Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 466
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 600
Нали протестирахме ,че всичко е изместено в ляво.
Сега,за наказание,не само,че всичко е в ляво,но е и едно върху друго. Crossing Arms

# 601
В момента мога да седя май само в тази тема. И да искам да ида в друга не става. Поне явно всички сме с еднаква съдба. Вместо всички да се дразним да спрат сайта за няколко часа и да си оправят дизайна.
Същото нещо е и при мен.
Не вярвах, че, ще е такъв кошмар.
През цялото време бях позитивно настроена към промените, опитвах се да разбера екипа под какво напрежение е тези дни, но това вече ми идва в повече. smile3516 smile3515
Защо, ще ми иска име и парола, и като напиша своите ги отхвърля, как, ще си влизам в темите занапред? Sick

# 602
  • София
И аз тук. Щото другаде не ме пуска последните пет минути..иска до откат юзър нейм и парола, уж. Абе пълно мазало  Twisted Evil

# 603
И каква е тази тъпотия - A username and password are being requested by http://dev.bg-mamma.com. The site says: "divi loperi only molim. edi.", някой ще отговори ли? newsm78 Аз с визията нямам проблем, стига да мога да си влизам в темите. Wink Mr. Green

# 604
  • В Космоса
И при мен така. Мога да влизам само през собствените си мнения в теми, вкоито съм писала. По друг начин ми иска някакви пароли... Tired

# 605
  • София
Скъсах си нервите, просто.

# 606
Аз влезнах, сега всичко си е по старо му с изключение на вертикалното странициране, при Вас как е!?

# 607
  • София
аз пък отворих мобилната версия на компютъра, установих че е чудесна за ползване, няма шарения, няма реклами  Mr. Green

# 608
Вече се оправи, купон  Joy(

# 609
  • Ænima/Albuquerque
Форума тотално се счупи при мен. Изкача ми някакъв pop-up, дето иска юзър и парола, като го затворя, форума направо не прилича на нищо...

# 610
  • Пловдив
Скъсах си нервите, просто.

smile3514 smile3514 smile3514

# 611
Аз влезнах, сега всичко си е по старо му с изключение на вертикалното странициране, при Вас как е!?
и при мен така!

Търпение работят хората  Peace ,да видим с какво ще ни изненадат сега  Crazy

# 612
  • София
С браузера Chrome сайта е абсолютно недостъпен и направо ужасен. Изскача pop-up, който постоянно изисква някаква оторизация, а образа е пълен качамак.

С браузера Firefox имам някакви огромни полета с неясни цифри отляво, които като че ли номерират редове.

# 613
С какво да ни изненадат, могат да пуснат, ако искат една голяма реклама за "жителите от дълбините на канала" докато си оправят бъговете. Аз си пускам Джейсън Стейтъм и отивам да си пия виното. Да си оправят форума когато искат.  hit Wine Glass

# 614
аз пък отворих мобилната версия на компютъра, установих че е чудесна за ползване, няма шарения, няма реклами  Mr. Green
Може ли линк за всеки случай, че не се знае, знае ли се?! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт