Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 670
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

Ако не сте си скрили нищо, ето тук съм описала на една френдка какво да прави.
 http://dox.bg/files/dw?a=1de88ae55b

За тези, които са с други браузъри четете назад в темата. Има написано.

Извинявам се, ако някой вече го е написал преди мен и се повтарям с помощта. Peace

И понеже ми се наложи да редактирам - защо за бога бутонът редактирай е най-долу на страницата, а не под всяко мнение?

Настройки "anti mamma"  smile3532
Ох, ако това нещо центрира мненията в темите, моля дайте такова и за Хром  Praynig

# 841
  • гр. София
Milka Choco Cow

Искам да сбъдна мечтата
си голяма - да бъда мама!

Местожителство:
 София

Отвратителено грозно. Заболя ме ръката от скролване, а очите още на 2-рата страница от взиране в дребни тектове и аватари.

Скъпи създатели на БГ Мама, за да е вървежен един продукт трябва да се съобразявате с мнението на потребителите.  Моля, да ни върнете стария облик на темите.

# 842
Очите ме заболяха.

За какво служи синият Х вдясно? Мислех, че е за затваряне на дясната лента, но ме връща на списъка с теми.

Осъразмерете и подписите някак. Confused

Съгласна съм за кифленския вид, точно описание. Confused

За тези с Мозила Файърфокс - освен адблока от помощ е и RIP - Remove it permanently, с него могат да се махнат полето отстрани и ненужните парчета от сайта.  Peace Десен бутон, каквото се огради в червено - се маха. Внимателно трябва да се цъка.

# 843
Трябва да има вариант да си останем със стария облик. Тогава ще се види колко потребители одобряват новия. Поне оставете хората да избират.

Другият начин е да се пусне анкета.

# 844
  • срещу двата комина :)))
и на мен ми се ще да има нещо за центриране, но едва ли  ooooh! сега имам миниатюрно средно поле и две голееееми бели полета отстрани  ooooh!

# 845
  • DE
Най-гадното е как е темата отиде в ляво и другата половина на екрана е неизползваема, изключително ме натоварва.

# 846
  • София
Трябва ли целия форум да напише, че това е ОТВРАТИТЕЛНО, за да се оправят нещата?!?

# 847
"Бързият отговор" е бърз, за да не се налага да кликаш където и да е, за да достигнеш до заветното поле за отговор.

Подравняването в ляво е безумно.

Защо в "Нови отговори" до ЗАГЛАВИЯТА на темите има неактивно бутонче "ново", което явно е поставено за красота или за объркване!, защото кликайки върху него те отвежда на първа страница на съответната тема. Какъв е смисълът му, предвид факта, че подменюто "Нови отговори" съдържа само теми с нови отговори. Crazy

newsm78

Аватарите се размазват в тоя абсурден размер 60/60

Sick Sick Sick Sick

# 848
  • Ænima/Albuquerque
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh

# 849
Присъединявам се към мнението, че вътрешното оформление на темите е просто отвратително. И не, не е пресилено това определение.

И пак ще спомена - за четящите, които са с wildescreen монитори, напрактика 1/3 от екрана е празен! И колкото и да е тъпо това само по себе си, 100 пъти по-тъпо е, че по-голямата част от това пространство се намира само от дясната страна, безумна история.

# 850
  • София
Ужасяващ нов изглед на форума Sick Ако не друго, поне вътре в темите щеше да е добре да се запази старата версия.

# 851
Оххх, много благодаря за отговора, поне няма да ми се налага да минавам през заглавната страница и излизам директно в подфорума, в който съм.

# 852
С този формат на темите  #Crazy ooooh! - това е най-ужасното нещо, което е могло да сътворите, съжалявам, знам че зад това стои труд на хора, обаче или това не е тяхното поприще, или не знам... Всичко е претрупано, непрегледно, не се отличава мнение, подпис, нищо - ужасно е наистина. За центрирането - още от тук е ясно, че нещата са направени без визия.

пп - но то копи-пейста когато е заложен, горе-долу това може да се очаква. Тук много си пролича липсата на каквато и да е идейност, жалко че и поръчалите нямат поне те визия и са приели подобно безумие. Много трудно за възприемане, ако целта е прелитащи потребители - може би, но това всеки сайт може да го постигне  Crazy Но в едни момент може да започне да ви липсва съдържание, не забравяйте, че не онези 95% прелитащи ви пишат съдържанието, а онези 5%, които току-що отказахте от това им начинание. Та те ще прелитат, ще прелитат, но над опоскана нива дори умрели от глад скакалци няма да се спрат.

ппп - и един съвет: ако сте чели някоя книжка по тематиката, изразът "If it ain't broke, don't fix it" ще ви се стори познат.

# 853
Като web developer над 10 години ви казвам. УЖАСЕН ДИЗАЙН, мърлява работа, не знам колко сте изпаднали ама бива ли правите тестове на оригинален сайт????????? МЪРЛЯВА работа ей, ще спра да посещавам форума, то стана невъзможно да се ориентирам. ПЕЧАЛБАРИ.

# 854
Ужасно е. И не смятам, че има диалог, ако имаше нямаше да гледаме това в момента. От половин час съм с тази версия и вече ми писна да си кривя естествения ход на погледа, за да чета. Колкото до лентата "интересно" не знам на какъв принцип се подбират темите, но аз не се интересувам от нито една от тях.

Общи условия

Активация на акаунт