Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 651
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 960
Като гледам, на доста хора не им харесва, обаче можем да се оплачем например на арменския поп. Е, може и на папата. Що го казвам тва - щот досега не съм видял в някой форум при някаква промяна администраторите или собствениците да се съобразят с мнението на пишещите:)) Па дори и за вестник като става дума, е спомням си как всички читатели бяха против идиотското съчетание "капитал дейли", ама те пак така си го кръстиха:)

Инак и на мен старият вид ми харесваше повече, ама кво ли значение има кво ми харесва на мен, като хем не съм от тези, дето имат хиляди мнения, хем пък с мене и без мене на форума му е все тая, пак ще си го има.

Възможно е пък тук собствениците и администраторите да не са като тези на другите форуми и да вземат да се съобразят с преобладаващото мнение и да върнат стария вид. Или верно поне анкета да пуснат.

# 961
  • Монреал
Съжалявам, но изглежда ужасно, не знам дали ще мога да свикна. Има страшно много изгубено и празно пространство.

Недостатъци на пръв поглед:
- Има много дублиране на бутони, например Отговори и Известия най-отгоре, които също сега се намират и на началната страница като табове
- Много изгубено пространство - имам към 2/3 от екрана, която ми е ненужна, а на някои страници, даже най-дясната 1/4 от екрана е абсолютно празна, без никакво съдържание.
- Трябва прекалено много да се скролва за да се намери търсената информация, а съм на лаптопа и скролването ми е по-затруднено, понеже нямам мишка
- На страницата на четене на тема, все още не мога да се ориентирам изобщо, честно казано подредбата е доста хаотична и не мисля, че ще бъде въпрос на навик да се свикне на четенето, просто не е интуитивно, а трябва да се насилвам да търся текста и мненията.

Бъгове, които открих до сега:
- в страницата Нови отговори - малкият розов бутон НОВО до името на темата не работи. Виждам, че има нов бутон отдясно Виж Новото, но по инерция кликам на малкия и все ме отвежда до началото на темата.
- от падащото меню горе се опитвам да избера Правила, под раздел Още, но ми изписва "Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права. "

# 962
Мъчно ми е за балкона. Cry
Погледни в мазето.  Joy

# 963
За първи път изключвам подписите .  Naughty
Но то не се търпи ! Close

# 964
  • Ænima/Albuquerque
Браво на вас изключителни сте, от желание да рекламирате се ... нали, сега виждам страшна реклама на Лапландия:

smile3532 smile3532 smile3532

# 965
Пример,  един руски форум на вид прилича на нашия , обаче като се влезне в темите вс. е ОК удобно за писене , четене/следене на информацията която се списва  Peace

http://www.rusforum.ca/forum30.html   Peace
Много добре изглежда, няма да е зле и нашия форум да го променят като този.

# 966
  • Tам през Атлантическия океан
Пак и отново
- Разширете полето за писане и четене във форума
- изнесете потребителското инфо вляво, вдясно, на марс, но не под или над полето с текст.

Ако се реши това всичко друго може да се преглътне  Peace

аз така или иначе никога не съм обръщала внимание на рекламите , стига да не се движат през средата на екрана докато се опитвам да чета/пиша  Crazy тогава е дразнащо и пак за нищо на света няма да се поинтересувам от рекламата а само как да я махна  Mr. Green

# 967
  • Там, където ме обичат
Определено не ми харесва подредбата в темите. Защо една четвърт от екрана остава празен, а всичко е набутано в ляво (вкл и в подфорумите, не само в темите)?
Аватарите са прекалено малки за сметка на огромните подписи.

Повтарям и другите потребители, но поне да стане ясно, че доста хора не го харесват това.

Не разбирам за какво точно е цялото това преобразуване, което явно не е обмислено добре и се прави в текущо.

Средата ,мястото за писане/четене т.е. темите имам чуството че са стиснати по средара с менгеме  Crazy 

Четем така

Копирам, за да не пиша същото.  #Cussing out

# 968
  • София
Пример,  един руски форум на вид прилича на нашия , обаче като се влезне в темите вс. е ОК удобно за писене , четене/следене на информацията която се списва  Peace

http://www.rusforum.ca/forum30.html   Peace

И на мен този вид на форум и тема ми е по-прегледен и лесен, ненатоварващ.

# 969
  • София
Стана ясно, че визията вече е решена и няма да се промени.

Аз предлагам да се съсредоточим към съвети за решаване на проблема: премахване на реклами, увеличаване на шрифта, центриране и т.н.

# 970
  • София
Не разбирам каква е целта от промените, освен че народът поголовно блокира рекламите, изключва подписите, то нищо не остана от форума...  Rolling Eyes
Всичко бих преглътнала, но не и фактът, че ме заболяха очите в буквалния смисъл на думата.

# 971
5 минути се опитвам разбера какво рекламира този слон, дето минава долу вляво на екрана /щото вдясно няма нищо/, а то се оказва подпис на потребител  ooooh!

# 972
Пак и отново
- Разширете полето за писане и четене във форума
- изнесете потребителското инфо вляво, вдясно, на марс, но не под или над полето с текст.

Ако се реши това всичко друго може да се преглътне  Peace

Да, ужасно е така  Sad

# 973
Трябва да има вариант да си останем със стария облик. Тогава ще се види колко потребители одобряват новия. Поне оставете хората да избират.
+10

# 974
  • гр. София
Дали да започнем да пишем с ето такъв шрифт, че да се различават постовете измежду всичките картинки и цялата сбутания?

Общи условия

Активация на акаунт