Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 661
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 825
Кошмарно!  #Crazy newsm11
От ден на ден все по-зле стават форумите, ама явно не е важно как се чувстваме ние, потребителите. Да имаше алтернатива веднага се махах и го знаят (че няма де), та затова си правят каквото им е изгодно. Нищо от новостите не ми харесва, не че не мога да свикна, ама няма какво да ме стимулира - не ми харесва изобщо! Това е.  
Никак не ми е удобно, никакви реклами не ме интересуват, а в момента те са преди всичко!!! Все едно ще влизам тук за да гледам реклами (една от причините за не гледам и ТВ), това, за което влизах (да общувам, чета, пиша) до преди няколко дни вече е на заден план... Навират ми се в очите сумати неща, които не ме вълнуват.

И знам, че няма смисъл да пиша, ама...  Close
Неуютно ми е, все едно ме гонят се чуствам за първи път и след всички минали промени от 9 години насам.  Sad
Щом така се чувства един от модераторите на предишния форум, значи наистина нещата са се влошили.
 Tired

# 826
  • София
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

adblock на гугъл хром

Със Сафари съм Sad

Блокирай изскачащите прозорци.

# 827
  • срещу двата комина :)))
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

Ако не сте си скрили нищо, ето тук съм описала на една френдка какво да прави.
 http://dox.bg/files/dw?a=1de88ae55b

За тези, които са с други браузъри четете назад в темата. Има написано.

Извинявам се, ако някой вече го е написал преди мен и се повтарям с помощта. Peace

Златна си, благодаря ти  Hug

# 828
Не ми харесва новата визия.
Грозно е. Претрупано. Трудно за навигиране.
Подписите са твърде големи и нелогично за мен след бутони в мнението на потребителя,
което ги прави някак като донадени и не на място.

Това, което ме интересува май ще 'отпечатвам' и чета в него формат.
Препоръчвам за изчитане на някоя дълга тема.

# 829
Мълчах си и следях предишната тема, но вече не се стърпявам.... Извинявайте ама вие нормални ли сте????? Даже няма какво да го обсъждам новия изглед е ОТВРАТИТЕЛЕН и това е толкова очевидно,че какво да го обсъждаме и да коментираме всичко по отделно. Всичко е много много зле! Просто е безсмислено да е натрупан форума в ляво, останалата част да се сменят и въртят картинки и заглавия! Изглежда грозно и не е удобно! Моля ви оправете си сайта! Три годишно дете ще измисли по-хубав изглед и функционалност от измислилите този. Сериозно ли смятате,че това е хубаво и ще работи за доброто бъдеще на форума????? Нямам думи просто.... Не мога да повярвам,че очаквате това недоразумение да развие сайта  ooooh! просто е нелепо!  Tired
+1
+1
Нормални ли сте?  Tired Отвратително е! ОТВРАТИТЕЛНО  Stop
И не, не мненията по средата пак така сплескани, а въобще темите както си бяха преди. Не мога да чета така. Някои искат да си кажем сбогом.

# 830
започнаха и вътрешните промени  ooooh!

# 831
Приемете един добронамерен съвет от мен, господа дизайнери /ако успеете да ми видите мнението измежду картинките/.
1. За пореден път апелирам да се центрира. Жокер 1 - преместете си дясната колонка от ляво. Жокер 2 - панелът с Бързи връзки да присъства на всяка страница.
2. Навигацията Форум-Подфорум-Тема да присъства и отдолу.
3. Ясно разграничете мненията едно от друго. Пак жокер - използвайте за целта цвета на фона под мнението. И нека той да бъде МЕК
4. По-добре по-голям аватар с по-малък подпис, отколкото обратно. Не е естетично просто...
5. Огледайте се сами и си отговорете на въпроса дали това ви харесва като визия.

Засега това е основното което ми избоде очите. Очаквайте продължение

# 832
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

adblock на гугъл хром

Със Сафари съм Sad

Блокирай изскачащите прозорци.

Блокирах, блокирах, то половината сайт блокирах. Защо изобщо е нужно да се стига до там!?!!

Бг-Мама, дали обмисляте вариант за платена версия на сайта, в която няма да има реклами и скачащи картинки? Определено бих се възползвала!

# 833
Тук ли е мястото за плюене?

Най-гадното нещо са редчетата реклами отдолу!  Sick

# 834
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

Благодаря!!!  Hug

# 835
  • срещу двата комина :)))
така сте сблъскали инфото, че в момента излиза, че съм жена срещу два комина  ooooh! ако не беше безумно щеше да е жалко  ooooh! сложете запетайки или ги сложете на различни редове местоживеенето и пола . Или просто си върнете знака за пол  Peace

# 836
Разбирам, че основните неща, които писахме при тестването не са взети под внимание...

# 837
Потресаващо е Sick Sick Sick, хора разберете, с новата визия хвърлям поглед само на първите 7-8 теми в подфорума, надолу хич и не се пробвам да скролвам.
Цитатите са ужас, ужасен, но пък може и за добро да е, а не да има чаршафи с едно букетче за благодарност отдолу, примерно.
И да кажа какво ми допадна, това че от дясно са изведени последните теми от форума и последните теми от раздела, но, не знам зали да го обяснявам правилно, вчера ми се струваше, че най-дясната лента си стой статична, а сега се мърда малко надолу, изчезва й горния край.
Оставете мястото за писанеее, няма да ходя в тъпите ви реклами, брошурите на хипермаркетите са класи над новия вид на форума, няма такова чудо, то бива лакомия, бива, ама вашата мина всякакви граници
Наистина, ако имаше такъв вид форума, когато се регистрирах навремето, никога нямаше и да помисля да вляза.

# 838
  • DE
Трябва да има вариант да си останем със стария облик. Тогава ще се види колко потребители одобряват новия. Поне оставете хората да избират.

# 839
Ужааааас!!! Изобщо не мога да намеря бутон за отговор, между всички тези реклами. Има ли начин да блокирам рекламите и да не ги виждам?! Имам чувството, че пиша не във форум, а в каталога на някой хипермаркет.  Sad

adblock на гугъл хром

Със Сафари съм Sad

Има и за сафарито

Мерси много!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 14:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт