Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 681
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Последният облик е просто отвратителен!

# 811
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

adblock на гугъл хром

Със Сафари съм Sad

# 812
Мълчах си и следях предишната тема, но вече не се стърпявам.... Извинявайте ама вие нормални ли сте????? Даже няма какво да го обсъждам новия изглед е ОТВРАТИТЕЛЕН и това е толкова очевидно,че какво да го обсъждаме и да коментираме всичко по отделно. Всичко е много много зле! Просто е безсмислено да е натрупан форума в ляво, останалата част да се сменят и въртят картинки и заглавия! Изглежда грозно и не е удобно! Моля ви оправете си сайта! Три годишно дете ще измисли по-хубав изглед и функционалност от измислилите този. Сериозно ли смятате,че това е хубаво и ще работи за доброто бъдеще на форума????? Нямам думи просто.... Не мога да повярвам,че очаквате това недоразумение да развие сайта  ooooh! просто е нелепо!  Tired

# 813
  • Galaxy 13197853088
Още не са оплескали отговорите.
Натискате "Отговор" и си четете нормално  Joy

# 814
Ех, колко се надявах поне съдържанието на темите да не изместят в ляво и все пак го направиха...

# 815
Мълчах си и следях предишната тема, но вече не се стърпявам.... Извинявайте ама вие нормални ли сте????? Даже няма какво да го обсъждам новия изглед е ОТВРАТИТЕЛЕН и това е толкова очевидно,че какво да го обсъждаме и да коментираме всичко по отделно. Всичко е много много зле! Просто е безсмислено да е натрупан форума в ляво, останалата част да се сменят и въртят картинки и заглавия! Изглежда грозно и не е удобно! Моля ви оправете си сайта! Три годишно дете ще измисли по-хубав изглед и финкционалност от измислилите този. Сериозно ли смятате,че това е хубаво и ще работи за доброто бъдеще на форума????? Нямам думи просто.... Не мога да повярвам,че очаквате това недоразумение да развие сайта  ooooh! просто е нелепо!  Tired

Това е и моето мнение. Цитирам, дано го види някой.

# 816
Грозно ,много грозно е всичко

няма да коментирам,няма смисъл....

# 817
  • Варна
Още не са оплескали отговорите.
Натискате "Отговор" и си четете нормално  Joy

Давай, давай идеи.. Crossing Arms

И твоята титла "лаконичен" я няма.  smile3534

# 818
  • Sofia
Кошмарно!  #Crazy newsm11
От ден на ден все по-зле стават форумите, ама явно не е важно как се чувстваме ние, потребителите. Да имаше алтернатива веднага се махах и го знаят (че няма де), та затова си правят каквото им е изгодно. Нищо от новостите не ми харесва, не че не мога да свикна, ама няма какво да ме стимулира - не ми харесва изобщо! Това е.  
Никак не ми е удобно, никакви реклами не ме интересуват, а в момента те са преди всичко!!! Все едно ще влизам тук за да гледам реклами (една от причините за не гледам и ТВ), това, за което влизах (да общувам, чета, пиша) до преди няколко дни вече е на заден план... Навират ми се в очите сумати неща, които не ме вълнуват.

И знам, че няма смисъл да пиша, ама...  Close
Неуютно ми е, все едно ме гонят се чуствам за първи път и след всички минали промени от 9 години насам.  Sad

# 819
Мълчах си и следях предишната тема, но вече не се стърпявам.... Извинявайте ама вие нормални ли сте????? Даже няма какво да го обсъждам новия изглед е ОТВРАТИТЕЛЕН и това е толкова очевидно,че какво да го обсъждаме и да коментираме всичко по отделно. Всичко е много много зле! Просто е безсмислено да е натрупан форума в ляво, останалата част да се сменят и въртят картинки и заглавия! Изглежда грозно и не е удобно! Моля ви оправете си сайта! Три годишно дете ще измисли по-хубав изглед и функционалност от измислилите този. Сериозно ли смятате,че това е хубаво и ще работи за доброто бъдеще на форума????? Нямам думи просто.... Не мога да повярвам,че очаквате това недоразумение да развие сайта  ooooh! просто е нелепо!  Tired
+1

# 820
  • София
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

adblock на гугъл хром

Със Сафари съм Sad

Има и за сафарито

# 821
След като не чувате думите на другите поне направете следното"

ПРЕМЕСТЕТЕ ПОЛЕТО С МНЕНИЯ В СРЕДАТА

защото врата ме заболя да се кривя вляво, че и леко си преместих компютъра, за да ми се падне по в средата!

# 822
  • Варна
Ех, колко се надявах поне съдържанието на темите да не изместят в ляво и все пак го направиха...

Това е единственото което ми допада, поне знам, че се пише вляво, а не да разхождам поглед из целия екран да търся къде е темата.

# 823
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

Ако не сте си скрили нищо, ето тук съм описала на една френдка какво да прави.
 http://dox.bg/files/dw?a=1de88ae55b

За тези, които са с други браузъри четете назад в темата. Има написано.

Извинявам се, ако някой вече го е написал преди мен и се повтарям с помощта. Peace

И понеже ми се наложи да редактирам - защо за бога бутонът редактирай е най-долу на страницата, а не под всяко мнение?

# 824
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това изместване на отговорите вляво е много неприятно. И непрекъснатото скролване надолу е ужасно изморително.

Мисля, че фирмата, изработила това "чудо",  трябва да ви върне парите.  

Общи условия

Активация на акаунт