Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 611
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Нов бъг- като отида на отговори и не мога да скролна да си отворя някоя от темите.  ooooh!

# 361
Четете се, де, хора, моля ви, четете се, едно и също нещо пишем по емнайсетхиляди пъти.

Уф, вярно трябва да си взема почивка от сайта.

# 362
сега пък запецна главната страница. не може да се движи надолу и да се избират новите отговори  #Cussing out

Очевидно трябва повече от половин час, за да се оправи този грандиозен, нечуван и невиждан от дивелопърите по света проблем  Crossing Arms

Аз пък да попитам администраторите на сайта - като поддържате форум с не'нам си колко хиляди потребители, с всичкия съпътстващ бизнес около това, толкова ли не сте чували за бета версия, където да си изтествате нещата, преди да изтествате нервите на хората, които ползват сайта?

# 363
  • София
Нов бъг- като отида на отговори и не мога да скролна да си отворя някоя от темите.  ooooh!

Тъкмо влизам в темата да съобщя за същото  ooooh!

Редактирам се , при мене се оправи това със скролването.

# 364
  • Другата България
 Grinning Току що установих, че от взиране в другите наглед дребни неща снощи изобщо не съм обърнала внимание на големия прозорец с преминаващи картинки, в който ни препоръчват теми /а уж така открих онази с многоженеца Crazy, и обяснявах, че това не са аватари Tired/. Значи дали има начин преди да се препоръча, или рекламира, или "постави" там, на може би най-видното и забелязващо се място в началната страница, все пак да се попрочете за какво става въпрос в тази тема?
Нещо като  цензура? Защото от снощи стои това "Секс за първи път" с препратка "какви са притесненията и вълненията ни преди....", и т.н., а ако се види в темата за какви "притеснения и вълнения" иде на реч някои пуританКИ ще сигнализират СЕМ Mr. Green
Сама по себе си темата е забавна, както и тази с многоженеца, но да се "върти" на най-видното място като отвориш сайта някак си поне според мен не е много издържано.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 11:32 от Merri_An

# 365
  • София

Бих искала като натисна известия да си виждам целия списък с теми, за които съм се абонирала, а не само тези, в които има нови отговори!

# 366
Що така изтерясвате, дами? Ясно е, че работят и затова е бъг-а.
Даде ви се възможност за дискусия, вие пък взехте, че се оляхте.

# 367

Бих искала като натисна известия да си виждам целия списък с теми, за които съм се абонирала, а не само тези, в които има нови отговори!

Присъединявам се към искането  Peace

# 368
  • Куциндрел
Много в ляво стои началната страница, същото е и като отворя някой от под-форумите.
Същото е и с навигационната лента отгоре.

# 369
  • Ямбол

Присъединявам се към искането  Peace
В профила ви ги има.

# 370
  • Сопот, Пловдив
Може би вече е коментирано, но не мога да изчета всичко - забелязвам, че не могат да се вгрждат видеоклипове от YouTube, вероятно и от Vbox7, но с тях не съм пробвала. Излизат ми като линк. Това някакъв временен бъг ли е, или просто вече няма да съществува тази опция?

# 371

В профила ви ги има.
Става въпрос за стари теми, по които вече не се пише. Искам да ги виждам и тях, както беше преди.

ПП Коригирам се, сега ги видях в "Известия и Е-мейл", но понеже ми излиза вертикална номерация и не видях останалите страници.

# 372
  • София

В профила ви ги има.

Благодаря, не е много удобно, но и това е вариант!

# 373

В профила ви ги има.

къде в профила?

# 374
  • София

От ника ти горе вдясно, от падащото меню -> Известия

Общи условия

Активация на акаунт