Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 647
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 990
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Е, не всички се интересуваме от деца и сватби. Защо някои да могат да имат лентичка за подпис, а други не?! Това е дискриминационно. Който не иска да гледа подписи, да ги блокира!

Аз пак да кажа, че натикването в мазето не ми харесва.
#Cussing out

......

# 991
  • София

До дивите лопери:
Молим, поне забранете тия подписи, оставете само лентички за деца, сватби и то от най-малките.

И що да ги забранят......Да си оправят другите бакии,пък ти си скрий подписите да не ги виждаш като те дразнят!

Как се скриват подписите?

# 992
  • София
На мен изобщо не ми харесва новия облик ,въобще не мога да се ориентирам от толкова много картинки и текст  SadSad Няма ли вариант да ги има и 2-те версии и всеки да си избира коя да ползва? Или друг вариант,който предлагам е ако може новата версия да е само когато си влизаш в акаунта да пишеш....аз и предполагам ,че не само аз предимно чета и така е доста объркано Sad
Благодаря Simple Smile

# 993
Пример,  един руски форум на вид прилича на нашия , обаче като се влезне в темите вс. е ОК удобно за писене , четене/следене на информацията която се списва  Peace

http://www.rusforum.ca/forum30.html   Peace
Хубав, семпъл, но нашият си беше перфектен! Не знам за какво им трябваше да го променят.
По-неудобен облик, да не кажа и грозен, не съм виждала.

п/с заболяха ме очите вече, най-вече лявото.  Close

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 15:23 от Katrine

# 994
  • Монреал
И аз сега скрих подписите, че иначе страницата е мнооооого натоварена откъм картинки. Не че подписите са виновни, ама така сгъчено просто си е мъчение да отсееш къде е текста. Тъпо е, щото аз си харесвам моя си подпис ама сега и него няма да си виждам.

# 995
Изобщо не мога да се ориентирам. Язък за хубави форум. Едва ли ще продължа да го ползвам, ако нещата останат такива.

# 996
Е, не всички се интересуваме от деца и сватби. Защо някои да могат да имат лентичка за подпис, а други не?! Това е дискриминационно. Който не иска да гледа подписи, да ги блокира

Peace

Пеем си ние,ама кой ли ни чува(чете) newsm78

# 997
Някой от модераторите каза ли нещо или само си плюем тук, че да се освобождаваме от негативната енергия?

# 998
Дразни ме ужасно новия изглед - иска ми се темите да се показват в по-компактен вид! Преди виждах на една страница 15-20 теми с нови отговори - сега трябва да скролвам - странчите ленти ми отнемат от пространството.
Мога ли да настроя отнякъде старата визия?

# 999
Някога "това"  беше форум, вече е  рекламен сайт.

# 1 000
  • Атлантис, Галактика Пегас
Които имат фейсбук, че аз не ползвам това чудо, ако има възможност разхаресйте ги, може от това пък да ги заболи, че тук явно им дреме какви са настроенията.

точно това направих  Peace ПРЕПОРЪЧВАМ И НА ДРУГИТЕ
и аз туко що го направих. Това е издевателство над потребители.  newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11

# 1 001
Отказвам се.  Ако това е новата бг-мама, аз едва ли ще я използвам.
Не, че на някой му пука за моето мнение, но това просто не се търпи.
Очите започнаха да ми сълзят от напрягане  Tired

# 1 002
  • София
Неудобен, претрупан, безцветен, сгъчкан с тия теми отстрани (излишно!).
Разберете - съвършенството е в простотата!...

# 1 003
Бутонът за бърз отговор е нефункционален, отново повтарям. Няма смисъл в него, щом трябва да натискаш бутон, който да ти отваря полето, за да достигнеш до което отново трябва да скролнеш надолу. Няма по-неудобен "бърз отговор" бутон.

И ние, редовно пишещи тук, представляваме само около 5 мижави процента от потребителите на информация, то какъв е проблемът да направите опция за нас - регистрираните, да ползваме стария облик?

# 1 004
  • Сопот, Пловдив
Излишно е да казвам, че новия ви облик е отвратителен, моето мнение го знаете. Не знам защо трябваше да ни забаламосвате като ни пуснете първо леко коригираната начална страница, като всички друго е както си го бяхте наумили - "у лево". Сега отивам да си преправя и подписа, защото безумно грозно се получава, мненията да се губят между огромни подписи( на фона на мижавите аватари и малкото останало поле за писане) и линии с инфо за потребителите. Очите ме заболяват, не се шегувам. Влязох да прочета новите отговори в тема, която пуснах скоро и се отказах, то е дразнещо визуално отвсякъде, дори не искам да се занимавам да гледам каква е функционалността. Много сайтове са ме изгубили още с първото ми влизане в тях, заради подобна претрупана визия. А вие ще ме накарате да влизам по-рядко. Но както знам от предишната коментарна тема, вас това не ви вълнува, даже по-добре, току виж се влея в онези 95% нерегистрирани, които ще влизат тук само при нужда от конкретно инфо, без да имат желание да се регистрират или да пишат в безценния ви сайт, но пък ще ви генерират трафик.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт