Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 714
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 765
Включен ми е Адблока, при някой който не е, ако може да каже дали крайно дясното пространство е запълнено с реклами, както и това над "Бърз отговор"?

Ако не е, то тогава се надявам да се центрират и разширят полетата. Много неприятно изглежда така. Трудно се ориентира човек кой пише, какво пише, до къде е стигнал.

Имам и доста по-важен въпрос май. Защо ми е махнат подписа? 

# 766
  • София
Ах, мама му стара.

# 767
  • Другата България
 Tired Наистина е ужасно това с малкия аватар и ОГРОМНИЯ подпис, толкова е дразнещо, като ще смалявате поне и подписите да са такива, аз иначе не виждам нищо логично в това. Става една шарения....и с това малко пространство за четене и писане не става ясно къде точно трябва да гледаш-подписа на написалия ли, мнението му ли, цитата който /евентуално/ го има....ставаме разногледи направо Sick.

Много е зле, наистина. Досега бях оптимистично настроена, вслушахте се в гласа на потребителя, но това вече  е просто нефункционално.
И с тези бутони като от Фейса....кому са нужни и за какво служат?

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 13:56 от Merri_An

# 768
Е сега вече наистина стана отврат!

И защо всичко е наблъскано в лявата половина?

# 769
Айде дойде промяната, от която така се страхувах.
Ужасно е просто, ама ужасяващо направо...

# 770
  • Galaxy 13197853088
Аз ще изчакам окончателния вид, и тогава ще преправям страницата, ако те не я пооправят.
Но ми дойде друга идея, склони ли сте да плащате по 2 лв на година да гледате форума както беше?

# 771
  • срещу двата комина :)))
и какво се случва с падащите менюта с подфорумите - бял текст на бял фон - гениално  ooooh!

# 772
Ооо, Лабрадор, и 20 давам, може и повече дори.

# 773
  • Лондон
1.Може ли да  не виждам хороскопа и активните теми от дясно?

2.Може ли да не виждам рекламите,а когато искам да ги разгледам?

Ох.За сега излизам от форума.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 14:01 от ЕМСИ

# 774
Как да излезна от темата в която се намирам Crossing Arms без да ми се налага да ходя на заглавната страница?!
Поне махнете дясната лента, или я направете като падащо меню който иска да си я гледа, защото имам чувството, че се задушавам от теснотия. Sick

# 775
  • София
Верно е отврат - нещо като ФБ визия, ама не съвсем.
Да не говорим за аватарите.

# 776
  • виртуално
Ооо, Лабрадор, и 20 давам, може и повече дори.
Peace

# 777
  • София
Може ли да промените местата на "Бърз отговор" и връзката с ФБ, която е влудяваща! Връзката във ФБ, който е искал я е натиснал вече. Някак да стане по-малка! Предо беше в квадрат и беше ОК.

# 778
Как да излезна от темата в която се намирам Crossing Arms без да ми се налага да ходя на заглавната страница?!
ГОре в дясно седи един Х в кръгло синьо - натисни го и ще те върне в подфорума с който е темата

# 779
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

До тук с радостта, че вземат под внимание мнението на потребителите си!

Лично аз се отказах да чета последните две страници в тази тема, защото четенето е Мисията невъзможна!  #Cussing out
Да добавим и натикването на половин екран - ляв!

След като всички искахме да се запази поне видът вътре в темите и преглътнахме останалата боза, защо не ни зачетохте? Искате да ни изгоните окончателно ли?

Общи условия

Активация на акаунт