нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | така сте сблъскали инфото, че в момента излиза, че съм жена срещу два комина ![]() ![]() ![]() Така не се бях смяла с глас отдавна, но си абсолютно права. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | така сте сблъскали инфото, че в момента излиза, че съм жена срещу два комина ![]() ![]() ![]() Така не се бях смяла с глас отдавна, но си абсолютно права. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Рапунцел, като ме цитираш, чети поне всичко! ![]() Четвъртия блокер съм го написала в самия си пост, че не го бях сложила още, когато правих приложеното файлче. ![]() Някой по-оправен няма ли да ни подшушне как сами да си центрираме съществената част от форума? ![]() Впрочем, търся кратък късометражен гаден филм да си го сложа за подпис. Така поне ще се разграничавам от следващия пост. ![]() |
Препоръчани теми