Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 602
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 450
Бъг е това с мненията, ще трябва да чакаме да го оправят Simple Smile

# 451
  • София

А между другото аз като натисна "отговори" горе в лентата, ми се отваря страницата с нови отговори, но някак горната лента със сменящите се статии не се вижда. ...

И при мен беше така снощи на лаптопа, но на служебния компютър днес не е така за жалост. Иначе и на мен този начин на "задължително минаване през заглавната страница" ми е по-приемлив.

Може би не се изразих точно. Тя си е там, но трябва да скролна извън полето за списък на темите с нови отговори, за да я видя. Не знам дали не го прави Сафарито това.

# 452
Избягвам да коментирам първосигнално, защото виждам, че нещата още се разработват, а и трябва време, за да се осъзнаят промените. При предишните промени свикнах с падащата лента и новите менюта много бързо, харесаха ми и ги оцених.
Обаче сегашната първа страница (новите отговори), както и страниците на подфорумите, са трагедия! Confused
Не се отказвате от рекламните чаршафи - това ясно. Натрапихте ни линкове от по 100 пиксела към безумни статии от бг-дама, защото имало нужда форумът да не е само форум, а и сайт с публикации - мда, ок. Набутахте линкове към хороскопи във всяка страница на всяка тема ooooh! ooooh! а сега и мигаща ретроспекция на "актуалните" теми?!?!? Само това ни липсваше, предвид, че новата "оптимизация на пространството" е много зле - разкрачена и разхвърляна.
На първата страница от всеки подфорум екранът е изпълнен от по три повторения на името на подфорума, по-дълги и по-къси редове с навигация + линковете към бг-дама, разбира се. Това е то функционалност! Grinning

# 453
  • в морето до колене

А между другото аз като натисна "отговори" горе в лентата, ми се отваря страницата с нови отговори, но някак горната лента със сменящите се статии не се вижда. ...

И при мен беше така снощи на лаптопа, но на служебния компютър днес не е така за жалост. Иначе и на мен този начин на "задължително минаване през заглавната страница" ми е по-приемлив.

Може би не се изразих точно. Тя си е там, но трябва да скролна извън полето за списък на темите с нови отговори, за да я видя. Не знам дали не го прави Сафарито това.

Разбрах те. При мен става същото на лаптопа. Там си е, но е "скрито" под лентата с падащите менюта. Трябва да положа усилие, за да видя "сменящите се картинки". Което аз нямам желание да правя  Mr. Green
И го смятам за значително по-добър вариант, отколкото да виждам картинките, а да ми се налага да скролвам, за да видя нужната информация под тях.
Затова ще съм доволна, ако си остане така. Спестява ми и последната останала шарения на заглавната страница.
Аз съм с Мозила и на двете места, просто екраните са с различна големина...

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 15:12 от мячик

# 454
От първа страница попаднах на темата за многоженеца. Тя е в Родители, отглеждащи сами децата си. В нея има никове които не пишат или пишат рядко в този подфорум.
Та идеята ми беше, че с линковете на първа страница вече няма да има затворени подраздели..

П.П. По-горе споменатата тема е прилична пързалка, препоръчвам я.  Peace

# 455
Скрит текст:
Избягвам да коментирам първосигнално, защото виждам, че нещата още се разработват, а и трябва време, за да се осъзнаят промените. При предишните промени свикнах с падащата лента и новите менюта много бързо, харесаха ми и ги оцених.
Обаче сегашната първа страница (новите отговори), както и страниците на подфорумите, са трагедия! Confused
Не се отказвате от рекламните чаршафи - това ясно. Натрапихте ни линкове от по 100 пиксела към безумни статии от бг-дама, защото имало нужда форумът да не е само форум, а и сайт с публикации - мда, ок. Набутахте линкове към хороскопи във всяка страница на всяка тема ooooh! ooooh! а сега и мигаща ретроспекция на "актуалните" теми?!?!? Само това ни липсваше, предвид, че новата "оптимизация на пространството" е много зле - разкрачена и разхвърляна.
На първата страница от всеки подфорум екранът е изпълнен от по три повторения на името на подфорума, по-дълги и по-къси редове с навигация + линковете към бг-дама, разбира се. Това е то функционалност! Grinning
Да това е точно така. И ако за рекламите (колкото и да ме дразнят) има някакво оправдание за тези огромни нови банери към актуалните теми, няма такова. "Умните" статии в бг дама изобщо няма да ги коментирам.

