Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 750
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 930
  • София
И аз скрих с adblock всички картинки и реклами. Резултатът е, че имам празна дясна половина, празно горно поле, празно долно поле и една лява част с малки букви  Confused По-щадящо е за очите, но не е центрира. Когато увелича шрифта е ОК, но при писане полето става огромно  ooooh!

Може ли да регулирам и тази неприятност (да я кажем)?

п.с. Досега никога не съм блокирала реклами и т.н., сега ме накараха зорлем  Embarassed

# 931
Труден ми е за ориентиране дори сайта,камо ли за четене.От както го промениха ми е по-лесно да го избягвам.Ако това е била целта-постигнахте я!

# 932
Ужас! Бих искала да кажа нещо конструктивно, но няма какво.

# 933
  • София
Какъв е тоя кошмар???
Това форум ли е или Телешоп?!
От реклами и прочее мигащи идиотии, не мога нищо да различа.
Очите ме болят вече.
Съжалявам, но който измисли тая визия, да отиде да се гръмне!

# 934
Не мога да разбера първо кой потребител пише и после като успея да разбера след усилия кой е ,се чудя пък кое е мнението или дали не е подписа на дадения потребител Sick Абе вие Уред ли сте?

Това всичко за пари ли го правите???? Sick Sick Sick

# 935
Аватара ми е 100 на 100 пиксела а пише, че надвишавам допустимите размери, които са 160 на 200 #Cussing out ???

Оправете си форума !

# 936
  • София
До вчера как да е, но днешните промени направо правят невъзможно четенето на теми. 2/3 от екрана ми е пълен със съобщения, важни събития, теми от подфоруми, форуми, ленти за реклами, ленти за статии.
Каква е целта - да ни побъркате?

Да ти стане лошо и да се откажеш от форума.
Пуснете някоя анкета да видим гласовете.

# 937
Пак и отново
- Разширете полето за писане и четене във форума
- изнесете потребителското инфо вляво, вдясно, на марс, но не под или над полето с текст.

# 938
До вчера как да е, но днешните промени направо правят невъзможно четенето на теми. 2/3 от екрана ми е пълен със съобщения, важни събития, теми от подфоруми, форуми, ленти за реклами, ленти за статии.
Каква е целта - да ни побъркате?
Peace

Заболя ме вратът Crossing Arms

# 939
  • София
С новата визия форумът изглежда ужасно! Прекалено големи подписи, практически не се виждат никовете на потребителите, подредбата на мнения е изключително неудобна, изобщо не мога да се ориентирам в коя тема съм. Със съжаление ще кажа, че рязко ще огранича посещенията си в този иначе изключително полезен и интересен форум Sad

# 940
  • Никога на земята...
Главата ме заболя.Не вярвах,че ще толкова зле.
Страшно много се напрягам да различа кое е мнение,подпис,цитат..отвратително е.
Защо трябваше да се променят и темите?

# 941
НЕ МИ ХАРЕСВА!!! Cry
Толкова тромаво и нефункционално!  ooooh!

# 942
И какво се оказа, че облика на началната страница е китка пред облика вътре в самите теми. ooooh!
Докато си върша другата работа на компа трябва да си държа постоянно отворени прозорците на темите, в които пиша, Shocked защото влизането ми отново в тях е жив кошмар, ooooh! а за четенето на написаното в тях ми е нужна лупа Sick за да не ми се изморяват очите на петата минута от тази гъчканица на цялото полезно за мен инфо и то при все, че съм с отлично зрение.

# 943
  • виртуално
Рапунцел, като ме цитираш, чети поне всичко!   hahaha
Четвъртия блокер съм го написала в самия си пост, че не го бях сложила още, когато правих приложеното файлче.  :peace

голяма бяла птица съм  Blush
благодаря , разкарах всичко   bouquet

# 944
  • Ænima/Albuquerque
Някои хора сме с плексит, бе!

Общи условия

Активация на акаунт