Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 680
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 900
  • Ænima/Albuquerque
Код:
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh

Аз съм си уголемила страницата с контрол и + , удобно е.

Да, удобно е, ама като тръгнеш да пишеш и полето за отговор е гигантско. Противна работа, нямам думи...

# 901
Мерси много за аддблок, инсталирах го и се спасих. Сега остава да видя как да махна картинките, за да не виждам подписите и горе-долу ще стане прилично.

Жена срещу двата комина, а как се центрира, аз още съм у лево.  Joy Joy

# 902
Мале разногледа станах, някой да помогне с откриването на бутона "редактирай".
Намира се отдолу под подписите в дясно заедно с бутона ИЗТРИЙ.
Моля Ви, нека присътващите да не са в мазето и да ги качите отново на балкона!

# 903
  • срещу двата комина :)))
Мен наистина ме заболя главата, текста е безумно дребен  ooooh!

# 904
В началото разбрах, че ще има промени, но предположих, че ще е нещо ново и удобно, с което ще свикна.

После разбрах за малките аватари и изместването на цялата лента над мненията, не ми хареса! Предположих, че все пак ще свикнем, а и ще има възможност аватарите да се виждат и в по-голям размер.

След като настъпиха промените в началната страница и подфорумите не бях доволна. Беше претрупано и трудно за ориентиране. Видях, че взехте предвид някои отправени критики, имах надежда. А и щях да свикна, прекарвам повечето си време в темите.

След промените в темите вече не се издържа! Дори малките аватари не ме дразнят, те са най-хубавото нещо в цялата работа, просто защото всичко друго е ужасно! Миниатюрно поле за писане, в което се отличава многото сбит текст и огромните подписи. Но ако се махнат подписите всичко ще се слее, все едно чета разни закони. Никакво разграничение, ужасно трудно за четене.

Нужно ли е потребителите да правят разни настройки, с които да премахнат възможно повече "екстри" от новия облик, с едничкото желание да стане по-удобно за тях самите? Не бях чувала по-голяма глупост! ooooh!

Но нека бъдем позитивни, всичко си има и хубава страна - ще имам повече време за четене на книги, разходки и т.н., вместо да вися във форума. Благодаря ви!

ПП Малко дълго стана, дали няма да заеме цяла страница? Thinking

# 905
  • София
Понеже един от админите ни обвини, че много мрънкаме е редно пък аз да му обясня, че мрънкането е предизвикано умишлено от собствениците на форума. И докато промяната в първата страница лека полека  се изчисти и стана читаема и разбераема, сега вече самите теми станаха абсолютно нагъчкани, обезобразени и абсолютно нечитаеми.

Темата е за комуникация между участниците във форума и когато те са натикани в ъгъла и две трети от стаята е заета от реклами и ненужни там бутончета и ефекти, тогава и същността на темата вече се губи.

Нали ме разбирате, че с едно увеличаване на екрана, ще ви избутам рекламите навън и ако не искам пак няма да ги виждам.

Разбирам, че трябва да има реклами, но когато това става за сметка на удобството на потребителя просто тези реклами се обезсмислят и в един момент потребителите ще ви напуснат, а след тях ще си отидат и рекламодателите. От маниакалноста да угодите на някой си неизвестен на нас рекламодател отидохте в другата крайност, изпуснахте балансираната визия и ако не промените нещата форумите просто ще останат без посетители.

# 906
  • срещу двата комина :)))
Мерси много за аддблок, инсталирах го и се спасих. Сега остава да видя как да махна картинките, за да не виждам подписите и горе-долу ще стане прилично.

Жена срещу двата комина, а как се центрира, аз още съм у лево.  Joy Joy

не съм центрирана ,и аз съм у лево  ooooh!

# 907
махнах подписите и стои една идея по-добре
Но инфото за потребителя се набива в погледа повече от мнението

Пооправете шрифтовете и пак ви моля изнесете инфото за потребителя обратно вляво

# 908
  • Нейде из лудите гори...
Ужасна! Дясната половина от екрана ми е пълна с ненужни неща.  newsm11

# 909
Абе хора , това е форум , за писане , не е списание !
Отделете ни достатъчно  място за целта ! Naughty

# 910
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 15 нови отговора.

без коментар!
форума е в ужасен вид!!!! Sick

# 911
  • Tам през Атлантическия океан
Определено не ми харесва подредбата в темите. Защо една четвърт от екрана остава празен, а всичко е набутано в ляво (вкл и в подфорумите, не само в темите)?
Аватарите са прекалено малки за сметка на огромните подписи.

Повтарям и другите потребители, но поне да стане ясно, че доста хора не го харесват това.

Не разбирам за какво точно е цялото това преобразуване, което явно не е обмислено добре и се прави в текущо.

Средата ,мястото за писане/четене т.е. темите имам чуството че са стиснати по средара с менгеме  Crazy 

Четем така

# 912
  • Ænima/Albuquerque
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh
утре ще и дойде и на нея ред. да не мислиш ,че няма с какво да се запълни ???  hahahaдавам ти само 1 жокер да познаеш с какво  Laughing

За мен ще остане бяла, скрила съм всичко.  

Бяла е за тези които са блокирали рекламите, за останалите ще стане чудно шаренка  Joy Joy Joy

Изобщо не мога да ги мисля. Щом собствениците на сайта не се замислят, аз ли?

# 913
  • София
А рекламата на езиковия център в края е с букви 10 пъти по-големи от останалите!
Нима някой си мисли, че това е начина да се прави реклама?

# 914
  • Germany
Е, не! Този път се оляхте... Тъкмо се успокоих вчера, че няма да е чак толкова трагично и сега направо ми се отщява да влизам... Не мога въобще да се ориентирам кое мнение на кого е, къде свършва и т.н. Ужасно неудобно и уморително за четене. Не разбирам какъв е смисълът на цялата тази ужасия?

Общи условия

Активация на акаунт