# 456
  • Варна
А между другото аз като натисна "отговори" горе в лентата, ми се отваря страницата с нови отговори, но някак горната лента със сменящите се статии не се вижда. Т.е отваря се от синята лента, в която са изписани "активни" "всички". Много ми харесва това, защото половината шарения по този начин поне при мен изобщо не се появява. Надявам се това да НЕ се промени.
И при мен е така, дори се чудех защо роптаете за НАродното събрание, при мен директно при зареждането страницата "слиза" до списъка с теми.

"Хитрото" линкче на Лиляна при мен спря да действа.
Twisted Evil
Мдам, усетиха се  Mr. Green

# 457
Когато кликна на Отговори в горната синя лента и като ме хвърли на първа страница - синята дублираща лента, която се появява с Нови отговори (под горната) - Та колкото и после да натискам Отговори в горната или Нови отговори в долната лента - никога не ми обновява темите.. а знам че е писано вече в нови теми.
Знам, че е писано в конкретна тема, но списъкът с теми не се обновява... За да стане това трябва да кликна или на Следени теми, или Известия... или произволна тема и като се върна на Отговори - чак тогава ми обновява информацията.
Въпреки, че тук е форум, понякога текат бързи разговори и не знам как да следя темата... до сега съм го правила като кликам на горната лента Отговори.
Сега ми презарежда единствено от отметките ми в най-горната лента на Мозила.

Дали го обясних разбираемо..

# 458
Twisted Evil
Мдам, усетиха се  Mr. Green
[/quote]

За какво линкче става въпрос?  newsm78

# 459
Не ми е удобна за ползване,не ми е приятна за гледане и ако има някакво значение мнението ми-гласувам за старата версия.

# 460
И при мен не да действа, препраща ме към първа страница. Ако запазят нещата вътре в темите така ще е чудесно.

# 461
  • гр. София
Благодаря за подобрения вид на първа страница - махнатите аватари и новите иконки на Бързи връзки.
Моето предложение е да се смени типът син цвят на централната лентата с ВСИЧКО/АКТИВНИ ТЕМИ/НОВИ ОТГОВОРИ/СЛЕДЕНИ ТЕМИ. Сегашното синьо е твърде ярко и вади очи. А и черното, обозначаващо къде си отворил, е неприятно.

Предлагам синьото да се смени с цвета, който е горе на синьото падащо меню, а черното с тъмно синьо, но убито тъмносиньо.

ТУК могат да се подбрат сини тонове.  Simple Smile

# 462
  • в морето до колене
Twisted Evil
Мдам, усетиха се  Mr. Green

[/quote]

Имаше вариант да се виждат "нови отговори" по стария начин, без да се минава през заглавната страница и без да се рови из профила, но го "изчезнаха"  Mr. Green
Айде, халал да им е  Laughing
Ако оставят списъка с известия от профила така, както е сега, ще ми е пределно достатъчно.

# 463
  • Варна
Водеше към предишния изглед на Обновени теми. Вече не се обновяват обаче, излиза ми стар списък.
При мен пък "Отговори" си действа, в смисъл обновяват се темите или не мога да разбера какво имате предвид като казвате, че не се опреснява информацията.

# 464
Когато кликна на Отговори в горната синя лента и като ме хвърли на първа страница - синята дублираща лента, която се появява с Нови отговори (под горната) - Та колкото и после да натискам Отговори в горната или Нови отговори в долната лента - никога не ми обновява темите.. а знам че е писано вече в нови теми.
Знам, че е писано в конкретна тема, но списъкът с теми не се обновява... За да стане това трябва да кликна или на Следени теми, или Известия... или произволна тема и като се върна на Отговори - чак тогава ми обновява информацията.
Въпреки, че тук е форум, понякога текат бързи разговори и не знам как да следя темата... до сега съм го правила като кликам на горната лента Отговори.
Сега ми презарежда единствено от отметките ми в най-горната лента на Мозила.

Дали го обясних разбираемо..
щракаш на актуални теми (бутона в ляво) и после пак се връщаш в нови отговори.
щракаш като ненормална и това си е  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт