Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 828
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 750
  • гр. София
Хайде на новите теми...

Ужасно е! Сбито, бутон до бутона, аватар, подпис, всичко на куп. Да си извади човек очите докато чете.  Confused Изключително нефункционално.  Confused

# 751
  • срещу двата комина :)))
защо променихте темите  #Cussing out супер малко поле за четене, трудно се ориентирам ... има много повече място отстрани отколкото за четене и писане ... чисто безумие  #Cussing out

# 752
  • Ænima/Albuquerque
И аз с огромна молба за центриране на темите! Това е ужасно!

# 753
  • В Космоса
И О, ужас! Моята надежда умря. Почивай в мир!  Sad

# 754
Аууу, какво стана? Защо сега и вътре в темите е така, както не искахме да бъде?

Относно първа страница- освен казаното по-горе има и още нещо, което ми боде очите. Всъщност не ги боде, де, защото не се вижда.  Mr. Green Та, предишната версия на "първа страница", даваше поглед към целия форуми и към това, което аз наричам подфоруми. А сега дори редовните потребители не знаят как да стигнат до място, което не е указано в Бързите връзки.

# 755
Аз не желая да блокирам нищо!
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 19:38 от ГАЛИ__

# 756
Изглежда нашето мнение не е от значение за модераторите , повече няма да коментирам.

# 757
супер, вече с лупа трябва да влизам в тоя форум  ooooh!

# 758
Ужасен изглед, омешах се къде съм, кое мнение на кой е, а цитатите ме хвърлиха в нокаут.

# 759
Новият изглед вътре в темите е ужасен  #Cussing out
Защо не запазихте поне това?!?!

# 760
Това е, отраз промениха и самите теми. Sick
Поне сложете и един бутон ОТГОВОР, и отдолу за да не ни се налага да скролваме до горния край на страницата, и ако може да се виждат настоящите потребители в дадена тема отгоре както си беше, а не в най- отдолу на страницата.
Поне това направете, като не ни удовлетворихте желанието да не променяте страниците!

# 761
  • виртуално
ужас
1. защо като прочета дадена тема и искам да се върна отново в раздела - трябва да скролвам до началото на страницата
2. Моля разширете мястото за текск и махнете Събития и Интересно - на вас ако ви е интересно , си го четете сами

# 762
защо променихте темите  #Cussing out супер малко поле за четене, трудно се ориентирам ... има много повече място отстрани отколкото за четене и писане ... чисто безумие  #Cussing out

Абсолютно  Peace ....а вярвах, че се вслушвате в нашето мнение а то почти на 100% беше да си останат аватарите в ляво  Tired

# 763
Идеята ви е всички да изключим подписите ли??? - имайте смелостта поне ги махнете централно като не ви харесват

Инфо
Мнение
Подпис

просто е ужасно

# 764
явно и от тук трябва да чистим полетата с глупости, които ни предлагате  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт