Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 881
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 400
Много е сладка овчицата ! Heart Eyes И гледа умно ! Wink
Къде я виждате тази овца?
Искам и аз да я видя  Blush

# 2 401
  • в 1001-та нощ
Предполагам, че се коментира подписа на УФСЪ

Ако си блокирала визуализирането на изображения - може и да не го виждаш  Peace

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 2 402
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......

Инсталирах си adblock plus - какво да правя после?
Инструкции на Profi_1:
За Мозилата:
С един клик върху Филтър Настройки ти се отваря ... първо само лявата част, която виждаш по-долу като един прозорец. Така както ти е с чек и свети Нова група с филтри натискаш Действия.
Това ти отваря и дясната част на този прозорец.Като натиснеш горе най-дясното бутонче Добави филтър ти се отваря празното прозорче редче под текста Филтър правило. В него копираш първо единият ред с тагове, който съм дала и натискаш големия Ентер на клавиатурата. Така то отива надолу и става като тези под прозорчето с чекчетата, дето ги виждаш вече направени при мен.

Това го повтаряш 3 пъти – т.е. за всеки ред с блокиращи тагове по отделно. Като приключиш трябва да виждаш, това което е при мен на втората картинка.
Това са блокиращите тагове /не съм сигурна, че терминологията ми е точна   /

bg-mamma.com##div.fn-table
bg-mamma.com##a.big-news
bg-mamma.com##div.sidebar-i
bg-mamma.com##div.sidebar

Накрая натискаш най-долу най-дясно бутончето затвори.

Филтрите са 4 !!!  Naughty
В поста ми с линка към докса е написан и четвъртия. Тук го добавих в горния цитат с червено.

Някое от момичетата, ползващи Хром, които вече са си оправили настройките, защо не помогнат, както аз се постарах за Мозилата? smile3506

направих необходимото на работа, но у дома Firefox няма бутон Инструменти... предполагам, че е от версията му. Някой може ли да помогне как да направя необходимото?  Hug

# 2 403
ъпдейтни до по-нова версия?

# 2 404
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам Хром, от години - на всички машини, които някъде ми се налага да ползвам и нищо не ми изскача и пречи, уж нищо не съм блокирала  newsm78 Преди месеци имаше едни големи досади на Памперс в раздела за бременност, наистина рекламата  потресаващо минаваше през екрана, движи се ... и то при всяко зареждане на темата  Crazy но бяха разкарани  Peace

Сега от новите промени насам - нищо рекламно не ме притеснява, но може и някое от защитните приложения да ги блокира  Peace Стана ми любопитно - ще огледам  Blush

# 2 405
a.l.e.n.a, благодаря!   bouquet
Преди няколко дни забраних подписите на потребителите, защото шаренията ми дойде прекалено много  Rolling Eyes
Сведох всичко до минимум  Mr. Green

# 2 406
  • София
Може би аз съм малоумна.Имам adblock плюс и се опитах да направя това, което е написано горе  newsm78 Но като ми с еотвори прозореца с филтрите, натискам Добави абонамент за филтър-> добави друг абонамент и после нищо не става с тези "филтри" или каквото е там. Или пропускам някакви предварителни неща?  Rolling Eyes Това
bg-mamma.com##a.big-news
не ми дава да го въведа никъде, показва ми някаква грешка.

# 2 407
отиди в Потребителски филтри и там ги добави  Laughing

# 2 408
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може би аз съм малоумна.Имам adblock плюс и се опитах да направя това, което е написано горе  newsm78 Но като ми с еотвори прозореца с филтрите, натискам Добави абонамент за филтър-> добави друг абонамент и после нищо не става с тези "филтри" или каквото е там. Или пропускам някакви предварителни неща?  Rolling Eyes Това
bg-mamma.com##a.big-news
не ми дава да го въведа никъде, показва ми някаква грешка.

Линкът с подробните описания е още активен. Ще бъде такъв до 1 януари. Няма да го трия засега, че гледам доста хора го ползват. Ето ти го http://dox.bg/files/dw?a=1de88ae55b и отново обръщам внимание, че после добавих още един филтър, т.е. не са 3, а са 4 филтъра. Дано от картинките ти стане по-лесно! Peace

# 2 409

ами то май съм точно в по-новата версия... горе в ляво имам само един бутон Firefox с падащо меню в което няма Инструменти.
М? По-новата ли е и или по-старата и как да се оправя...  Rolling Eyes

# 2 410

ами то май съм точно в по-новата версия... горе в ляво имам само един бутон Firefox с падащо меню в което няма Инструменти.
М? По-новата ли е и или по-старата и как да се оправя...  Rolling Eyes

Пробва ли и с ляв, и с десен бутон?  Wink Може да се показват различни опции.

# 2 411
Скрит ти е явно барът за менюто - Menu Bar.
Цък с десен бутон в празното на лентата, където са заглавнията на подпрозорците (между последния подпрозорец и трите копчета за управлението на прозорците (за смаляване, промяна на размера, червеното с Х за затваряне). Десен бутон там - отваря се меню, в което можеш да цъкнеш да се вижда Меню-то (първата опция по ред). След това вече имаш ред с надписите и там предпоследното е Инструменти или Tools, зависи от езика, който ползваш.

# 2 412
Скрит ти е явно барът за менюто - Menu Bar.
Цък с десен бутон в празното на лентата, където са заглавнията на подпрозорците (между последния подпрозорец и трите копчета за управлението на прозорците (за смаляване, промяна на размера, червеното с Х за затваряне). Десен бутон там - отваря се меню, в което можеш да цъкнеш да се вижда Меню-то (първата опция по ред). След това вече имаш ред с надписите и там предпоследното е Инструменти или Tools, зависи от езика, който ползваш.

Точно така е .  bouquet
И на мен ми беше скрит , но си го намерих .

# 2 413
  • София
Махнете я най-накрая тая реклама на доктор йоткер или я преработете. Сто пъти се оплакаха хората, много дразни. Стои прозрачна над бутоните и като се кликне на тях най-неочаквано те отвежда на някаква рекламна тема.

# 2 414
Наистина обаче в раздела Ново от всички форуми стоят с дни едни теми с по 3-4 отговора, точно като в някои форуми, където пише по един човек за седмица.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт