Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 633
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 345
При мен го няма

Последно е Нашият дом
Татковци
Семейни отношения

# 346
  • на село
При мен го няма

Последно е Нашият дом
Татковци
Семейни отношения
И при мен. Но, предполагам, ще го оправят.

Благодаря на всички за труда! Угодия, ясно е, няма  Grinning
Единственото, което ме дразни засега, е лявото разположение, но се надявам да се вслушате в многобройните отрицателни мнения и да го коригирате.

# 347
Като избера от падащото меню Още.../Форум/Правила ми излиза следната грешка: "Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права."

# 348
Аз промени почти не виждам или при мен още не са дошли с пълна сила. Вижда ми се въз шареничко, но което дразни окото, но ще свикна. В началната страница почти не влизам и бързата връзка, която ми е зададена е към отговорите, които си стоят по старому от там.

НО моля оправете си известията! От вчера пише, че имам едно, но нямам такива.

# 349
Като избера от падащото меню Още.../Форум/Правила ми излиза следната грешка: "Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права."

Още-ОЩЕ-Правила, не Още-ФОРУМ-Правила

# 350

Над Правила пише "Форум", а под Правила пише Помощ и от там ми излизат "Правила, условия и указания".

Може ли "Правила, условия и указания" да се изведе в Бързите връзки?

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 11:10 от Sea lights

# 351
  • София
Прекалено е шарено.

# 352
Може още много да се бърника - да се променят шрифтове, размери...
Просто нямам време сега.
 Grinning

Отвори тема - как го постигна Simple Smile Не се шегувам!

Ако искаш да започнеш нова тема

# 353
сега пък запецна главната страница. не може да се движи надолу и да се избират новите отговори  #Cussing out

# 354
Нямам никаква възможност за скролване, къде е проблема?

# 355

Над Правила пише "Форум", а под Правила пише Помощ и от там ми излизат "Правила, условия и указания".

# 356
  • София
Точно това и аз щях да напиша. Не стига, че за да ги видиш изобщо, ти трябва да дръпнеш страницата надолу (защо да не се виждат веднага след като натиснеш на "Отговори", например - много по-удобно би било за потребителите), ами сега дори и това не може да се направи.

# 357
Стига сте скролвали де - насладете се малко на картинките най-горе. Вижте как са се постарали хората  Whistling Crazy

# 358
Охххххх, вместо удоволствие, както винаги досега, се изнервих страхотно от бъгналата Мамка...

# 359

Говоря за това в ляво и затова го отчитам като грешка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт