Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 489
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 525
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Търсачката не работи ли?

# 526
С Мозила съм, сложиж Adblock Plus и собственоръчно си написах филтри

bg-mamma.com##a.big-news
bg-mamma.com##div.fn-table

Twisted Evil

Това маха голямата снимка с препоръчани теми, както и по-малките снимчици с линкове отдолу!
Съжалявам, браузърът ми е на италиански, така че не мога да кажа точно как да се докопате до персоналните филтри, но ще обясня приблизително:
Firefox / отивате, където ви е Adblock Plus / търсите бутон, който се казва нещо като "Организиране на филтрите..." / Персонални филтри / Добави нов филтър...
Някой ако се ориентира, да напише точния път. Peace

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 17:52 от Barbabeau

# 527
Според мен в предишния си вид заглавната страница беше по-подредена и някак по-представителна. Сега прилича на подфорум заради всичките теми и картинките на аватарите. Някак е неподредено и хаотично. Липса цялостна визия. Липсва лице.

Харесва ми, че вътре в темите всичко си е както преди. Надявам се това да не се промени. Peace

Peace

Не разбирам, защо нещо, което се харесва и работи, трябва да бъде променяно..

Абсолютно  Peace Изобщо не ми харесва,не е удобно,объркващо е ,да не говорим ,че няма визия никаква ....надявам се да си върнете стария вид

# 528
  • срещу двата комина :)))

bg-mamma.com##a.big-news

Twisted Evil

Това маха голямата снимка с препоръчани теми, както и по-малките снимчици с линкове отдолу!
Съжалявам, браузърът ми е на италиански, така че не мога да кажа точно как да се докопате до персоналните филтри, но ще обясня приблизително:
Firefox / отивате, където ви е Adblock Plus / търсите бутон, който се казва нещо като "Организиране на филтрите..." / Персонални филтри / Добави нов фолтър...

успях да го направя това, сега ако мога да махна и препоръчаните теми отстрани ще е супер  Mr. Green Също така си махнах и хороскопите  Peace

# 529
Добре, де. Имам и Адблок и Адблок Плюс и се опитвам да скрия дясната колона с хороскопите и новото от всички форуми. Но като го направя, ми изчезват и сините линии най-горе с Отговори, Известия, Поща, Профил и менюто отдолу, където се отварят подфорумите.  newsm78 Аз ли нещо или Хромът нещо ...  Thinking

# 530
Barbabeau, направих го същото още щом видях какво са сътворили  Laughing И после излязох, та сега ще си дооформя персонално страницата. Това не ми решава проблемите, които имам с дизайна и функционалността, но пак не е малко.

Моето мнение е ясно - не ми харесва, но ако напиша кое рискувам да се повторя с.... почти всички, така че няма да пиша едно и също  Peace

Дано поне темите ги запазят с този изглед, защото онова, което е в подфорумите е тотално безумие!

# 531

bg-mamma.com##a.big-news

Twisted Evil

Firefox / отивате, където ви е Adblock Plus / търсите бутон, който се казва нещо като "Организиране на филтрите..." / Персонални филтри / Добави нов филтър...

Аз намерих това организиране на филтрите ,но после какво да правя като ми се отвори прозореца ,къде и как да отбележа ,за да не ми се вижда голямата снимка с препоръчани теми?

Ако иска някой може да отвори темичка ,специално за тези блокиращи програми за реклами,че май имаме доста въпросчета ,а не знам дали е подходящо тук да се обясняваме  Rolling Eyes

# 532
успях да го направя това, сега ако мога да махна и препоръчаните теми отстрани ще е супер  Mr. Green Също така си махнах и хороскопите  Peace

За полето с теми и хороскопи отдясно:

bg-mamma.com##div.sidebar-i

# 533
  • срещу двата комина :)))

За полето с теми и хороскопи отдясно:

bg-mamma.com##div.sidebar-i

честно ти казвам, ще съм ти благодарна вечно  Hug

# 534
Как да стигна до подфорум Благотворителност? Преди влизах от линка " BG-MAMMA"горе вляво до търсачката,но сега не се отваря и мога да се ориентирам.Благодаря!

П.С.И за мен новата визия е объркваща,преди беше по-систематизирано и лесно за ориентация.

РЕД. Намерен!

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 18:26 от Трапезица

# 535
  • Ænima/Albuquerque
Barbabeau, не намирам думи да ти благодаря! kiss

# 536
  • София
Надникнах през Експлорър и бих искала да благодаря официално, че са променени символите за подфорумите, както и че са махнати аватарите на потребителите при "нови отговори".
 Simple Smile

# 537

bg-mamma.com##a.big-news

Twisted Evil

Ти си велик/а! Заслужаваш всички дружно да те черпим 3 дни и 3 нощи!   bouquet

# 538
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Barbabeau, златна си!     love001    
И аз ги разкарах. Остана единствено дето същественото бие малко наляво. hahaha

......

# 539
Отворете кода на страницата - за хром е "проверка на елемента" - като посочвате ви показва кой код на кое отговаря. Това ако търсите нещо друго да блокирате, но тези които Barbabeau показа май са достатъчни, аз даже хороскопите ги оставих, не ми бъркат толкова в здравето, нищо че не ги чета.

Общи условия

Активация на акаунт