Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 652
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 945
adblock плюс махане на картинките и стана прилично - не виждам нито огромните подписи, нито рекламите. Само инфо, че има някакви детски лампи в Икеа, но текст, без картинки.

# 946
  • София
Просто е ужасно! Безкрайно е неудобно, всичко е странно и размесено! Абсолютен хаос!!

# 947
Като увелича екрана на 200% и става за гледане, иначе ставам разногледа #Crazy.

Новата визия е меко казана ужасна за мен. Rolling Eyes

# 948
  • Tам през Атлантическия океан
Пример,  един руски форум на вид прилича на нашия , обаче като се влезне в темите вс. е ОК удобно за писене , четене/следене на информацията която се списва  Peace

http://www.rusforum.ca/forum30.html   Peace

# 949
Докато открия темата и вече не ми се пише  ooooh!

Накратко - разногледа съм вече, погледът ми е размазан, главата ме боли, гърбът и вратът ми са схванати - всичко това заради сайта  Crazy

Ако се запази този облик, не знам дали ще издържа да влизам в него.
Докато фокусирам мненията между картинките и цветовете, свят ми се завива. И защо всичко е вляво и половината екран е празен или с неща, които никой не го интересуват?!

Кой ги прави тези промени - да няма проблем някакъв с очите - кривогледство, далтонизъм.. и проблем с костите - да има изкривяване наляво? Само тези проблеми биха го оправдали. Дано се оправи и после да оправи и сайта, че ще поболее всички потребители   Ill smile3527

П.П ако повтарям нечие мнение се извинявам, но нямам сили да чета много  Tired

# 950
за сметка на идиотски дребните аватари подписите са огромни! виждам мега-картинки , от които почти не се виждат мненията.

този нов вид дарение ли е от някой, защото ако се плащат пари за това нещо  #Crazy

# 951
  • София
adblock плюс махане на картинките и стана прилично - не виждам нито огромните подписи, нито рекламите. Само инфо, че има някакви детски лампи в Икеа, но текст, без картинки.

И аз така, но можеш ли да ми кажеш, дали има начин да увелича полето на форума т.е. да не е празно вдясно, отгоре и отдолу, а там да позиционирам темите?  Praynig

# 952
  • в морето до колене
За пръв път ползвам функцията БЪРЗ ОТГОВОР и се извинявам, ако вече е бил зададен този въпрос, но има 4 непрочетени страници напред (((
- каква е вероятността да се върнат бутоните НАГОРЕ и НАДОЛУ? Наистина ми липсват, даже повече, отколкото някои други неща, за които ще пиша по-късно пак вероятно.

# 953
  • Galaxy 13197853088
Още не са оплескали отговорите.
Натискате "Отговор" и си четете нормално  Joy

Давай, давай идеи.. Crossing Arms

И твоята титла "лаконичен" я няма.  smile3534
Върнах си я smile3534

# 954
  • София
За протокола - не ми харесва! Sad

# 955
  • София
Пример,  един руски форум на вид прилича на нашия , обаче като се влезне в темите вс. е ОК удобно за писене , четене/следене на информацията която се списва  Peace

О това си е класическият вариант на форумите, винаги е бил такъв.  То повечето форуми започват с този вариант.

# 956
Отне ми 10 минути да се натоваря като стар процесор и да натисна хикса на форума бързо, за да се спася. Поздравление - регистрирана съм от 2006, вие знаете колко промени имаше оттогава, кои по-успешни, кои не чак толкова, но подобно желание никога не сте предизвиквали. Да знам, знам, за добро е - ще си намеря друго занимание, не да вися, пиша и чета тук. Ако това ви беше целта - браво и успех с прелитащите, дано цялата шарения им служи като мишена, белким успеят да кацнат на правилното място, щото с тази визия и това не е сигурно...

Браво на вас изключителни сте, от желание да рекламирате се ... нали, сега виждам страшна реклама на Лапландия:

... лошата новина за вас е, че всички 5% вече виждат това. Да онези така желани 95% сигурно ще ги виждат, но те ще влзат да видят рецептата за кюфтета или набързо да набавят инфо каква количка да си купят, а ако мислите, че ще запомнят Памперс или Молфикс рекламирате за целия им престой от 10 минути тука, значи и маркетолозите има какво да научат от вас - пускат една реклама еднократно и си свиркат. Да се чудиш защо дават пари да я въртят циклично...  

# 957
  • София

Кой ги прави тези промени - да няма проблем някакъв с очите - кривогледство, далтонизъм.. и проблем с костите - да има изкривяване наляво? Само тези проблеми биха го оправдали. Дано се оправи и после да оправи и сайта, че ще поболее всички потребители   Ill smile3527

Joy Право в десятката!

# 958
  • Galaxy 13197853088

Онова е форум, това е информационна система  newsm78  или платформа ...

# 959
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Погледнете го от добрата му страна! За отрицателно време ние самите сме на път да станем "диви лопери".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Очевидно в момента сме във фаза на надцакване със собствениците на сайта.
Те ни залеят с някоя простотия, ние пък намираме начин да се отървем от нея.
Накрая ще се окаже, че сме по-добри разработчици от целият им екип.

Мъчно ми е за балкона. Cry
......

Общи условия

Активация на акаунт