Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 909
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Талант на 2012,2013 г.
Да и това е дразнещо. Имам предвид отговорите излизащи в ново на началната страница. И може би грешката е в мен, но не мога да ги изчистя, а съм задължена да отварям една по една темите... Rolling Eyes

# 2 416
Изумена съм с колко много платени неща е бил натоварен форумът ни. Сложих си адблокър, а той нали показва броят на блокираните реклами на дадената страница, която е отворена в момента. Е, като бг мама няма втора: в другите сайтове, в абв пощата - по 1 до 3 реклами, а в нашия форум от 6 до 15 реклами на страница  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Човека добре се е прицелил в аудиторията:
http://prnew.info/tag/ivan-nikolov/

# 2 417
Изумена съм с колко много платени неща е бил натоварен форумът ни. Сложих си адблокър, а той нали показва броят на блокираните реклами на дадената страница, която е отворена в момента. Е, като бг мама няма втора: в другите сайтове, в абв пощата - по 1 до 3 реклами, а в нашия форум от 6 до 15 реклами на страница  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Mr. Green

Давам си сметка, че някои от нас са развили зависимост от форума. Може би промяната е за добро. Ето, тези дни неусетно смених позицията - от мястото "вътре, в моя форум, на моето си място", направих крачка извън кръга и вече го гледам отвън, оценявам, критикувам. И малко се чудя и на себе си колко съм била пристрастена. Но ето че идват лоперите, оптимизират и прекъсват нишката на зависимостта. Разбира се, те не губят много, защото с времето ще се зарибят нови потребители, но ние спечелихме - може да е с малко, но вече сме по-свободни.  Peace

# 2 418

Човека добре се е прицелил в аудиторията:

Цитат
дружеството, което е собственик на някои от най-големите специализирани портали в България като сайта за бременни жени bg-mamma.com

аз направих каквото можах като бременна, ама повече не ми се полага ни бременност, ни явно сайт за бременни жени Simple Smile

# 2 419
  • До сърцето...
Давам си сметка, че някои от нас са развили зависимост от форума.... Но ето че идват лоперите, оптимизират и прекъсват нишката на зависимостта. Разбира се, те не губят много, защото с времето ще се зарибят нови потребители, но ние спечелихме - може да е с малко, но вече сме по-свободни.  Peace

Да, аз съм от тия, по-свободните  Grinning
Вече не влизам във форума с кеф, и не ми липсва толкова. Ще си търся пристан другаде за моето удоволствие.

# 2 420
  • Ямбол
Какво стана с ония, които щяха да си носят аватарите и в мненията в знак на протест? Много бързо се напротестираха. Само заканите им бяха големи и въздушни естествено.

# 2 421
Сега сме със старата визия , защо да ги носят ? Thinking

# 2 422
  • Ямбол
Сега сме със старата визия , защо да ги носят ? Thinking
Те си ги носеха и при старата.

# 2 423
  • Талант на 2012,2013 г.
Лилянке, честита Коледа и на теб! Laughing

# 2 424
Kaжете ми какъв аватар трябва да си сложа в знак на протест и веднага ще си го сложа  yes

# 2 425
B & C , ей тъй , като на Профи , има предвид Лилито . Mr. Green

Ама ти нямаш аватар по принцип ! tooth tooth

нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......

Инсталирах си adblock plus - какво да правя после?
Инструкции на Profi_1:
За Мозилата:
С един клик върху Филтър Настройки ти се отваря ... първо само лявата част, която виждаш по-долу като един прозорец. Така както ти е с чек и свети Нова група с филтри натискаш Действия.
Това ти отваря и дясната част на този прозорец.Като натиснеш горе най-дясното бутонче Добави филтър ти се отваря празното прозорче редче под текста Филтър правило. В него копираш първо единият ред с тагове, който съм дала и натискаш големия Ентер на клавиатурата. Така то отива надолу и става като тези под прозорчето с чекчетата, дето ги виждаш вече направени при мен.

Това го повтаряш 3 пъти – т.е. за всеки ред с блокиращи тагове по отделно. Като приключиш трябва да виждаш, това което е при мен на втората картинка.
Това са блокиращите тагове /не съм сигурна, че терминологията ми е точна   /

bg-mamma.com##div.fn-table
bg-mamma.com##a.big-news
bg-mamma.com##div.sidebar-i
bg-mamma.com##div.sidebar

Накрая натискаш най-долу най-дясно бутончето затвори.

Филтрите са 4 !!!  Naughty
В поста ми с линка към докса е написан и четвъртия. Тук го добавих в горния цитат с червено.

Някое от момичетата, ползващи Хром, които вече са си оправили настройките, защо не помогнат, както аз се постарах за Мозилата? smile3506

направих необходимото на работа, но у дома Firefox няма бутон Инструменти... предполагам, че е от версията му. Някой може ли да помогне как да направя необходимото?  Hug

# 2 426
  • Ямбол
Благодаря. И на теб да е честита.

Когато е Коледа, не може ли да се коментира?

# 2 427
B & C , ей тъй , като на Профи , има предвид Лилито . Mr. Green

Ама ти нямаш аватар по принцип ! tooth tooth

Аз имах и аватар и подпис, но ги махнах в знак на протест, а и забраних да се виждат подписите на другите потребители.
Шаренията ми дойде прекалено много.  Rolling Eyes

Последно това ли трябва да си сложа? newsm78

# 2 428
Не , не това .
Твоя си аватар , но вътре в мнението , както е направила Профи . Peace

# 2 429
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря. И на теб да е честита.

Когато е Коледа, не може ли да се коментира?

Благодаря ти.

Може. Ама ти пак се заяждаш. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт