Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 688
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Код:
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh

Аз съм си уголемила страницата с контрол и + , удобно е.

# 856
  • Варна
Съвсем честно и със съжаление-ужасена съм от новия вид на темите!

Аналогично-прилича ми на магазин с нахвърляни щайги и всякакви препятствия по коридорите.  Rolling Eyes

С началната страница свикнах много бързо, но сега...

Предполагам, че от старите потребители малко ще се откажат, защото обича(х)ме форума, но младите нови и незарибени едва ли ще припарят.

Къде ми е титлата КОТКОЛЮБИТЕЛ?! Shocked

# 857
Изобщо не ми харесват така темите . Crazy Crazy Crazy

# 858
Браво! Всичко скрихме, и сега имаме по една чисто бяла половина от екрана, която не се ползва за нищо, и една в която са наблъскани две изречения в седем реда. Браво! Чудесна работа! doh
Това мнение абсолютно припокрива и моето!

Отвратителен стана форума, напълно безполезни и празни полета....Не ми харесва!

# 859
  • София
Преди когато се натисне "Цитат", той веднага отиваше в поле "Бърз отговор".
В момента се отваря предишната страница за "отговор" с емотките и всичкото.
Моля ви, оправете го това и махнете огромната връзка към фейсбук над полето за "Бърз отговор". Нямам нужда да виждам всички приятели, които са харесали мамма-та във ФБ.
Изключителнодосадни са и редчетата над връзката към Фейсбук.

# 860
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

така сте сблъскали инфото, че в момента излиза, че съм жена срещу два комина  ooooh! ако не беше безумно щеше да е жалко  ooooh! сложете запетайки или ги сложете на различни редове местоживеенето и пола . Или просто си върнете знака за пол  Peace

Така не се бях смяла с глас отдавна, но си абсолютно права.  Hug
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оттеглям си въпроса за бутона редактирай. Laughing

# 861
утре ще и дойде и на нея ред. да не мислиш ,че няма с какво да се запълни ???  hahahaдавам ти само 1 жокер да познаеш с какво  Laughing

# 862
вчера беше по добре днеска промените Ви са трагедия , не ми харесва не ми е удобно  Crossing Arms

# 863

Бяла е за тези които са блокирали рекламите, за останалите ще стане чудно шаренка  Joy Joy Joy

# 864

За тези с Мозила Файърфокс - освен адблока от помощ е и RIP - Remove it permanently

Благодаря!   bouquet

# 865
Все по- отвратително става....Заболяха ме очи, глава, изнервих се...Побъркващо е с тези реклами, с тази липса на подредба. Много съм разочарована, а ми беше толкова приятно тук..

# 866
  • виртуално
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

Ако не сте си скрили нищо, ето тук съм описала на една френдка какво да прави.
 http://dox.bg/files/dw?a=1de88ae55b

За тези, които са с други браузъри четете назад в темата. Има написано.

Извинявам се, ако някой вече го е написал преди мен и се повтарям с помощта. Peace

И понеже ми се наложи да редактирам - защо за бога бутонът редактирай е най-долу на страницата, а не под всяко мнение?

Настройки "anti mamma"  smile3532
Ох, ако това нещо центрира мненията в темите, моля дайте такова и за Хром  Praynig

благодаря
обаче като влезна в някоя тема Интересното пак се появява от дясно

# 867
  • Талант на 2012,2013 г.
Направо без дъх останах. Все очаквах нещо...нещо неприемливо ама това ме хвърли в ужас!

Ммдааа...това редактирай го търсих като абориген.. Mr. Green ooooh!

# 868
При мен се появи физиологично гадене от мърдащата лява половина и статичната дясна част. Като при пътуване с автобус.  Sick

# 869
  • София
По-зле от това не можаха за го измислят.
Все ми се иска да мисля, че целта им е е не тази - да ни изгонят от тук.
А и пък защо им е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт