Чистене на кеш (ако виждате задна дата, стари теми, стара информация)
не зависи от стар/нов форим, на мен ми се случва веднъж на няколко месеца
- благодаря, че махнахте аватарите на пусналия темата 

Сега, ако и частта с бързите връзки оправите, мога да кажа- да, вече има приятен вид, не ми е удобен, но ще се свикне. И ще имате още един удовлетворен потребител.

нещотърсачка Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Сега определено е по-добре. Ще стане още по-добре, ако смените синия цвят на средната лентата с всичко, активни теми, нови отговори и следени теми със синия цвят от лентата с горното падащо меню. Много по-приятно за окото, а и страницата изглежда по-добре без това крещящо синьо. Впрочем, по принцип новото синьо, което сте наслагали по иконки, шрифтове и бутони е много неприятно за окото. Освен това, след като махнахте аватарите от тези списъци /браво!/, имате възможност да стесните ширината на полетата за всяка тема, да намалите ненужно големия шрифт. Така ще можем да виждаме повече теми наведнъж без да се налага да скролваме като луди. За сметка на това трябва да болднете заглавията на темите, което ще ги отличи по-добре отколкото в момента едрия шрифт. ![]() |
Колкото по-малко шарения, толкова по-естетически добре изглежда.
Ама тези огромни знаци на зодиакалните знаци вдясно ...
Много моля, направете възможно да се скрива цялата дясна колона (и при желание да се отваря отново) като по този начин се разшири полето за писане и четене. Който иска да си гледа и ползва дясната колона, да си пише и чете на сегашните размери, а който я скрие, да му се увеличи полето с широчината на колоната.