Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 942
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 385
Изумена съм с колко много платени неща е бил натоварен форумът ни. Сложих си адблокър, а той нали показва броят на блокираните реклами на дадената страница, която е отворена в момента. Е, като бг мама няма втора: в другите сайтове, в абв пощата - по 1 до 3 реклами, а в нашия форум от 6 до 15 реклами на страница  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Колкото до г-н Николов, той си е направил много грешно сметката, но защо - ето това е информация, за която трябва да си плати, за да я получи. За тази цел има цяла наука, която би могла да му помогне, както и съответните агенции. Понеже касае професията ми, ще му дам едно професионално и то безплатно мнение и то е, че тази работа с платформата за съдържание няма да стане. Защото не зависи от него, нито от оформлението и функциите на форума.

# 2 386
Да, както писах и в другата тема, и по отношение на рекламите новата политика постигна точно обратния ефект, повечето хора си ги блокираха, аз също - и вече грам реклама не виждам. Провалиха се и в това, както се провалиха и с визията, а най-вече с концепцията. Най-добрият ход е да върнат всичко както си беше и да го оставят така. Тогава може да си включим пак и рекламите. Аз съм намалил поне пет пъти влизанията и престоя си тук, а планирам съвсем скоро изобщо да ги сведа до нула, ако не се върне старият вид. Пък те да правят каквото искат, решенията са техни и сайтът е техен.

# 2 387
Търсих три-четири неща с Гугъл. Нито веднъж форума не ми излезе на първа страница. Нерегистрираните как ще го намерят Mr. Green

# 2 388
Новата визия е повече от ужасна и натрапчива. Забива ми, зарежда бавно, освен това ,преди да вляза в някой под-форум трябва да се вглеждам в половината екран отляво-другата половина е заета от рекламите. За какво се кьоравя...? всичко е сбито, малко, натъпкано ...

# 2 389
Новата визия е повече от ужасна и натрапчива. Забива ми, зарежда бавно, освен това ,преди да вляза в някой под-форум трябва да се вглеждам в половината екран отляво-другата половина е заета от рекламите. За какво се кьоравя...? всичко е сбито, малко, натъпкано ...
А докато намериш този под -форум направо ще ти се приреве. Защото не се показват и ти ще си цъкаш ли, цъкаш докато не го намериш

# 2 390
Вече бе пояснено, е старата версия е комулация многократни кърпежи, създадена е за по-малък формат и е доработвана многократно, съответно не може да се поддържа така до без край - на косъм и се търси нов вариант.

До колкото разбирам - можем да помагаме - новата версия да е удобна  Peace
Аз да изкажа моето професионално мнение, старата версия е на базата на една фри платформа за форум, която обаче е претърпяла толкова много промени, че не могат да се слагат нови версии вече. Тя върши много добра работа като за ФОРУМ, но понеже това вече няма да е форум, а ИНФОРМАЦИОННА платформа, то затова няма начин да върши работа. С две думи, имат огромна база данните във вид и полза на форум, но не и за информационна платформа и ето драмата - взимат данните от форума и правят  БОЗА.
За да може някой друг /прелитащи, не логнати, потребители/ да си смята порциите, ние губим ФОРУМА и получаваме НЕЩОТО.
На кратко:
Нито формата, нито базата, нито функционалността на старата версия НЕ ПРЕЧИ на форума, но тя не е информационна платформа.

# 2 391
Каква информационна банка може да бъде място, където всеки може да напише каквото му скимне. Как собственикът ще гарантира достовеност, точност, коректност? Както и адекватност към момента на търсене? И още - прелитащият как ще се ориентира на кое мнение да повярва? Ами ако рецептата е написана от зевзека на форума, а той тръгне да си смята порциите по 10  Mr. Green

# 2 392
Защо тази овца ме гледа така Crazy

# 2 393
Аз вече си представям рецептата за 10 порции:

10 пъти "на око" брашно
10 пъти вода "докато поеме"
10 пъти повече време за печене докато "хване коричка според фурната"

.... голямо смятане ше падне...

# 2 394
Каква информационна банка може да бъде място, където всеки може да напише каквото му скимне. Как собственикът ще гарантира достовеност, точност, коректност? Както и адекватност към момента на търсене? И още - прелитащият как ще се ориентира на кое мнение да повярва? Ами ако рецептата е написана от зевзека на форума, а той тръгне да си смята порциите по 10  Mr. Green
Е тъй де, тук Форума е прецедил пишещите за кексове, манджи и др. Има си екип който явно избира темите - нали не си мислите, че тез теми дето се въртят на заглавната страница и картинките им са хей така коледно попаднали там а? Та когато 'Мис торта'  пише рецепта за мъфини, няма да я пише в свободен текста, а ще бъде помолена /ЗАСТАВЕНА/ да напише точни мерки за може на господа прелитащите да ИМ сметнат наготово после. Та тази 'Мис торта' споделя тук от поне 8 години, тя не е зевзек. А пък онези 'журналистчета' дето списват вестника си от клюкарника така и така взимат на готово, що да не се улеснят и те, пишеш поста, добавяш 'ключова дума' и после те си откриват поста ей тъй без усилия и да си драскат глупости и на ТЯХ им плащат за това. А там където е истинската помощ - 'Кърмене', 'Проблемно забременяване', 'Осиновяване', 'Родители отглеждащи сами децата си' и т.н., това господата 95% прелитащи и младия меринджейн не ги интересуват.

# 2 395
Защо тази овца ме гледа така Crazy
Щ'ото и изядоха форума:) А тя си го обича. И гледа толкова тъпо като види новия дизайн. Дори не може да дъвче от напрежение да схване какво аджеба гледа.

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 21:00 от УФСЪ

# 2 396
Аз нищо не разбирам от готвене, но само като прочетох "не ви ли се е искало да видите какъв брой продукти ще са ви необходими, ако например искате да сготвите 10 порции " и ми стана ясно, че това е пълна глупост, а този който го е измислил и го е написал е още по-зле и от мен и едва ли някога е готвил  Laughing
За мен това е хвърляне на прах в очите на хората.

Аз нямам нищо против собствениците на сайта да печелят, дори им го пожелавам от сърце. Рекламите са неизбежни и колкото повече посетители има сайтът, толкова по-добре, но моля тези реклами да не ме пращат непрекъснато във Facebook, да не ми закриват текстът и да не се налага да скролвам до припадък докато открия темата!

# 2 397
Ето там е работата - има дразнещи реклами, има и недразнещи. Недразнещите не пречат на повечето. На мен ми се е случвало да кликам на реклами, които са ми били интересни или актуални, но това е рядкост. И никога не са били натрапващи се, а мънички и така встрани.

На мен ми изглежда като че форумът ще се жертва, за да се развие някаква "информационна платформа", която е насочена не към регистрираните и постоянни потребители, а към 95-те процента случайно прелитащи тук. Явно е технически невъзможно да има и "информационна платформа" за прелитащите, и форум. Под форум нямам предвид новия дизайн, а форум - удобен, практичен и максимално опростен - такъв, какъвто е удобен на регистрираните и постоянно присъстващи потребители.

Новогодишно си пожелавам форумът да се върне в старата премяна за регистрираните потребители, а нерегистрираните - нека те стават експеримент за новия дизайн.

# 2 398
  • Талант на 2012,2013 г.
Овцата ме кефи.

Едно хубаво нещо да видя.  bouquet

# 2 399
Много е сладка овчицата ! Heart Eyes И гледа умно ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт