз още не мога да разбера защо залитаме у лево? Какво му е на центъра? И защо трябва да гледам бяло поле в дясно?

# 2 709
Аз още не мога да разбера защо залитаме у лево? Какво му е на центъра? И защо трябва да гледам бяло поле в дясно?
И аз тва не мога да разбера!  ooooh!

# 2 710
  • София
Защо пак съм вляво?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Нали темите нямаше да се пипат  ooooh!

върнете поне темите в стария им вид, че просто е ужасно!

# 2 711
Аз имам два въпорса: Защо нещата НЕ са променени към по-добро, след като казахте че ще ги промените и през това време върнахте старата версия? Наистина ли ни мислите за толкова тъпи и няма да видим, че реално помени няма?

И защо не центрирате тъпото поле с отговорите?! Защо е тоя зор да бъде в ляво?!

# 2 712
  • Сопот, Пловдив
И аз тва не мога да разбера!  ooooh!

То полето не е планувано да е бяло, според мен, ще го засипят с рекламки.

# 2 713
  • В Космоса
Имам странното усещане, че някой ни се смее и си вика "Всяко чудо за 3 дни"! Sick

# 2 714
  • София
От 14 години съм в този форум, имало е промени, но такова чудо още не е имало. Изкривих си врата и ме заболяха очите...а още не съм намерила бутона "Редактирай"... Май е време да се изнасяме Simple Smile  Да си останат само рекламите...

Редактирай е в дясната част на мнението, едно моливче точно над "информирай модератор"  Peace .

Аз нямам такова моливче. Имам само "Информирай модератор".

Ето редактирам - сега видях.

Общи условия

Активация на акаунт