Ако не е, то тогава се надявам да се центрират и разширят полетата. Много неприятно изглежда така. Трудно се ориентира човек кой пише, какво пише, до къде е стигнал.
Имам и доста по-важен въпрос май. Защо ми е махнат подписа?
Наистина е ужасно това с малкия аватар и ОГРОМНИЯ подпис, толкова е дразнещо, като ще смалявате поне и подписите да са такива, аз иначе не виждам нищо логично в това. Става една шарения....и с това малко пространство за четене и писане не става ясно къде точно трябва да гледаш-подписа на написалия ли, мнението му ли, цитата който /евентуално/ го има....ставаме разногледи направо
.
без да ми се налага да ходя на заглавната страница?! нещотърсачка Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | До тук с радостта, че вземат под внимание мнението на потребителите си! Лично аз се отказах да чета последните две страници в тази тема, защото четенето е Мисията невъзможна! ![]() Да добавим и натикването на половин екран - ляв! След като всички искахме да се запази поне видът вътре в темите и преглътнахме останалата боза, защо не ни зачетохте? Искате да ни изгоните окончателно ли? |
Препоръчани теми