Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 645
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 020
Които имат фейсбук, че аз не ползвам това чудо, ако има възможност разхаресйте ги, може от това пък да ги заболи, че тук явно им дреме какви са настроенията.

точно това направих  Peace ПРЕПОРЪЧВАМ И НА ДРУГИТЕ
и аз туко що го направих. Това е издевателство над потребители.  newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11

И им написах какво мисля за промените

# 1 021
  • София
Сайта изглежда УЖАСНО!
Хора, които го правите, нямате ли браузъри да видите за какво става дума? Ами то е хем бъгаво, хем грозно!
На Mozilla - 25% от екрана ми е празен, на 60% е збита цялата информация. Кошмар!
Май ще се откажа от тоя сайт.

# 1 022
  от 5 мин ми стои НОВ отговор, а няма нови мнения, нещо се и бъгва тоя нов вид на сайта, не мога да намеря и стара тема, която търсех....отчайващо е!

# 1 023
  • срещу двата комина :)))
аз си намалих подписа за да изглеждат нещата малко по-пропорционално  ooooh!

# 1 024
И О, ужас! Моята надежда умря. Почивай в мир!  Sad

Акаша, к'во става...дойде ли на моята  Tired

Лично аз, ако до 2-3 дни не видя старата визия, колкото и да не ми се иска-напускам този форум.
Това е гавра-виждат как се приемат промените-т.е. че не се приемат, но те си продължават...
Аман от идиотското отношение "кучетата си лаят, кервана си върви"!!!!

# 1 025
МОЛЯ,потребителките тук,дайте ми на лични(ако изобщо функционират) линк към другите всеизвестни форуми Praynig Чувала/чела,че има и други такива,искам да се изместя от тук.Можем и там да си направим темите,разговорите,хем ще има и нови,различни потребители Peace

п.с. ако имах ФБ щях да направя същото Peace

# 1 026
Кому е нужен този хаос и шарения? Станах разногледа. Тук съм от 2005 г, явно тази ще е последна. Кому са нужни хороскопи, интересни според някой статии? За реклами не питам изобщо.

нужно им е, защото колкото пъти се излъжеш да кликнеш в/у нещо, всяко твое действие се брои и цъка брояча на стотинките. Затова са ги наблъскали безумията, защото идеята е, че все нещо ще ти привлече вниманието и ще кликнеш на линка.

# 1 027
Не ви ли е неудобно? Поне малко. От нас, хилядите потребители, които вчера ви благодариха, че поне вътре, из темите оставихте нещата както досега. Не ви ли е неудобно, че ни оставихте да ви благодарим, без нито един от вас да "дойде" в темата и да кажа, че благодарностите са безсмислени. Не ви ли е неудобно от нас, онези, които ви генерираме трафик и благодарение, на които имате крупни рекламодатели и сте най-посещаваният форум в България?
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател, ако щете.
Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма. Питате ли се защо? Какво е привлякло към тази платформа 500 000 души? Ако може да си отговорите на този въпрос, няма така безочливо да се подигравате с пчеличките си.

Днешната ви постъпка, префасонирането на вътрешните страници, дори не е подигравка с потребители. Не се и наемам да квалифицирам.

Къде са всички модератори и администратори на сайта, които инак не пропускат удобен случай да скастрят?

А до тогава- БОЙКОТ!

# 1 028
  • Tам през Атлантическия океан
Сега е момента някой креативен и разбиращ да направи нов форум  Peace със същите теми и т.н.  Wink и да има препратка примерно към този  Mr. Green С удоволствие бих се преместила

Whistling

# 1 029
Видимо се задейтваха фейсбук - разхаресванията. За около минута - 4 души по-малко харесват бг-мама.

И аз си изключих виждането на подписите от профила ми. Не съм се сетила да го направя по-рано.

# 1 030
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Които имат фейсбук, че аз не ползвам това чудо, ако има възможност разхаресйте ги, може от това пък да ги заболи, че тук явно им дреме какви са настроенията.
Направено, още в неделя Tired. Отвратена съм- от вида на форума, от евтините им трикове за поднасяне отровата на ас по лъжичка, от аматьорските сривове, от факта, че така явно ни правят на идиоти...

# 1 031
Не ви ли е неудобно? Поне малко. От нас, хилядите потребители, които вчера ви благодариха, че поне вътре, из темите оставихте нещата както досега. Не ви ли е неудобно, че ни оставихте да ви благодарим, без нито един от вас да "дойде" в темата и да кажа, че благодарностите са безсмислени. Не ви ли е неудобно от нас, онези, които ви генерираме трафик и благодарение, на които имате крупни рекламодатели и сте най-посещаваният форум в България?
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател.
Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма. Питате ли се защо? Какво е привлякло към тази платформа 500 000 души? Ако може да си отговорите на този въпрос, няма така безочливо да се подигравате с пчеличките си.

А до тогава- БОЙКОТ!

newsm10 newsm10 newsm10

# 1 032
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......
Щото се интересувам от деца и сватби, а сега ще трябва да ви блокирам кичозните подписи един по един, на този облик съвсем не се издържат.

Просто нямаш повече права от тези, които не се интересуват от деца и сватби. Всички от женски пол след около 12-тата си година стават жени, но периодът на интереси около сватби и деца е до време, за някои пък даже такъв няма по различни и дълбоко лични причини. Пък продължават да са си жени. А тук има и татковци, които също не биха си сложили лентичка. Нищо лично към теб. Peace

Освен това, подписът ми не е кичозен.
Все още! Wink

# 1 033
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател.

А до тогава- БОЙКОТ!

Много добре казано  smile3501

# 1 034
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател, ако щете.

Днешната ви постъпка, префасонирането на вътрешните страници, дори не е подигравка с потребители. Не се и наемам да квалифицирам.

Къде са всички модератори и администратори на сайта, които инак не пропускат удобен случай да скастрят?

А до тогава- БОЙКОТ!

smile3501

Общи условия

Активация на акаунт