Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 928
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 335
Добре, защо в ляво? Що за болен мозък (без извинение!) го е измислил, кривя се пред компютъра, за да ми е центриран екрана. Последните дни влизам 2 пъти на ден тук, след тази промяна, май ще спра изобщо, усещам напрежение в очите си след какво 2 минути? Ами благодаря, но не благодаря. Не, че на някой му пука дали аз ще пиша тук, де.

# 1 336
  • Варна
Гадост, изобщо не ми харесва, станах кривогледа с това ляво разположение.

# 1 337
Някой по-назад ми казваше, че има странициране отгоре. Ето показвам нагледно, че в тема "Пазаруване от enzo.bg" няма поле за страниците отгоре, а пък темата е вече на 35-та страница Simple Smile

# 1 338
  • Варна
Работата стана "Тука има - тука нЕма" Twisted Evil

Оххх, моля ви, супер абсурдни са тези огромни бутони ОТговор и Цитирай цопнати между мнението и подписа! Егати неподреденото стана - Аватар-Мнение-Тъпи бутони-Подпис-Втора поредица бутони!

# 1 339
Вчера така ми харесваше да чета мнения, защо са сменили с това адски неудобно и ужасно по цвят, забито в ляво нещо?!?

# 1 340

Започвам да го разглеждам и ще се емигрира май  newsm78

Да не е на същите собственици?  Mr. Green

# 1 341
На чий гений - явно ТИТАН на програмистката импотентност - му е дошла невероятната идея да подравни всичко в ляво????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нямам думи просто!!!
Пълна отврат е "новата" ви визия!!! ПЪЛНА!!! Sick

# 1 342
За пореден път нещо работещо бива осъкатено и наречено "подобрение". Промените са меко казано ужасни и ако ви е гиржа за мнението на потребителите, ще върнете стария изглед на форума. С новия най-малкото ще има хиляди развалени от цъклене очи.  #Crazy

# 1 343
Някой по-назад ми казваше, че има странициране отгоре. Ето показвам нагледно, че в тема "Пазаруване от enzo.bg" няма поле за страниците отгоре, а пък темата е вече на 35-та страница Simple Smile

Аз установих, че на първа страница на темите няма номерация на страниците отгоре, само долу. Като отидеш на втора страница броячът се появява и горе. У-ни-кал-но!  hahaha

# 1 344

Аз установих, че на първа страница на темите няма номерация на страниците отгоре, само долу. Като отидеш на втора страница броячът се появява и горе. У-ни-кал-но!  hahaha

Как да няма http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685491.0
След първия пост.

# 1 345
ужас,ужас,ужас!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
толкова хубава визия си имаше форума smile3511

# 1 346
  • Троян
Вчера що годе се ядваше,но днес като вляза в някоя тема ,половината страница е заета от тази колона с Информация в дясно,която лично на мен не ми е нужна ,свива ми основното заради което съм влязла. Naughty

# 1 347
  • Варна
Ох, Боже, и каква е логиката номерацията да е след първия пост hahaha Верно уникално... тъпо!

# 1 348
 И аз се подреждам да изразя разочарование и тъга. Нека да е ясно на собствениците, че ако не върнат старата визия, все ще се намери кой да я върне. На потребителите няма да им пука особено името на сайта, в който пишат. Историята помни как едно време дир-а се премести в БГ-мама. Дали и сега няма да се случи случка зависи само от доброто желание да началниците.

# 1 349
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И на мен не ми харесва вече тук. Не е уютно, като си влизаш в темата, както беше преди. Бих направила такова сравнение - преди имах чувството, че сме се събрали в някое уютно местенце и си приказваме. Сега имам чувството, че сме се срещнали за малко на някое оживено кръстовище и  бързаме да се махнем оттам.

Освен това е и неудобно. Докато четеш коментарите, периферното ти зрение хваща лявата лента и това е  изнервящо.

Създава се впечатлението, че на създателите на новия дизайн изобщо не им пука за потребителите.

А пък аватарите май са вече излишни - и без това поради намаления размер не се разбира какво е изобразено на повечето, трябва да се взираш.

Интересно защо става така? Нещо, което е харесвано и удобно да бъде сменено с нещо, което никой не харесва и не иска.

Така стана с други два сайта, които посещавах. Откакто ги "подобриха", не влизам там.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 19:04 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт