Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 561
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 480
  • София
AdBlock при мен не проработи.
Също е приложение за Гугъл Хром.

# 481
Аз като гледам са го оправили това с известията. В "Следени теми" ми излизат темите, за които съм се абонирала с "Извести"  newsm44 Или да не се радвам прибързано?!  Thinking

Ама пък постоянно ми седи "Виж новото" при тези теми, а ново всъщност няма.

# 482
Аз като гледам са го оправили това с известията. В "Следени теми" ми излизат темите, за които съм се абонирала с "Извести"  newsm44 Или да не се радвам прибързано?!  Thinking

О, да Simple Smile Еха, и само скрол, без страници. На мен ми харесва.

# 483
  • Ямбол
Сигурна ли си, че си с Адблок, а не с Адблок плюс?

# 484
  • София
Да предложа нещичко:

Скрит текст:

Това бутонче, което предлагаш е много хубаво, но няма ли да сбие много по-дългите заглавия на темите. Не е ли по-добре примерно вместо да се слага иконки за разделите и да водят към тях, на тяхно място да се сложи бутона "Ново". Така хем ще е центрирано заглавието, хем бутона ще е пред заглавието, като по-голям? Или няма да е хубаво така? newsm78

Удобството на бутончето да е от дясно идва от това, че хората държат мишката с дясната ръка и така ще е по-лесно цъкването там.
От ляво трябва да има нещичко (в конкретното ми предложение - иконката на подфорума), за да се центрира заглавието на темата и да се балансира визията.
Бутончето "Ново", както написах, е добре да е по-малко и може да се пада под заглавието на темата в случай, че заглавието е по-дълго и заеме два реда.

# 485
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
При инсталирането на AdBlock има опции какво точно да спира.  Peace
При мен явно съм си направила достатъчните настройки, защото единствената шарения, която виждам е съдържанието на горния централен панел. Не ми се мяркат реклами. Сигурно мога и него да разкарам, но засега не виждам такава належаща необходимост.
......

# 486
  • София
Сигурна ли си, че си с Адблок, а не с Адблок плюс?
Адблок е, да.
Поне сутринта не действаше. За после - не знам.

# 487
Удобството на бутончето да е от дясно идва от това, че хората държат мишката с дясната ръка и така ще е по-лесно цъкването там.

Разбрах Simple Smile Благодаря за разяснението  Peace

# 488
  • гр. София
Айде пак същият проблем с лъжливите съобщения.  ooooh!

# 489

А и все още съществува вероятност да ги сложат на заглавната страница всичките, а не само тези, в които има нови отговори.
Или се размечтах?  Mr. Green

hahaha  Peace
А сега сериозно...
Така както си я виждам в момента началната страница ме устройва откъм шаренийки /по-скоро свеждането им до мининум/. Все още обаче си намалявам яркостта на монитора, защото много "свети". Също така може синьото малко да се "омекоти" - така ще е още по-ненатоварващо.
И, между другото, идеята бутон "ново" да е отпред пред заглавието ми харесва. Така хем заглавието няма да бяга в ляво, хем ще е близо. Ще го има като постоянен, а ще свети розово само при ново мнение - така си го представям аз...  Thinking

bouquet  за вслушването във вижданията ни

# 490
  • Ямбол
Айде пак същият проблем с лъжливите съобщения.  ooooh!
И ако изчакаш малко какво ще ти стане? Не виждаш ли, че се оправят нещата в движение.

# 491
  • гр. София
Лиляна, не разбирам защо трябва да се заяждаш с мен. Темата е за коментари, кое как работи.

# 492
  • в морето до колене

А и все още съществува вероятност да ги сложат на заглавната страница всичките, а не само тези, в които има нови отговори.
Или се размечтах?  Mr. Green

hahaha  Peace

Благодаря, че ми сбъднахте мечтата.   bouquet
Сега ще си помисля за какво още да помечтая.  Wink  Flutter

# 493
Лиляна, не разбирам защо трябва да се заяждаш с мен. Темата е за коментари, кое как работи.
не е заяждане. просто такава е действителността   bouquet

# 494
  • София
Аз принципно не обичам промени та новостите не е радват... предната визия по принцип повече и допадаше, по-семпла, по-подредена, по-ясна...

Общи условия

Активация на акаунт