Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 698
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Направо главата ме заболя да гледам само в ляво. И явно на никой не му дреме за мнението на потребителите и са си го преместили просто в другия крачол. Бъдещето е ясно: отлив на потребители.

При мен се наложи да си увеличавам изгледа от 100% на повече Sad

# 796
  • Другата България
Как да излезна от темата в която се намирам Crossing Arms без да ми се налага да ходя на заглавната страница?!
ГОре в дясно седи един Х в кръгло синьо - натисни го и ще те върне в подфорума с който е темата

Който обаче не функционира Mr. Green
Това е нелепо и изобщо не прилича на форум. Ако изглеждаше така преди години, изобщо нямаше и да помисля да се регистрирам тук.
И аз.

# 797
  • срещу двата комина :)))
явно текста трябва да е най-малката част от цялата страница, очевидно това за което сме дошли в този форум вече не е важно  ooooh!

# 798
  • Варна
Е това вече е отвратително! Добре де, кой има изгода от толкова нелицеприятно и не функционално нещо. Изобщо не мога да се ориентирам, трудно се чете и пише. МОЛЯ ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ИЗГЛЕД НА ТЕМИТЕ!

+1
Подписите на потребителите са единственото нещо, което ми се набива в очите.
Освен това ми я няма личната титла, не че толкова държа на нея.. Laughing

# 799
Покъртително грозно  Sick, да не говорим за безумните suggestion реклами, които са навсякъде.  Sick Sick Sick Sick

# 800
  • до най-прекрасния мъж
Не ми харесва оформлението на темите, заболя ме вратът да гледам вляво, а вдясно 1/3 от монитора е празен. Иначе новата визия като цяло не е зле, но това е много грозно. Поне центрирайте мненията, да не си кривим очите и вратовете. Дразнещо и отвратително е.

# 801
Изглежда нашето мнение не е от значение за модераторите , повече няма да коментирам.
И аз започвам да се замислям по този въпрос, щом промените бяха незначителни в посока удовлетворяване на масовото мнение и не уважиха основната ни молба да не се чувстваме поне неконфортно в самите теми.
Имам чувството, че се задушавам от теснотия.
Жалко, имах вяра и надежда, че до този вътрешен облик няма да се стигне, но уви, оказа се, че дори, и надеждата умира, и като отговор на нашите въпроси ги промениха отраз, и по този начин безмълвно ни отговориха.

# 802

Има ти я личната титла, виждат се на всички.

Не искам титли, искам си стария форум!!!

# 803
ГОре в дясно седи един Х в кръгло синьо - натисни го и ще те върне в подфорума с който е темата

Който обаче не функционира Mr. Green

При мен работи... Връща ме в подфорума.  Peace

# 804
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

# 805
  • София
Харесват ми новите малки аватари, но не е лошо да смалите по същия начин и подписите, даже някои стоят смешно изкривени в момента.

# 806
  • София
Аз излизам. Няма да закривам, но няма и да вляза скоро.

# 807
  • София
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

adblock на гугъл хром

# 808
Последната промяна е повече от ужасна. Трудно се чете, не разбирам изобщо, в коя тема съм. Добре, че някой беше дал линк към тук  Crossing Arms

Отвратително!

# 809
  • Варна

Има ти я личната титла, виждат се на всички.

Не искам титли, искам си стария форум!!!

Няма я. Тази, която си пишеш сам
 Казах, че не държа на нея, но все пак  да кажа че е загубено като функция. Като гледам май ще се откажа и от подпис, много натрапчиво става.

Общи условия

Активация на акаунт