Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 649
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 975
  • Там, където ме обичат
Пример,  един руски форум на вид прилича на нашия , обаче като се влезне в темите вс. е ОК удобно за писене , четене/следене на информацията която се списва  Peace

http://www.rusforum.ca/forum30.html   Peace

И на мен този вид на форум и тема ми е по-прегледен и лесен, ненатоварващ.

Аз също много харесвам този изчистен вид! Peace

# 976
  • София
Подписите са ужасяващо големи на фона на всичко останало  Crazy
Нямам болежки от извъртане наляво, но аз по принцип така си седя пред лаптопа и съм силно пристрастна  Laughing
Няма да е зле шрифтът на мненията да се увеличи малко, а размерът на бутоните да се намали.
Това, че аватарите са отгоре не ми пречи.
Реклами не виждам никакви  Thinking Къде ги видяхте тия мигащи и подскачащи неща?

# 977
  • София

До дивите лопери:
Молим, поне забранете тия подписи, оставете само лентички за деца, сватби и то от най-малките.
Също намалете размера на тия бутони отговори, цитирай.
Явно като чета форума и после ще залитам наляво...

# 978
Това е смешно! За да постна, трябва да мина рекламите и да харесам Мамата! Ирония?!

А, свих средния пръст!Защо ли?

# 979
 Въобще не ми харесва!Много е объркващо Cry

# 980
  • Другата България
 TiredЦитирам едно мнение от тема, в която пиша
Цитат
Искам да се оплача от новия вид на форума! Изключително дискомфортно ми е и просто се улавям как на няколко пъти влизам, гледам половин минута объркано и излизам. Направо е некъв ужас да ви кажа!

п.с. извинявам се ако мнението ми излиза в неправилен раздел, на неправилно място, като цитат или под чуждо име - идея си нямам какво и къде правя.  
това достатъчно красноречиво говори за всичко случващо се в момента в този форум.
Моля, дайте някаква възможност за избор на версията на сайта, която да ползваме, не ни натрапвайте изключително нефункционални неща, които ще доведат само и единствено до отлив на потребители.Или се вслушайте в гласа на мнозинството!
П.П.Тези подписи бодат очите неимоверно, върнете поне стария вид на аватара, или направете и тях с подобна големина, НЕсъразмерността между двете е крещящо очеизвадна Sick
П.П.П. Рекламите, които излизат като последно мнение-климатици, газови тръби, бойлери....Who сares за това?Малко ли са останалите реклами? Отделете го поне с нещо по-открояващо се, ако ще го оставяте там.
П.П.П.П. Бутоните може да са по-малки и те.

# 981

До дивите лопери:
Молим, поне забранете тия подписи, оставете само лентички за деца, сватби и то от най-малките.

И що да ги забранят......Да си оправят другите бакии,пък ти си скрий подписите да не ги виждаш като те дразнят!

# 982
  • гр. София
Поне сложете номерата на страниците НАД рекламите, които са след последното мнение.

# 983
  • Атлантис, Галактика Пегас
ужасен  newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11
трябва да има опция стария вид.

# 984
Които имат фейсбук, че аз не ползвам това чудо, ако има възможност разхаресйте ги, може от това пък да ги заболи, че тук явно им дреме какви са настроенията.

# 985
  • София
Това е смешно! За да постна, трябва да мина рекламите и да харесам Мамата! Ирония?!

А, свих средния пръст!Защо ли?

Защо се мъчите с тези реклами? Блокирайте ги! По-големите проблеми са: центрирането и малките букви  Rolling Eyes

# 986
  • срещу двата комина :)))
Които имат фейсбук, че аз не ползвам това чудо, ако има възможност разхаресйте ги, може от това пък да ги заболи, че тук явно им дреме какви са настроенията.

точно това направих  Peace ПРЕПОРЪЧВАМ И НА ДРУГИТЕ

# 987
МНОГО ВИ МОЛЯ, ЦЕНТРИРАЙТЕ форума . Иначе е направо неприятно да се чете! И половината празен екран за мен е безумие  ooooh!

# 988
Приемете един добронамерен съвет от мен, господа дизайнери /ако успеете да ми видите мнението измежду картинките/.
1. За пореден път апелирам да се центрира. Жокер 1 - преместете си дясната колонка от ляво. Жокер 2 - панелът с Бързи връзки да присъства на всяка страница.
2. Навигацията Форум-Подфорум-Тема да присъства и отдолу.
3. Ясно разграничете мненията едно от друго. Пак жокер - използвайте за целта цвета на фона под мнението. И нека той да бъде МЕК
4. По-добре по-голям аватар с по-малък подпис, отколкото обратно. Не е естетично просто...
5. Огледайте се сами и си отговорете на въпроса дали това ви харесва като визия.

Засега това е основното което ми избоде очите. Очаквайте продължение

Ето и продължението:
Гледам, че ви е много трудно да се ориентирате какво да поправите и кака най-вече та...
Можете да си използвате оформлението на начална страница /нея поне ви помогнахме да си я очистите горе-долу и стана поносима/ и да смените съдържанието в средната колона, където са Всички теми, Активни теми, Нови отговори и Следени теми. Като разбира се се постараете да изпълните препоръките, дадени по-горе от т.2 до т.5.

# 989
  • Galaxy 13197853088
Вместо да забраняваме рекламите, да забраним диво лоперите да барат.

Общи условия

Активация на акаунт