Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 631
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 405
Shokoladche, може да пробвате с това:
Чистене на кеш (ако виждате задна дата, стари теми, стара информация)
не зависи от стар/нов форим, на мен ми се случва веднъж на няколко месеца

# 406
  • срещу двата комина :)))
Идвам отново да похваля  Simple Smile - благодаря, че махнахте аватарите на пусналия темата  Peace

И аз благодаря  Hug

Сега ако и разширите малко полето ще е просто супер

да благодаря и аз , в пъти по-добре е  Peace

# 407
И аз благодаря за махнатите аватари. Така е къде къде по-добре  Hug

# 408
  • срещу двата комина :)))
харесват ми и иконките на бързите връзки към подфорумите, много по-добре са от предишните шарении  Peace

# 409
Подобрена версия със Stylebot.

Peace

Да питам.. ама не съм с Хром

# 410
Искам да си видя всички теми в Известия/Следени теми.
В момента ми показва само тези в които са писани нови отговори.

# 411
Благодаря и аз за това, че махнахте аватарите на пусналия темата. Така е пригледно и приятно за окото!  Simple Smile Сега, ако и частта с бързите връзки оправите, мога да кажа- да, вече има приятен вид, не ми е удобен, но ще се свикне. И ще имате още един удовлетворен потребител.

А, ако и кажете, че сте се отказали от титулуването на потребителите, цена няма да имате.  Grinning

# 412
И аз благодаря за махнатите аватари. Така е къде къде по-добре  Hug
Мдам, много по-добре изглежда Simple Smile

Сега ако махнат или не намалят горните картинки  Mr. Green

# 413
А, ако и кажете, че сте се отказали от титулуването на потребителите, цена няма да имате.  Grinning

Абсолютно,  Peace
това е напълно излишно и ще създаде глупаво напрежение
кой е по-по-най-полезен примерно

# 414
Искам да си видя всички теми в Известия/Следени теми.
В момента ми показва само тези в които са писани нови отговори.
Присъединявам се към молбата. Peace

# 415
И аз съм доволна от това, че махнахте аватарите на пусналите теми от заглавната страница.

# 416
Не съм чела темата дотук, влизам, за да споделя личните си впечатления до момента.

Първо, искам да благодаря, че е запазен стария изглед, когато си вътре в темата - изчистеният дизайн е много по-четивен и удобен за очите.   bouquet

Второ, основното поле за четене на начална страница е центрирано (или поне не е осезателно наляво), което също е плюс.

Трето, сутринта забелязах, че имаше много повече картинки - аватар на пусналия темата в списъка с теми в "Отговори", картинка до всеки подфорум - това беше много натоварващо за очите, излишно като информация и увеличаваше много скролирането по списъка. Сега тези картинки са премахнати, за което също благодаря!

Има ли възможност линията "всичко-активни теми-отговори" избираемо да се скрива? Питам, защото при скролиране надолу остава (както постоянния горен панел отговори-известия-поща) и в комбинация с него стеснява полето с нова полезна информация (когато например искам да огледам целия си списък теми с нови отговори по тях).

Натисването на "отговори" вече не обновява списъка с теми. Това временен бъг ли е или се предвижда да остане така?

Пояснявам: след отварянето на тема, по която има нов отговор, когато натисна "отговори" от постоянния горен панел (или "нови отговори" от вече втория постоянен), очаквам това да рефрешне страницата и списъкът да се зареди без тази тема. Това обаче не става, списъкът е същият, макар и новото да е прочетено и трябва да рефрешна от самия браузър.

Относно новото място на розовото съобщение "виж новото", когато се разглеждат теми в подфорум, не се вижда веднага по коя има нов отговор - трябва да се мести поглед встрани, за разлика от преди с етикетчето "ново" непосредствено до заглавието на темата, така че тази промяна е по-скоро неудобство.

Не съм разглеждала подробно, това са впечатленията ми на прима виста - може да пиша допълнително.

Благодаря за усилията да вземете предвид мнението на потребителите и да го отразите в новата версия, съзнавам, че става въпрос за наистина кански труд, който е от полза за всички!

# 417
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Сега определено е по-добре. thumbsup

Ще стане още по-добре, ако смените синия цвят на средната лентата с всичко, активни теми, нови отговори и следени теми със синия цвят от лентата с горното падащо меню. Много по-приятно за окото, а и страницата изглежда по-добре без това крещящо синьо.
Впрочем, по принцип новото синьо, което сте наслагали по иконки, шрифтове и бутони е много неприятно за окото.
Освен това, след като махнахте аватарите от тези списъци /браво!/, имате възможност да стесните ширината на полетата за всяка тема, да намалите ненужно големия шрифт. Така ще можем да виждаме повече теми наведнъж без да се налага да скролваме като луди. За сметка на това трябва да болднете заглавията на темите, което ще ги отличи по-добре отколкото в момента едрия шрифт. Peace

# 418
Новите иконки на Бързите връзки са много по-приятни за окото от старите.  Peace Колкото по-малко шарения, толкова по-естетически добре изглежда.  Peace Ама тези огромни знаци на зодиакалните знаци вдясно ...  Tired Много моля, направете възможно да се скрива цялата дясна колона (и при желание да се отваря отново) като по този начин се разшири полето за писане и четене. Който иска да си гледа и ползва дясната колона, да си пише и чете на сегашните размери, а който я скрие, да му се увеличи полето с широчината на колоната.

# 419
  • в сърцето на един мъж...
При промяна на вече постнато мнение, системата го отразява като ново. Преди това не беше така.
Така беше Simple Smile
п.п. Виждам, че подфорум Правила е добавен в бързите връзки. Не мислите ли все пак, че Искам бебе, Проблемно забременяване и Рискова бременност също са достойни да бъдат включени там?

Месечинке, преди не пращаше известия, че има ново мнение все едно. Не го отразяваше, освен с бутончето ново. А сега си получих известие както за останалите, когато пусне някой отговор.

Общи условия

Активация на акаунт