Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 694
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 885
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

така сте сблъскали инфото, че в момента излиза, че съм жена срещу два комина  ooooh! ако не беше безумно щеше да е жалко  ooooh! сложете запетайки или ги сложете на различни редове местоживеенето и пола . Или просто си върнете знака за пол  Peace

Така не се бях смяла с глас отдавна, но си абсолютно права.  Hug
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, направо сълзи ми потекоха от смях!  Joy  Joy  Joy

# 886
Защо не пишат днес тези, на които вчера форума им харесваше???

# 887
  • София
Мале разногледа станах, някой да помогне с откриването на бутона "редактирай".

# 888
  • Tам през Атлантическия океан
Да си дам и моето мнение  Grinning

Не удобно/не комфортно е за четене очите ми се събират точно като на емотчето  Crazy  Rolling Eyes Огромните подписи на множеството потеребители 'избождат' очите  Crazy Само това са ми забележките за сега , относно инфо и търсене се оправям  Peace

# 889
  • някъде
Мога ли някак да разкарам това поле отстрани с рожденици и реклами?

# 890
Не ми харесва това че аватарите са несъразмерни спрямо подписа, както и че подписа е неразличим от мнението
Идеята за фон на подписа е добра  Peace Peace Peace
Аватарите са не просто малки, ами несъразмерни спрямо подписа Sad

# 891
Защо не пишат днес тези, на които вчера форума им харесваше???

Предлагам някой да направи анкета. Simple Smile

# 892
  • срещу двата комина :)))
искам да ви покажа как ми изглежда отворена тема в момента

ТОВА ЛИ ВИ БЕШЕ ИДЕЯТА ?!

# 893
  • София
Определено не ми харесва подредбата в темите. Защо една четвърт от екрана остава празен, а всичко е набутано в ляво (вкл и в подфорумите, не само в темите)?
Аватарите са прекалено малки за сметка на огромните подписи.

Повтарям и другите потребители, но поне да стане ясно, че доста хора не го харесват това.

Не разбирам за какво точно е цялото това преобразуване, което явно не е обмислено добре и се прави в текущо.

# 894
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Рапунцел, като ме цитираш, чети поне всичко!   hahaha
Четвъртия блокер съм го написала в самия си пост, че не го бях сложила още, когато правих приложеното файлче.  Peace

Някой по-оправен няма ли да ни подшушне как сами да си центрираме съществената част от форума? Praynig

Впрочем, търся кратък късометражен гаден филм да си го сложа за подпис.

Така поне ще се разграничавам от следващия пост. #Silly

# 895
Просто не е истина в момента колко е неудобно да чете в дадена тема. Tired И за капак пльоснато в едния край,че и врата ми се изкриви Whistling

Всички ви помолихме да НЕ ПИПАТЕ старата визия на темите,защото са удобни за писане и за четене и за всичко.

Аман.Адиос от мен Naughty Stop

И е и грозно!!! Да ви имам и дизайнерите за визията Sick

# 896
Къде да се направи тази анкета и мислите ли, че някой ще обърне внимание???

# 897
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh
Е, при мен са две огромни празни ивици, разположени от двете страни на повече от скромното поле за писане.  Grinning
Освен това ми отнема адски много време да намеря мнение, изразено с две-три изречения, сбутано нейде между информацията за потребителя и подписа му. Една огромна безкрайна шарения.

# 898
  • София
На всички очите ни са така:

# 899
Промените са повече от неприемливи! Няма прегледност, бутоните отговор и цитирай са по средата на ВСЕКИ пост. Що за глупост.
Всичко е несъразмерно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
В дясно има твърде голямо празно пространство! Много ми липсва центрираното поле!!!!!!!
Влизането в сайта ме натоварва!
Ако идеята е била да си затрудните потребителите и да направите сайта по-объркан пиша ви 10.

Общи условия

Активация на акаунт