Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 981
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 370
Вече бе пояснено, е старата версия е комулация многократни кърпежи, създадена е за по-малък формат и е доработвана многократно, съответно не може да се поддържа така до без край - на косъм и се търси нов вариант.
Може а.l.e.n.a, може, без никакъв проблем!
Проблемът не е, че старият вариант на форума не може да бъде подържан повече!  Laughing
А какво наистина се търси и иска, ние не можем да знае  Wink Различните хора имат различни търсения, желания и намерения  Rolling Eyes

Мога само да кажа, че съжалявам. Съжалявам, че се наложи да се случи това.
Ще започна да отговарям и да защитавам позицията си по промените тогава, когато съм убедена, че са това, което трябва да са или поне са близо до...

Наложило се е не по технически причини!

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 19:30 от B & C

# 2 371
  • в 1001-та нощ
Цитирам конкретно - от същото мнение е  Peace

....
Да, аз също бих искала да върна визията и форума, и отношенията в 2003-2004 година, но не може, няма начин. Нито технологиите са същите, нито изискванията, нито потреблението, нито хората.
Променя се не само външния вид, а изцяло платформата върху която е градено, защото до момента 11 години само е "кърпено" в опити за надграждане. Няма обаче как да се надгради и предложи нещо работещо стабилно, да се добавят нови полезни функционалности, които съм убедена, че ще се харесат, ако основата е изключително слаба, архаична и въобще не е съобразена нито със сегашните технологии, нито със сегашната натовареност.

По отношение на сегашните промени.
...

# 2 372
  • Варна
Прииска ми се да пусна нова тема в клюкарника, но бутонът "нова тема" ми е неактивен! Twisted Evil

# 2 373
Айде, айде Бъдни вечер е, какви нови теми ще пускаш... сядай на масата Grinning

# 2 374
a.l.e.n.a, извинявай, но ти какво разбираш от програмиране, компютри и web design ?

Каквито и промени от техническо естество да се правят, това не е повод да се смени изцяло оформлението на един сайт  и да сбутат и да направят темите да се четат толкова трудно!  Rolling Eyes

# 2 375
Каква е идеята да има толкова огромна реклама над темата http://prikachi.com/images/13/6883013j.png?

# 2 376
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, извинявай, но ти какво разбираш от програмиране, компютри и web design ?

Каквито и промени от техническо естество да се правят, това не е повод да се смени изцяло оформлението на един сайт  и да сбутат и да направят темите да се четат толкова трудно!  Rolling Eyes

Да кажем, че съм се занимавала достатъчно, за да имам поглед  Peace

На мен също не ми хареса това, което се случи в темите, с началната страница нямам проблем  Peace Също се надявам крайният резултат да е удобен за мнозинството  Peace

# 2 377
a.l.e.n.a, хора, които с това си изкарват хляба са на различно мнение от твоето, но щом ти твърдиш, че си се занимавала достатъчно с програмиране и разбираш от компютри, мрежи, сървъри и  web design, то значи е така!   Peace Mr. Green

Весела Коледа на всички!

# 2 378
Алена , началната страница ще я преживеем .
Темите и техният изглед са проблем , това изместване вляво . Малките аватари и непрегледността . Tired

# 2 379
Може, всичко може... сайта може да е на съвсем нова платформа и пак да има абсолютно същия вид. Всичко е въпрос на ПАРИ.

# 2 380
a.l.e.n.a, хора, които с това си изкарват хляба са на различно мнение от твоето, но щом ти твърдиш, че си се занимавала достатъчно с програмиране и разбираш от компютри, мрежи, сървъри и  web design, то значи е така!   Peace Mr. Green

Весела Коледа на всички!

Аз също се извинявам, но няма как да не подкрепя  Peace Peace Peace

# 2 381
  • в 1001-та нощ
Алена , началната страница ще я преживеем .
Темите и техният изглед са проблем , това изместване вляво . Малките аватари и непрегледността . Tired

Съгласна съм, че беше отвратително и това е меко казано  Peace  Предполагам са искали да ни поднесат чудесна прерпразнична изненада с нова премяна, но ....  Naughty

Вярвам, че финалното решение ще бъде максимално съобразено с очакванията на потребителите  Peace

B & C, не искам да влизам в детайли, не е това темата, беше много по-сериозно и отговорно, засегнатите пари и интереси също, много голям международен екип и около 2г. подготовка ...  а напасването към изискванията на потребителите продължи доста време след старта в реално време  Peace

Както celika е отбелязала - въпрос на пари, време и приоритети  Peace

# 2 382
Вярвам, че финалното решение ще бъде максимално съобразено с очакванията на потребителите  Peace
От некомпетентни лица аз не очаквам подобно нещо...  ooooh!

# 2 383
а.l.e.n.a, aко наистина разбираше нещо, то нямаше да напишеш тази....небивалица  Rolling Eyes

Вече бе пояснено, е старата версия е комулация многократни кърпежи, създадена е за по-малък формат и е доработвана многократно, съответно не може да се поддържа така до без край - на косъм и се търси нов вариант.

От Икономическия Университет познавам само един самоук програмист, който е природен талант, а ти определено не си като него и си доста далеч от тези неща!

Цитат
не ви ли се е искало да видите какъв брой продукти ще са ви необходими, ако например искате да сготвите 10 порции от дадена рецепта, вместо 4, както е написано в темата?
- Не, никога не ми се е искало подобно нещо!  Laughing

Цитат
Ние не искаме BG-Mamma да остане "просто" форум. Ние искаме и работим в посока да я направим платформа за съдържание. Ще ви дам прост пример: ако потребител има нужда от помощ и търси тук "Избор на столче за кола"
- Г-н Николов, много е просто - ние не сме прости!  Crossing Arms

# 2 384
Дами, личните нападки между вас са ненужни. Весела Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт