Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 744
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 035
Според мен е абсолютно безсмислено да има възможност за бърза навигация към подразделите на форума горе и отделно изнесени бутони в ляво на първа страница. Наистина, този форум започва да прилича на кошмарно подреден фейсбук, само че не разчитайте, че потребителите ще останат.

# 1 036
Моля, кажете пак какво се правеше в Adblock Plus? Четох снощи, но ми е абсолютно невъзможно да го открия къде е. Инсталирах програмката, а после?

# 1 037
  • София
Ужасно, неудобно, отблъскващо, отвратително!!!
Господа шефове или който там е харесал и одобрил това чудо - вие четете ли изобщо сайта, не усещате ли какъв кошмар сте плеснали на мястото, което беше толкова приятно и удобно?!

И ще благоволи ли някой да се появи и да каже нещичко??

# 1 038
Форума  изглежда повече от ужасен, нищо не е структурирано като хората, да не говорим ужасния начин по който се чете, цитира и дава отговор на публикация.
Това наистина е гавра с нас потребителите и никакво уважение спрямо това, че от толкова години пишем тук, а нашата дума няма значение.
Най-учтиво моля да върнете поне стария изглед на писане във форума!!!

# 1 039
МОЛЯ, ВЪРНЕТЕ БАЛКОНА, НЕ ПРОМЕНЯЙТЕ ПРОФИЛИТЕ И НАСТОЙКИТЕ ИМ, НЕ ПРОМЕНЯЙТЕ ПОЛЕТО ЗА ПИСАНИ С ПРИЛЕЖАЩИТЕ МУ ИКОНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ!

# 1 040
  • София
   Получи се "като си пееш Пенке ле,кой ли те слуша!  Направиха го, въпреки протестите   Sick! И аватарите, и сбутаната вляво страница, и разместените бутони.Уж искаха от нас тестване и мнения, но пак си направиха каквото си решиха! За пореден път нашето мнение не е важно.А така се радвах,помислих,че са приели препоръките и само началната ще е гадна. А най-много се надявах,че ще ни дадат избор стара или нова версия да ползваме. smile3514 smile3511

# 1 041
Увеличете си шрифта, ако ви е малък
Скрит текст:

# 1 042
Как се разкарва това чудо в дясно? И за какъв дявол е този Х, като е абсолютно неактивен...
И тези простотии най-отдолу в темата след края на мненията...
Абе изобщо....трябва да се изчисти на 70%

# 1 043
  • На земята, която е всъщност звезда.
Наложи се да махна подписите на съфорумките и аз. Жалко, защото имаше много хубави неща. Сега ще блокирам и рекламите и се надявам, макар и грозно,  да е по- приемливо за четене.

# 1 044
 newsm11  и от мен!!!
Адски ми е хаотичен и натоварен!
Ще цитирам откъс от една статия, на която скоро попаднах:
"Какво е простота? Тя може да се определи като "отсъствие на ненужни елементи" или още по-кратко - "най-важното".

Просто не означава отегчително. Просто не означава повърхностно. Простотата е особено важна, когато се оформят интерфейси, които са богати на информация и средства за общуване.

Простотата не е стил на дизайн, тя е възглед за дизайна, подход, който често дава най-красивите и най-полезните резултати."

# 1 045
  • София
Не ми харесва!
Не искам да коментирам - всичко вече е казано!

# 1 046
  • София
Увеличете си шрифта, ако ви е малък
Скрит текст:

Това изобщо не помага. Форума пак си остава у лево.

# 1 047
  • София
profi_1, моля те, напиши тук филтъра за Chrome  Praynig Аз с adblock  блокирах дясна, горна и долна лента, но по отделно. Дали има начин и да центрирам  newsm78

ГАЛИ__, мерси   bouquet Това обаче не центрира темите  Rolling Eyes

# 1 048
Не ви ли е неудобно? Поне малко. От нас, хилядите потребители, които вчера ви благодариха, че поне вътре, из темите оставихте нещата както досега. Не ви ли е неудобно, че ни оставихте да ви благодарим, без нито един от вас да "дойде" в темата и да кажа, че благодарностите са безсмислени. Не ви ли е неудобно от нас, онези, които ви генерираме трафик и благодарение, на които имате крупни рекламодатели и сте най-посещаваният форум в България?
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател, ако щете.
Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма. Питате ли се защо? Какво е привлякло към тази платформа 500 000 души? Ако може да си отговорите на този въпрос, няма така безочливо да се подигравате с пчеличките си.

Днешната ви постъпка, префасонирането на вътрешните страници, дори не е подигравка с потребители. Не се и наемам да квалифицирам.

Къде са всички модератори и администратори на сайта, които инак не пропускат удобен случай да скастрят?

А до тогава- БОЙКОТ!

Peace

# 1 049
  • Варна
Разбирам, че основните неща, които писахме при тестването не са взети под внимание...

И аз това разбирам... За какво тествахме и писахме е-мейли, защо се отложи промяната на темите, като няма нищо различно от ужасията, която видяхме при тестването?!!?! #Cussing out

Снимката на децата ми сега излиза разделена на две, ужас... ooooh!

Едвам чета темата в момента... Sick

Общи условия

Активация на акаунт