Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 730
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 295
На мен започва да ми става жал за дечицата  Sad
Първо ги наричат диви лопери, после цял форум ги обявява за некадърни и колко псувни са отнесли, а те са дечица и се учат още милите  Rolling Eyes

# 2 296
Жал щеше да ми бъде, ако бяха се изправили и бяха признали грешката си.
А те какво, скриха се зад Мамма. Пак тя излезе да се срамѝ преди всички.

# 2 297
На мен започва да ми става жал за дечицата  Sad
Първо ги наричат диви лопери, после цял форум ги обявява за некадърни и колко псувни са отнесли, а те са дечица и се учат още милите  Rolling Eyes

Диви лопери се наричат те самите .
Бяха пуснали едно съобщение с текст divi loperi only , molim , edi .
Има го някъде в оригинал по темите . Wink

# 2 298
Никак не ги съжалявам, правят грешки ОК, и аз правя, но пък да оставиш грешката цяла седмица - НЕ Е ОК. На тях им се плаща за да правят добър /без бъгове/ код. Мен би ме било срам да пусна такава бъгава версия. Дори и да съм отпуска не си позволявам да оставя недовършени неща. Срам и позор за програмистите /макар тях, да не мога да ги нарека така/.
Още се учат сигурно, НО явно не си взимат поука.

# 2 299
Това предполагам г-н Еди им го е написал.  Simple Smile
И все пак са дечица.....милите те.....дано поне изпитите успеят да си вземат  Rolling Eyes

# 2 300
Не ги подценявай съвсем-по-скоро се правят на такива.Нали не мислиш,че това дете стои зад сайта? Има си доста здрав гръб и промените може и съвсем да не са случайни,даже съм убедена,че не са.

# 2 301
Според мен това, което правите, е ненужно.  Rolling Eyes

# 2 302
Аз имам една теория:
Външна фирма е правила новия дизайн и кода му и не са довършили нещата. Ако беше само по старата платформа, Еди щеше да е оправил нещата, но понеже е външно изпълнение, не може да се пипне и оправи дразнещите грешки. Та изпълнителя сега си е в отпуска и не му дреме за бъговете. Няма как иначе да си обясня, нещо толкова елементарно като бутоните 'маркирай като прочетено' и 'известия', досега да не е направено.
Обаче като човек с тази професия, не знам как и кой проект мениджър или който и да отговаря за това, ще позволи да се пусне такъв бъгав продукт.
Стига толкова съм спамила  по темата, развалят ми кефа да се рова по форума в единственото ми свободно време от месеци насам.
Признавам им само едно и мен ще ме принудят да отида да сготвя, защото не ми се чете с този абсурден и бъгав дизайн.
За последно - ако някой чете - ето едно просто и ясно написано искане.
СМЕНЕТЕ Функцията на бутоните  'Маркирай като прочетено' и 'Известия' в подфорумите.

# 2 303
На мен "Маркирай като прочетено" в новата версия си ми работи. Току що го тествах отново.

# 2 304
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А аз предлагам просто да няма форуми известно време, за да не се чувстват толкова много нежни души така издълбоко прецакани и разтърсени. Честно, аман от драма, то ако не беше нагло щеше да е смешно, наистина.
И да, въобще не беше нужно да излиза Мамма за да се срами, защото като цяло обстановката, която се създаде е повече от гротескна.
Реагира се на много от забележките, намерихте начини да разкарате досадните вам елементи, но истерията продължава. За чий?

# 2 305
  • На земята, която е всъщност звезда.
А аз предлагам просто да няма форуми известно време, за да не се чувстват толкова много нежни души така издълбоко прецакани и разтърсени. Честно, аман от драма, то ако не беше нагло щеше да е смешно, наистина.
И да, въобще не беше нужно да излиза Мамма за да се срами, защото като цяло обстановката, която се създаде е повече от гротескна.
Реагира се на много от забележките, намерихте начини да разкарате досадните вам елементи, но истерията продължава. За чий?

Бре. Според анкетите 95% от пишещите тук са нежни души. Поздравления, ти си от останалите 5%  "железари". За съжаление, докато сте малцинство и не станете поне 50% ще трябва или да търпите истериите на глезлите, или да четете другите теми.    

# 2 306
На мен "Маркирай като прочетено" в новата версия си ми работи. Току що го тествах отново.
Добре мога ли да те помоля да натиснеш в този подфорум примерно http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 бутона "Маркирай като прочетени", защото при мен изкача диалоговия прозорец "Сигурен ли си, че искаш да включиш известяването за нови теми в този форум?", но пък при натискането на 'Известия', всички теми ми се маркират като прочетени. Ето и кода който ми седи под бутона.
Код:
<a class="g-button2" href="/index.php?action=markasread;sa=board;board=21.0;sesc=f8d6c50ff947bde6c6155fb63079c70e">Известия</a>
<a class="g-button2" onclick="return confirm('Сигурен ли си, че искаш да включиш известяването за нови теми в този форум?');" href="/index.php?action=notifyboard;sa=on;board=21.0;sesc=f8d6c50ff947bde6c6155fb63079c70e">Маркирай като прочетени</a>
Скрит текст:

# 2 307
  • София

В какво точно се изрязява тази наглост, според теб?
Освен това, връщането на стария вид на темите е само временно.

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 15:20 от milenaka

# 2 308
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Абе хайде не се правете, че не разбирате, че част от драматизмите и забележките са излишни.
И не става въпрос да не се изразява мнение, но просто се държи един много интересен тон, дето по-голяма част от държащите го не допускта на тях да им се държи.

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 15:46 от LemonDesi

# 2 309
Добре мога ли да те помоля да натиснеш в този подфорум примерно http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 бутона "Маркирай като прочетени",.....

При мен работи правилно.

Общи условия

Активация на акаунт