Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 835
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 220

идеално работеща платформа -такава НЕ съществува. Винаги има бъгове.

С тоя нов бъгъв сайт със сигурност отказвате случайно минаващите нерегистрирани потребители. Хората не са слепи и не разчитайте на това, че всички ще имат инсталиран ад блокер.- Няма ли тема за логване на бъговете? Само на бъгове, не на мрънкане. Аз не мога да изчета 150 страници, за да осея кой е споделил за някакъв проблем и кой преповтаря и кой просто се жалва.
Трябваше да има такава отделна тема, за д амогат да се оправят бързо грешките, които няма как да не се получават, има ги винаги...

Моля да ме насочите към темата за бъгове, ако въобще има такава на фона на стоте теми-петиции... Peace

# 2 221
  • София
Ми то нищо не е иделано, но може да се приеме за идеално ако броят докладвани дефекти за определено време  е достатъчно малък.

О! Марианна, ти част от разработчиците на новата платформа ли си? Ако е така, направи тема  и помоли хората да споделят проблемите.
Ако не си част от тях, не виждам за какво ти е тема за бъгове след като никой не е поискал съдействие от нас в тази насока? Хиляда пъти се споменаха проблемите. Дреме им на шапката явно, а утре почва ваканцията... Забрави.

# 2 222
Проблемите са разпилени из мрънканици, не могат да се уловят така. Затова, понеже едва ли има назначен човек на заплата да следи из десетте теми-петиции къде точно за реален проблем се споделя.
Просто попитах има ли..... ooooh! Tired

# 2 223
  • софия
Напротив. Проблемите са много добре уловени. И не е наша работа да докладваме за бъгове. Основният проблем не са бъговете. Ако новата "визия" беше функционална и ок, бъговете не биха били проблем, защото са приемливи и всеки е наясно, че няма как да ги няма в началото. Очевидно, че неволно участваме в usability test, които разработчиците по една или друга причина не са правили и не е сигурно дали ще го вземат под внимание.

# 2 224
Това го чухме, че не ви харесва, вече за милионен път.
Друго попитах и се отписвам, тук конструктивно явно не подхождате, а само емоционално. Тук големи професионалисти сте се събрали.
Весели празници! Hug

# 2 225
  • софия
Не знаех, че сайтът е насочен към професионалисти и бета-тестери (бъгове) Tired Повечето сме писали (примери) какво и защо не ни харесва. Не е нужно да се повтаряме по 10000000 пъти. Останалото е въпрос на желание, но да оприличаваш масовото недоволство с мрънкане е малко грубо.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 10:08 от zvanche

# 2 226
  • София
За бъговете не трябва ли тестерите на новата версия да кажат?

# 2 227
Интересно ми е кой избира картинки за четирите теми , които се въртят в средния прозорец ? newsm78

# 2 228
  • София
Това го чухме, че не ви харесва, вече за милионен път.
Друго попитах и се отписвам, тук конструктивно явно не подхождате, а само емоционално. Тук големи професионалисти сте се събрали.
Весели празници! Hug

Вече ти казах, няма тема. Ако толкова те влече да систематизираш информацията направи тема и помоли хората да пишат там за бъгове или извади от тука въпросните мнения.
И още нещо - в единственото включване от страна разработчиците на новата платформа, писаха че следят и четат всичко, така че имат възможност да следят, друг е въпросът имат ли желание.

happy mama, те не са четири, много повече са. Защо питаш за картинките?

# 2 229
За бъгове може да се пише в темата ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите
В тази тема обикновено потребителите споделят за конкретни проблеми (бъгове) във форума.
На мен не ми се пише за бъгобе, защото ще трябва да напиша - целият форум е един голям бъг, моля, оправете го!  Laughing

# 2 230
happy mama, те не са четири, много повече са. Защо питаш за картинките?

Да , повече са , имам предвид карето с четири видими .
Ами питам , интересно ми е , ние пускаме темите без картинки , затова . Wink

# 2 231
  • Ямбол
Интересно ми е кой избира картинки за четирите теми , които се въртят в средния прозорец ? newsm78
Тези картинки вече не ги виждам, но по спомени, не са някакви лични и точно за целта снимани, а са хванати от тук - от там. Та на мен пък ми е интересно, дали са спазени авторските права над картинките или щом са в публичното пространство, то те са общи?
Щото, нали, такова, аз уча учениците си, когато правят някакъв електронен продукт, винаги да спазват и уважават авторството, та поне да споменават някъде из продукта си, от къде са взети материалите, които не са авторски.

# 2 232
  • DE
Много моля някой да ми каже как да блокирам чаршафите реклами в горния край на екрана, изключително ме дразнят  Sick

# 2 233
  • София
Лилянa, можеше да провериш преди да пишеш. Лесно е, потърси в гугъл картинката. Ще видиш, че това са безплатни снимки свалени от сайтове които се занимават с такава търговия.

дането, какви чаршафи реклама? Аз не виждам там реклами без нищо да съм блокирала.

# 2 234
  • Талант на 2012,2013 г.
Може би има предвид на началната страница най-отгоре. Аз също ги имам и са особено дразнещи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт