Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 580
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 435

Това е 90% от идеята ми как да изглежда началната страница. Ако се махне и дясната колона, ще е по-добре, но ще преживея и с нея, ако тия големи картинки над заглавията с темите се скрият по някакъв начин. По метода на Red със Stylebot ли го направи? (ако да, да взема да си поиграя и аз по-късно като имам време)

# 436
Да си кажа и аз ,не мога да свикна,а по принцип бързо се ориентирам в промените ,надявам се да се работи още по началната страница !
Ок по-добре като сте махнали аватарите,малко се намали шаренкото ,но това разпределение  ooooh! в ляво цветничко ,в средата (ако мога да го нарека среда )пак цветно и в дясно без цветове  Confused
според мен направете дясното и лявото поле еднакво големи и цветни ,а в средата нека е отделена по някакъв начин и изчистена само таблицата с отговори известия и т.н.  

знам ,че не може да се угоди на всички ,но на мен изобщо не ми харесва на външен вид ,не знае човек къде да прочете първо ,кое е по -важно в ляво в дясно в средата КЪДЕ?

Може да има някои технически улеснения за потребителя в новата визия,но се губят на фона на тази разбъркана страница  ooooh!

И други форуми си правиха нов облик и съвременен ,но изобщо не се стигна до такива критики от страна на потребителите ,просто малки уточнения имаше  Peace и всички бяха доволни ,а тук в такъв голям форум ,какво стана  ooooh! Бъркотия пълна ,вземете си един професионалист да ви оправи нещата  Peace

# 437
Наистина е похвално това, че махнахте всички аватари на пусналите темите и шаренията пред бързите връзки. Така е много по-добре!  bouquet
И аз одобрявам  Peace

Не е ли по-добре заглавията на темите да са в друг цвят?

# 438
Ще върнете ли опцията Всички за четене на цяла тема с под 20 страници? Възможно ли е тази опция да я има и за по-дълги теми?

# 439
сега ако махнат и хороскопите (долу в дясно) тъй като ги има в падащото меню  ще се освободи още място.  тогава може да ни попитат с какво да го запълнят  Laughing

Ако ме попитат - веднага ще им кажа  Mr. Green .
ами не е невъзможно. все пак работят (надявам се) за потребителите. до този момент имаме известен напредък във визията.  все пак ние ще я използваме , а те ще ни контролират

# 440
  • в морето до колене
"Хитрото" линкче на Лиляна при мен спря да действа.
ОК, примирявам се, че ща - не ща, ще минавам през заглавната страница, за да виждам само новите отговори в темите, в които съм писала... но тогава мога ли да помоля да върнете единствената функция, която ползвах от старата заглавна страница, а именно бутона "Маркирай всички като прочетени".  Peace
Или ако тази функция съществува, но е скрита нейде из дебрите на падащите менюта, може ли някой да ми подскаже пътечката, моля.  Flutter

# 441
Мисля че има бъг. Когато си някой подфорум и натиснеш бутона 'Известия', който е най-отдолу се презарежда страницата и все едно си кликнал на 'Маркирай като прочетено'.
Обратно като кликнеш на 'Маркирай като прочетено' ти изскача джаваскрипт диалог да те пита дали искаш да включиш известия. Моля да се оправи, че вече не знам за колко под форума се абонирах Simple Smile

# 442
махнете Хороскопите  долу в дясно. в спускащата се синя лента ги има и е безсмислено да се повтарят.  #Cussing out

# 443
  • София
Идвам отново да похваля  Simple Smile - благодаря, че махнахте и аватарите на пусналия темата  Peace Започва да става доста по-приемливо за окото, махайки излишната шарения.

и аз се присъединявам! Така е доста по-добре.

А между другото аз като натисна "отговори" горе в лентата, ми се отваря страницата с нови отговори, но някак горната лента със сменящите се статии не се вижда. Т.е отваря се от синята лента, в която са изписани "активни" "всички". Много ми харесва това, защото половината шарения по този начин поне при мен изобщо не се появява. Надявам се това да НЕ се промени.

# 444
  • в морето до колене
Мисля че има бъг. Когато си някой подфорум и натиснеш бутона 'Известия', който е най-отдолу се презарежда страницата и все едно си кликнал на 'Маркирай като прочетено'.
Обратно като кликнеш на 'Маркирай като прочетено' ти изскача джаваскрипт диалог да те пита дали искаш да включиш известия. Моля да се оправи, че вече не знам за колко под форума се абонирах Simple Smile

Да, това явно е бъг - вероятно бутоните се "припокриват" - и още не са го оправили, макар досега няколко пъти да го споменавахме.
Да се надяваме, че ще се оправи заедно със страницирането.  Grinning

На мен пък цялата дясна лента барабар с толкова омразните ви хороскопи хич не ми пречи.  Peace
Особено сега, като не е шарена, а само синичка.
Значително повече ме дразни "хороскопската лента", която се появява вътре в темите м/у постовете. И това е така от много време.
Готова съм да я заменя срещу полето в дясната лента!  Mr. Green

А между другото аз като натисна "отговори" горе в лентата, ми се отваря страницата с нови отговори, но някак горната лента със сменящите се статии не се вижда. ...

И при мен беше така снощи на лаптопа, но на служебния компютър днес не е така за жалост. Иначе и на мен този начин на "задължително минаване през заглавната страница" ми е по-приемлив.

# 445
  • Germany
Аз съм доволна след последните промени по заглавната страница. Ако се махнат и хороскопите ще стане чудесно Simple Smile

# 446
Мразя промените. Каквото ще да е, не ми харесва.
С Гугълка търсих родители в чужбина.

# 447
  • гр. София
Моят проблем е отстранен. Явно наистина е било бъг.

# 448
А как се четат мненията на даден потребител? Излизат само последните 15 мнения. Като се кликне на следващата страница, пак зарежад последните.

Иначе по темата мен не ми харесва тази огромна картинка, която излиза по средата на страницата с отгоре, когато се натисне нови отговори на моите публикации. Не стига че целия форум е ошарен с реклами, ами сега пък и големи банери на разни теми. Ако има някаква опция да се скриват, ще е супер.

# 449
  • в морето до колене
И това е бъг.  Peace
Надяваме се скоро да го оправят. То е явно някакъв по-веобхватен бъг, който скапва страницирането на няколко места из форума.

Общи условия

Активация на акаунт