Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 976
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 355
Едно предложение към mamma и дивите лопери , направете един бутон за нова и стара версия, и всеки да си избира коя версия да ползва  Hug
+ 1
Новата визия е ужасно безумна и според мен доста по-недостъпна.

# 2 356
Споменах някъде из другите теми, и пак ще го кажа - след като погледа ми привикна на триколонен екран, сега като вляза с регистрацията си, текстът ми се струва прекалено разтегнат и труден за четене. От няколко дни чета като "нерегистриран" потребител, и мисля, че форумът не губи никаква част от очарованието си, дори напротив - мненията са по-стегнати и компактни, и човек може да се съсредоточи над написания текст. Скролването из темите не ми е никакъв проблем, както и намирането на каквото ми трябва.

Моля за възможност И РЕГИСТРИРАНИ потребители да виждат темите по новия начин, защото искам да се сбогувам напълно със старата визия, и едновременно с това да мога да пиша от профила си и да участвам пълноценно в темите.

# 2 357
BirdsFlu, 1837 (94%) от гласувалите потребителите не харесват новата визия и им е неприятно да четат темите във видът, който ни беше поднесен!

Аз моля да се вземе под внимание мнението на болшинството!
Винаги е имало и ще продължи да има потребители, който вечно искат да бъдат контра и да имат различно мнение. Rolling Eyes

Много се надявам хората, който искат съвсем съзнателно или несъзнателно да сринат и заличат форума, да не успеят!

# 2 358
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В случай, че някой от дивите лопери или изобщо някой от екипа чете настоящата тема, да имат предвид, че бутонът за пускане "Нова тема", разположен над списъците с теми във форумите и подфорумите, не функционира.

# 2 359
BirdsFlu, 1837 (94%) от гласувалите потребителите не харесват новата визия и им е неприятно да четат темите във видът, който ни беше поднесен!

Аз моля да се вземе под внимание мнението на болшинството!
Винаги е имало и ще продължи да има потребители, който вечно искат да бъдат контра и да имат различно мнение. Rolling Eyes

Много се надявам хората, който искат съвсем съзнателно или несъзнателно да сринат и заличат форума, да не успеят!

Не виждам защо трябва да премълчавам мнението си, само защото не е еднакво с това на мнозинството  Thinking 

Никога, откакто съм в този форум, не съм се интересувала дали и на кого съм "контра". Изказвам МОЕТО ЛИЧНО мнение, и ако някой има проблеми с него или се опитва да проектира върху тезите ми някакви свои терзания, не виждам защо това трябва да ме засяга.
Темата е за МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ на новите промени, и аз (о, ужас!) пиша по темата. Ако не съм по темата, има модератори, да ме изтрият.

Апропо, гласувалите 1834 (страховитите 94%  Laughing ) всъщност какъв процент от общия брой регистрирани потребители на сайта са? Като ще говорим за "мнозинство"  Laughing

# 2 360
  • Другата България
Това обаче не значи, че на останалата част им харесва, а че просто не са изразили мнение по една или друга причина, което мнение няма как да знаем "за" или "против" новата визия е. Peace

# 2 361
Беше даден един английски форум , който предоставя опция за избор - нова или стара версия . Peace
Нали и тук за това се борим .
Така всички ще са щастливи ! Wink

# 2 362
Това обаче не значи, че на останалата част им харесва, а че просто не са изразили мнение по една или друга причина, което мнение няма как да знаем "за" или "против" новата визия е. Peace

Да вземем да сложим в подписите си апел към останалите също да изразят мнение, пишейки по другите теми, щом 1834 (на фона на 3-4, които харесаха новата боза) са малко   Thinking

# 2 363
  • Другата България
 Laughing Като идея е ок, но надали ще промени с нещо това, което са НИ замислили за структурата и изгледа на темите Confused.
П.П. На мен до днес не ми се появяваше тази реклама на доктор Йоткер, само ви четях за нея.От днес обаче....като натисна на последната страница на тема /вместо "виж новото"/ и вместо темата хоп-цоп-страницата на пюрето във фейса Tired Tired.
Ами глупаво е, и досадно, и супер изнервящо и дразнещо, ако искам да се запозная с вкусовите му качества и начина му на приготвяне ще кликна на самата реклама, МОЛЯ, недейте допълнително да ни натрапвате неща сякаш сме бавноразвиващи и сами не можем да преценим към кои продукти да проявим интерес.

# 2 364
Нямам представа колко общо са регистрираните, но една част от тях само са регистрирани и никога не пишат във форума. Също има потребители с няколко регистрации.
Аз не мисля, че 1837 са малко.
Мнението на неориентираните и нежелаещите да гласуват няма как да бъде взето под внимание.

# 2 365
когато вляза без да се регистирам при мен се получава натрупване на вертикалната дясната лента с рекламите върху една част от мненията на потребителите.

Има ли бутон с който веднага да се затваря вертикалната дясната лента където пише Събития, активни теми и т.н, защото като натисна х ме връща във заглавната страница на форума.

МОЛЯ за регистраните и темите които са в подфорумите да са в старата си версия, а не изтеглени в ляво.Новата версия ме натоварва и е неизползваема за мен.

Нека регистрираните да си ползват старата версия, но да има и бутон за нова версия ако желаят да се прехвърлят.

Доста време отмина и  фактите за ползване на стара и нова версия  са налице, статистиката е много ясна в полза на коя версия са гласовете на потребителите.  

SickВидяхме, изпробвахме , мина време - не свикнахме. Sick

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 16:44 от viola2003

# 2 366
ми то си има бутон за Новата bg-mamma  и изглежда така страницата http://www.bg-mamma.com/new/

# 2 367
Е, аз търся компромис, защото се прокрадват и мнения за новото!!!!!!!!!

bongo, Новата версия т.к по-рядко се използва наистина изглежда като застинал "промоплакат" Laughing

# 2 368
ми то си има бутон за Новата bg-mamma  и изглежда така страницата http://www.bg-mamma.com/new/

Това е просто описанието на новата бгмама.

# 2 369
  • в 1001-та нощ
Вече бе пояснено, е старата версия е комулация многократни кърпежи, създадена е за по-малък формат и е доработвана многократно, съответно не може да се поддържа така до без край - на косъм и се търси нов вариант.

До колкото разбирам - можем да помагаме - новата версия да е удобна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт