Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 900
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 305
  • между морето и небето
Може ли да се надяваме, че създателите на новия сайт ще се съобразят с мнението на потребителите му?

# 1 306
  • софия
Може ли да се надяваме, че създателите на новия сайт ще се съобразят с мнението на потребителите му?
Може да се надяваме. Кой ни пречи Laughing

Друго, което не ми харесва:
До всяка тема от "Отговори" и "Известия" има ново, което, ако го цъкнеш те праща в началото на темата. Объркващо е. Нали има ново в дясната колона newsm78

# 1 307
  • на кой му пука, майна
Новата визия не ми харесва изобщо. Изключително натоварваща. И аз станах разногледа... Ужасно е...

# 1 308
  • Варна
И на мен не ми харесва новата визия  Tired И не е защото е просто нова, а защото не ми е функционална, чувствам се объркана  Whistling Гадна е, върнете ни старата  Naughty

# 1 309
  • София
Не ми харесва,че само половината екран е с въпросната тема,другата 1/4 с неща,които са ми излишни при четенето на тема и още 1/4 празна.
 За момента повече ми прилича на претрупан сайт,в който форума да е само за камуфлаж,а все пак мен ме интересува повече форумът и четенето на темите.
Искам като отворя тема да си чета коментарите в нея,а не да ми излизат още милион неща отстрани и отдолу.

# 1 310
Колкото и да се надяваме едва ли ще се съобразят ,оставам във форума заради приятелите ми от подфорума самотни родители , другите неща не ме интересуват  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 1 311
Моля да сложите странициране и отгоре на темата, не само отдолу.

Аз виждам, че има и горе.

На тази тема има, но на някои няма...  Peace

# 1 312
 Ще си разваля зрението с този нов форум, разногледа станах. Май ще си ползвам вече само през телефона, там не е такъв лунапарк.

# 1 313
  • София
Дано само не пипнат и формата за писане на мненията, че тогава ще стане хептем нагло и безцеремонно.

# 1 314
  • Варна
Изобщо не ми харесва. Ужасно натоварващо за очите. Претрупано е от ненужни неща, а това което всъщност ни интересува (текста!) е сбутано вляво на малка площ.
Наистина ще разредя влизането си тук, ако остане така. Най-малкото очите ми не биха издържали.

# 1 315
Много нагъл ход беше да се натикат рекламите под мненията, а след това и кой е харесал във фейсбук, та чак тогава номерацията на страниците. Явно се очаква, че ако не от интерес към рекламките, то без да искаме, ще кликаме върху тях. Съвсем ни взеха за маймуни.

# 1 316
Дано само не пипнат и формата за писане на мненията, че тогава ще стане хептем нагло и безцеремонно.

Със сигурност и него ще сменят. И изгледа на профила и той ще бъде сменен 100%. Няма да оставят така нещата, темите и външния облик нов, пък писането и профилите със стария  Peace

# 1 317
  • Ænima/Albuquerque
Направо се чудя, кой е "харесал" тази тема с новия фейсбук бутон, че и два пъти?! Да не говорим, че лайковете във фейсбук стават все повече, как става това? Като гледам графиката, рЕзко се е увеличил трафика в последните две седмици. Как стана това?

# 1 318
Колкото и да се надяваме едва ли ще се съобразят ,оставам във форума заради приятелите ми от подфорума самотни родители , другите неща не ме интересуват  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
От нас всички зависи дали ще се съобразят с нас или не!

# 1 319
  • София
Не знам дали въобще някой ще обърне внимание на мненията на участниците във форума, но все пак и аз да изкажа огромното си недоволство от новия вид на сайта. Дразнещ и неудобен.

Общи условия

Активация на акаунт