Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 609
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 420
  • London
Не знам как се получава, но сега имам достъп до много повече теми, защото винаги ме известявате за нещо ново на началната страница. Ако преди свеждах в тесен кръг сърфирането си, сега определено с новата платформа се разширява без усилия от моя страна. Peace

# 421
Добре, де, новите иконки на бързи връзки само аз ли продължавам да ги виждам като снимки от нета?  Rolling Eyes

http://media.snimka.bg/s1/2980/032204819.jpg?r=0

# 422
  • София
Каси, не си само ти. И при мен все още са шарените.

# 423
  • София
Изчистете си кеша:

Shokoladche, може да пробвате с това:
Чистене на кеш (ако виждате задна дата, стари теми, стара информация)
не зависи от стар/нов форим, на мен ми се случва веднъж на няколко месеца

# 424
  • София
А могат ли да се видят повече от 15 мнения назад на потребител, или моите собствени? И откъде става това?
Ако е коментирано - моля, дайте ми линк.

# 425
Аз пък бих помолила Praynig тези, от които зависи, да не променят вътрешния дизайн на сегашните теми за да си останат все така уютни местенца за отмора на всеки от нас.
Благодаря Ви, че наистина се вземат в предвид мненията на потребителите пишещи в тази тема.

# 426
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Горната сива лента "Препоръчано" е излишна. Всъщност, това което препоръчвате би трябвало да се върти в шарения централен панел. Ако я разкарате, всичко ще се вдигне още нагоре, ще изглежда визуално по-добре и ще имаме видим без скролване достъп до повече теми в списъците. Освен това ще можете да сложите още бързи връзки, които биха били важни за голям брой потребители.  Peace

Страницирането във "Всичко" и "Активни теми" все още липсва.

# 427
  • Другата България
Наистина е похвално това, че махнахте всички аватари на пусналите темите и шаренията пред бързите връзки. Така е много по-добре!  bouquet

# 428
  • гр. София
Не се получава и с чистене на кеш паметта.  ooooh!

# 429
  • Ямбол
И аз позачистих малко: http://prikachi.com/images/828/6859828L.jpg

А ето и без дразнещи двойни аватари: http://prikachi.com/images/836/6859836r.jpg
Сега да си протестира колкото иска.

# 430
  • София

Благодаря ти   bouquet ! Стана.

Така наистина е по-изчистено и по-стилно. Както и махнатите аватари пред заглавията на темите.

Аз да помоля...   tiptoe ... ако не се предприема промяна в менюто на "Бързи връзки", то поне като ще има "Кино и ТВ", да има и "Литературен клуб".

# 431
  • София
Лилянa, с какво изчисти рекламите и въртящите се картинки (визирам първия ти линк) ?

# 432
Моите впечатления:

1. Основно ме измъчват тези три елемента на заглавната страница:
http://prikachi.com/images/824/6859824S.jpg

Когато скролваш надолу или нагоре, те се фиксират и застават неподвижни по различно време.. не знам как да го обясня по-адекватно.  И когато ти се наложи да се върнеш до началото на страницата няколко пъти (аз предимно навигирам по Известия и Отговори, които в момента са просто част от заглавната страница) и тези трите елемента се разшават, ми се стъжнява..

2. Темите в Известия (Следени теми) ще се виждат само ако има нови отговори - мисля, че донякъде разбирам логиката. Използвам известия предимно за да избягвам глупости като цоп, плис, пляс за за записване - ок, само нови отговори ме устройват. Тези, които чрез Известия пазя като вид архив и искам да намирам, дори и да няма нови отговори, така или иначе търся по-рядко, така че мога да понеса да са достъпни през профила с повече кликане.
НО - много хора ги търсят там където са били, аз лично от тази тема разбрах къде да ги намеря. Има много въпроси къде са, а са на доста скрито място, така че може би две изречения най-отгоре в таб-а Следени теми да насочат хората поне в началото, ще спестят и на двете страни много нерви.

3. Махането на аватарите на авторите на темите доста намали шаренията и подобри нещата на заглавната страница.
На  мен лично бутон 'ново' както го е предложила Кали би ми бил доста по-удобен и изглежда много по логично, но вероятно и така ще свикна.

4. Ако няма промени в изгледа на темите за мен ще бъде идеално.

On the fun side: няма ли най сетне да се появи опция 'игнорирай потребител'.  Laughing Отчаяна нужда имам от нея понякога Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:35 от Анонимен

# 433
сега ако махнат и хороскопите (долу в дясно) тъй като ги има в падащото меню  ще се освободи още място.  тогава може да ни попитат с какво да го запълнят  Laughing

# 434
  • София
сега ако махнат и хороскопите (долу в дясно) тъй като ги има в падащото меню  ще се освободи още място.  тогава може да ни попитат с какво да го запълнят  Laughing

Ако ме попитат - веднага ще им кажа  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт