Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 897
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 290

Скрит текст:
Може ли някой да ме светне, как от 80-тина хиляди лайквания във фб до преди ден-два, днес са 93 хиляди  Thinking ?

Много лесно. Поставени лица. Имаше и много такива тука, които се опитваха да ни убедят колко хубав бил новия облик и как ние нищо не сме разбирали Simple Smile

Като цъкнеш на "лайкс" на фейсбук страницата им излиза една ститистика, в която ясно се вижда, че от 3-ти декември има рязко увеличаване на хората, които харесвам и говорят за тях. Ама вертикално нагоре. Дори не са опитали да не е толкова очеизбодно и явно!  Rolling Eyes Нека да ги четат платените и поставени лица, аз ще чакам няколко дни да видя дали ще се оправят нещата и накъде евентуално ще се емигрира.

# 1 291
 Едната тема, в която пишех преди вече си има собствен сайт.
Всъщност, защо смениха визията собствениците?
А и след толкова изсипан негатив защо не върнат стария облик?
То пък верно, няма да има угодия.  

# 1 292
Ще върнат стария облик - ама друг път. Wink Това нещо е глътнало хиляди левове и месеци труд, едва ли ще си признаят, че е грешка и ще се примирят с парите, изтекли в канала. Пък нови майчета и потребители - бол.

# 1 293
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние си пишем,недоволстваме,още в зародиш недоволствахме,а някой пък се утрепва да ни обръща внимание,явно сме много ценни щом никой не се съобразява с нашето мнение.Мега ужасно е в момента,и наистина е натоварващо за очите.Аз докато прочета няколко мнения и взеха да ми се появяват бели петна пред очите .Смятам също да огранича влизането си в форума,даже и го направих след тази бих казала подигравка с нас.

# 1 294
Моля да сложите странициране и отгоре на темата, не само отдолу. Мислех, че никога няма да ми потрябва и че е напълно излишно, но честно за половин час два пъти ми се случи да ми потрябва да отида от първия пост на последната страница директно. И трябва да превъртам до нааай-долу... И хайде сложете ги тия бързо връзки и във подфорумите и темите, та да се центрира малко полето за четене...

Starcaller, ей сега мога да направя 89271497318 профила във фб, с които да харесам страницата им Simple Smile В абв-то примерно няма ограничение на пощите и всякакви мога да си измисля  Peace

Добре де, да не го връщат стария облик, ама да направят новия по-приличен. Той направо е дразнещ за очите.

# 1 295
  • зад парка
Ужасно е!

Наистина ужасно! Дизайнерът, който го е направил за ергономия не е чувал. Защото тя е и за възприятията ни, не само за д-то му, да седи в удобен стол.

# 1 296
  • софия
Не съм чела другите коментари, но изобщо не ми харесва, че полето с отговори в темите е около 1/3 от екрана. От дясно има някакви реклами и после празно, а мненията са струпани в почти в квадрат, където профилните пудри изпъкват повече от текста. По-дизайнерско е да е така нецентрирано, но и е много неудобно. Някой дали се сети да направи usability test или в момента всички участваме в него?

# 1 297
  • София

Скрит текст:
Може ли някой да ме светне, как от 80-тина хиляди лайквания във фб до преди ден-два, днес са 93 хиляди  Thinking ?

Много лесно. Поставени лица. Имаше и много такива тука, които се опитваха да ни убедят колко хубав бил новия облик и как ние нищо не сме разбирали Simple Smile

Като цъкнеш на "лайкс" на фейсбук страницата им излиза една ститистика, в която ясно се вижда, че от 3-ти декември има рязко увеличаване на хората, които харесвам и говорят за тях. Ама вертикално нагоре. Дори не са опитали да не е толкова очеизбодно и явно!  Rolling Eyes Нека да ги четат платените и поставени лица, аз ще чакам няколко дни да видя дали ще се оправят нещата и накъде евентуално ще се емигрира.

Не е от 3-ти декември, от ден-два е. Въпреки, че аз не съм ги харесала във фб, виждам как вървяха досега лайкванията  Peace

Дясната страна на монитора ми е статична и бъкана от "интересни теми" , цитатите излизат не като чаршафи, ами като килими  ooooh! ....това ли е последното решение или нещо ще се преработва... Някой админ казал ли е нещо?

# 1 298
  • Варна
Моля да сложите странициране и отгоре на темата, не само отдолу. Мислех, че никога няма да ми потрябва и че е напълно излишно, но честно за половин час два пъти ми се случи да ми потрябва да отида от първия пост на последната страница директно. И трябва да превъртам до нааай-долу... И хайде сложете ги тия бързо връзки и във подфорумите и темите, та да се центрира малко полето за четене...

На мен в някои теми ми излизат страници и отгоре, в други не. Друго забелязах - преди и отгоре и отдолу на темата имаше връзка към форума и подфорума, в който се намира, сега е само горе.

Абе дори едно-единствено нещо не ми харесва в новата визия! Супер нагли бяхте с обясненията, че работите денонощно, за да удовлетворите изискванията и препоръките на хората! КАкво точно се изработили за теззи денонощия???? Наглеци!

# 1 299
Нещо явно "имат проблем" в страницата си на facebook, че не може да се публикуват мнения   smile3532 smile3532 smile3532

Уникални са  smile3501  hahaha hahaha hahaha

# 1 300
Моля да сложите странициране и отгоре на темата, не само отдолу.

Аз виждам, че има и горе.

# 1 301
  • между морето и небето
Защо не ми харесва новата визия:

1. Прекалено тясно поле за изписване на мнения.
2. Оставащо голямо незапълнено пространство (около 1/3 ).
3. Сиво-бялата гама за разделяне на публикации и информация за пишещия, е дразнеща и сливаща двете в едно, което объква много четящия.
4. Изписването на полетата от т.3. едно след друго, води до бързо изписване на страницата, а оттам и на темата, т.е. натрупване на много материал, а малко информация. И трудно търсене в старите теми.
....

# 1 302
Не ми харесва.Всичко е много объркано и хаотично.

# 1 303
Ох, така са ми много набиващи се в очите мненията с уголемения шрифт, ще ме извинявате, ама аз поне трудно чета. На статистиката кривата тръгва рязко на горе от трети декември, поне на мен така ми изписва. Ясно е, че разни хора са си направили по 20-30 фалшиви акуанта, много прозрачен и грозен замисъл. А и не може да се поства на страницата им. Въобще рязък спад в нивото, не съм очаквала. Ново ръководство?  newsm78

# 1 304
  • Русе
Отврат е новата визия  Sick

Отврат!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт