Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 050
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 735
Досега самото име беше повод за предразсъдъци и пренебрежение сред хората, които не познават сайта, мислят си, че е страница само за отегчени домакинки. Малко трябва да се оправдаваш и обясняваш, че нещо си прочел в БГ-мама
Хм, повечето ми познати пък не смятат така. Даже казват, че като търсят нещо в Гугъл почти винаги първият резултат е БГ Мама. Казват: "в тая Мама има всичко".  Rolling Eyes

И моите не са се срамували като се замисля. Не случайно през многото време, в което четях и не бях регистрирана на шега казвахме, че сме намерили информацията в "Маминската мафия" Laughing

При мен се оправи това с известията, вече се отброяват нормално. Благодаря.   bouquet

# 736
Аз още не разбирам, защо беше премахната възможността да се изчете накуп всичко, ако темата е под 20 страници.  newsm78
Когато навлизаш в нова активна тема е много по-удобно да не прелистваш непрекъснато.

# 737
  • София
Охх, каква е сега тази реклама след последното мнение, не е ли достатъчно пространството в дясно  ooooh!

# 738
До тук ли приключват промените? Ако всичко остане както е сега и не променят нищо вътре в самите теми , може и да се примиря.

# 739
На мен ми харесва пък началната страница - дори и да не съм се логнала, мога да виждам активните или интересни теми- признавам, удобно е за нерегистриран  Peace
Мисля че прекалявате с мрънкането за рекламите, имам ад блок от доста време, и то заради други сайтове. При положение че с два-три клика се отървавате от рекламите- в много сайтове, не само този- то не виждам чааак толкова голям проблем
Интересува ме кога ще стане промяната вътре в темите, и какво да очаквам? ( Конкретно за аватарите и подписите се вълнувам, защото за това знам, но ако има и друго? )

# 740
.... Старата визия показваше на първа страница, че има сериозни раздели и теми, които могат да бъдат от полза за всички. Сега с тези картинки на мацки, пиещи кафе като взети от корицата на чик лит, снимки с кичозни розови къпкейкове и кълбета прежда дето минават, темите за първия секс и звездните компромати на главната страница и т.н. доста олеква форума. 

+10  Peace

# 741
Гледам, че предложенията ни за бързи връзки не са взети в предвид.
Трябва да се добавят:

1. Искам Бебе

2. Проблемно забременяване

3.  Рискова бременност

Наистина е изключително странно как може в бързите връзки да не присъстват разделите "Искам бебе" и "Проблемно забременяване", които са доста важни раздели. Реално те спадат към първоначалната идея на форума и не мисля че "Рецепти" или "Туризъм" са по-важни. Не можахте ли "Рецепти", "КиТ", "Туризъм" и т.н. да ги сложите в една обща бърза връзка "Свободно време". Всъщност реално наистина искате да привлечете повече потребители като се стараете да изместите тотално фокуса на форума от майката, децата, бременността... Нищо лично към останалите потребители, които не се вълнуват от деца все още (и аз спадам към тях), но не искам да се измества главната идея на форума, която така или иначе отдавна е тръгнала да се измества. Поне с предишната визия можеше по-лесно да се достига до конкретните важни раздели.

# 742
  • София
Аз не искам да си махам рекламите, нека рекламират хората, нали и аз съм потребител, не е лошо да ме привличат, обаче не ми харесва да са навсякъде.

# 743
И аз питах само това ли, ще са промените но никой от екипа не ми отговори. Rolling Eyes
Сега виждам, че и други като мен питат, и дано ни удостоят с нужното внимание, и да ни отговорят, защото цялата тази ситуация, в която попаднахме от дни наред е повече от изнервяща, и то точно преди празниците. Sick
Нищо не ме дразни като оформление, наясно съм, че не може да се задоволят на всички ни исканията, свикнах с промените, дори и рекламите, които ми изскачат отвреме навреме не ме смущават, но
не искам промени в самите теми.
Смятам, че поне това заслужаваме потребителите на форума за да сме доволни и двете страни-ние, и Вие.

# 744
Още промени ще има
всички имаме един и същи бутон горе вляво ПРЕПОРЪЧАНО НОВАТА БГ МАМА където са показани промените
не е трудно да се разгледат картинките
http://www.bg-mamma.com/new/

Въпросът е след като махнаха иконките на аватарите в началните страници, дали ще се съобразят и с мнението на повечето юзъри да не се пипа мястото за инфо за автора на мнение???

# 745
Появиха се реклами като последно мнение в темата. Обаче всичките са на испански, а аз този език не го разбирам. Laughing

# 746
  • Galaxy 13197853088
Още ще има. Да видим как ще се справят.

# 747
  • Ямбол
Като заговорихте за реклами и за големи сайтове, та се сетих за Goodreads. Голям, с много потребители от цял свят, многофункционален, в услуга на потребителите, от пиле мляко да искаш, ще си намериш. Няма нито една реклама, опростен изглед, удобен за ползване, приятен на вид.

Блокирайте си рекламите и спрете във всеки втори пост да ги докладвате, като че са престъпници. Има ги, като не ги искате - има начин. Аз в момента не виждам нито една реклама.

.... Старата визия показваше на първа страница, че има сериозни раздели и теми, които могат да бъдат от полза за всички. Сега с тези картинки на мацки, пиещи кафе като взети от корицата на чик лит, снимки с кичозни розови къпкейкове и кълбета прежда дето минават, темите за първия секс и звездните компромати на главната страница и т.н. доста олеква форума. 

+10  Peace

Така е и аз съм на същото мнение. Ако искате кифли - заповядайте в бг-мамма. Не че ги няма, но не са само те тук.

# 748
Добре де, хубаво направихте промените във темите, но поне ги центрирайте... много в ляво седи. Направо едвам се чете. Simple Smile

# 749
Въпросът е след като махнаха иконките на аватарите в началните страници, дали ще се съобразят и с мнението на повечето юзъри да не се пипа мястото за инфо за автора на мнение???

Е явно няма да се съобразите, засега надявам се...

Сега огледайте и вижте, че предишния вид беше несравнимо по-удачен

Общи условия

Активация на акаунт