Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 718
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 915
  • Там, където ме обичат
Как не виждате промяна???
Като влезна в някоя тема, коментарите са ми в лявата половина, а цялата дясна част е за събития.
Кому е необходимо толкова място за събития. Форума е предимно за споделяне на мнения, другото е гарнитура.
Отвратително е!!

Аватарите са сплескани и смачкани, не ми харесват така. Sick

# 916
Абе хора , това е форум , за писане , не е списание !
Отделете ни достатъчно  място за целта ! Naughty

и четене, да!

# 917
Понеже един от админите ни обвини, че много мрънкаме е редно пък аз да му обясня, че мрънкането е предизвикано умишлено от собствениците на форума. И докато промяната в първата страница лека полека  се изчисти и стана читаема и разбераема, сега вече самите теми станаха абсолютно нагъчкани, обезобразени и абсолютно нечитаеми.

Темата е за комуникация между участниците във форума и когато те са натикани в ъгъла и две трети от стаята е заета от реклами и ненужни там бутончета и ефекти, тогава и същността на темата вече се губи.

Нали ме разбирате, че с едно увеличаване на екрана, ще ви избутам рекламите навън и ако не искам пак няма да ги виждам.

Разбирам, че трябва да има реклами, но когато това става за сметка на удобството на потребителя просто тези реклами се обезсмислят и в един момент потребителите ще ви напуснат, а след тях ще си отидат и рекламодателите. От маниакалноста да угодите на някой си неизвестен на нас рекламодател отидохте в другата крайност, изпуснахте балансираната визия и ако не промените нещата форумите просто ще останат без посетители.
Никога няма да разберат,че това не са капризи,а реалност! Заболяват те очите на 5-та минута с това ЛЯВО! Като си помисля,че "разработвали" версията месеци наред ми става смешно и жалко...  ooooh! За смях сте честно, дизайнери или както там се наричате, не сте добре!

# 918
Нямам думи.... #Crazy

И сега да не тръгнете още повече да о..ирате положението.Сори,ама прецакахте всички ни.Имаше някаква надежда,ама вече я няма Naughty

И какво.....чета и забравям на кого е мнението,после скролвам,за да си припомня.Всички ми е размито.Поздравления за "добре" свършената работа(загуба на време) Peace

Сериозно се замислям за алтернативен вариант...то тук не си почива човек,а повече се натоварва.Разочарована съм!

# 919
  • Sofia
Кошмарно!  #Crazy newsm11
От ден на ден все по-зле стават форумите, ама явно не е важно как се чувстваме ние, потребителите. Да имаше алтернатива веднага се махах и го знаят (че няма де), та затова си правят каквото им е изгодно. Нищо от новостите не ми харесва, не че не мога да свикна, ама няма какво да ме стимулира - не ми харесва изобщо! Това е.  
Никак не ми е удобно, никакви реклами не ме интересуват, а в момента те са преди всичко!!! Все едно ще влизам тук за да гледам реклами (една от причините за не гледам и ТВ), това, за което влизах (да общувам, чета, пиша) до преди няколко дни вече е на заден план... Навират ми се в очите сумати неща, които не ме вълнуват.

И знам, че няма смисъл да пиша, ама...  Close
Неуютно ми е, все едно ме гонят се чуствам за първи път и след всички минали промени от 9 години насам.  Sad

Допълвам... И не искам сега да се чудя още какво да си сложа на компа и какво изобщо да направя, да да ми стане малко по-приятно. Искам да ми е 100% приятно, както беше преди тази промяна!

# 920
  • Бургас
Maй няма много доволни от промените в сайта.  Laughing
Аз също не харесвам новостите. Старата версия беше много по-добра и удобна. С тази направо се изтормозих. Tired

# 921
Сега, моля ви кажете кака се спасявате от рекламите, че мнооооого ме дразнят.

# 922
  • София
  Началната страница с многото място отделено за реклами някак можеше да се преглътне. Но сега вече вече и самите теми изглеждат ужасно.
 От известно време се опитвам да си наложа да прекарвам по-малко време във форума. Явно някой е решил да ми помогне да не ми липсва толкова.

# 923
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

И аз съм много благодарна!

# 924
какъв е смисъла на тази промени ,аз се изнервих ааааааааааааааа,много неприятно

# 925
Аватарите са сплескани и смачкани, не ми харесват така. Sick
питаш ли ме мене , Убавеца на Републиката  hahaha

# 926
  • София
Няма ли бутон "харесва ми", "+1" или подобен? Необходим ми е в тази тема, последнте страници.

# 927
  • София
За смях сте честно, дизайнери или както там се наричате, не сте добре!

Диви лопери  Joy

# 928
Сега, моля ви кажете кака се спасявате от рекламите, че мнооооого ме дразнят.

Няколко страници по-назад profi_1 е показала доста нагледно как.  Peace

# 929
До вчера как да е, но днешните промени направо правят невъзможно четенето на теми. 2/3 от екрана ми е пълен със съобщения, важни събития, теми от подфоруми, форуми, ленти за реклами, ленти за статии.
Каква е целта - да ни побъркате?

Общи условия

Активация на акаунт