Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 838
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 460
  • КиТ
Тукс що и аз пробвах през Мозилата където нямам никакви адблокове и ми цъфна  Crazy Joy,няква и на Мтел пръкна отдолу  newsm78

А каква е тая реклама,тя също е дразнеща,не може ли да е по тясна  Shocked

# 2 461
Аз пък на работа съм рахат, защото всичко ми е някакви стари версии и грам реклама няма.  Laughing Laughing Sunglasses

# 2 462
  • Варна
Я я снимайте тази реклама на Йоткер, че ми стана интересно Laughing Сега влязох през друг браузър без да се логвам, бях забравила колко е смотана новата версия ooooh! Обаче Йоткер не видях.

# 2 463

Тази реклама показва рекламки в зависимост от интересите ти  Laughing
Явно скоро си търсила книжки и парцалки в Интернет. Признай си!  Laughing

Я я снимайте тази реклама на Йоткер, че ми стана интересно Laughing Сега влязох през друг браузър без да се логвам, бях забравила колко е смотана новата версия ooooh! Обаче Йоткер не видях.

# 2 464
хахахах, на мен ми дава АйКю тестове и запознанства и хостинги.  Joy Joy

# 2 465
Точилката е на главната (първа) страница. Намира се в дясно и не винаги е тя. Там се показват най различни рекламки, но точилката е върхът!  Crazy

# 2 466
  • Sf
Точилката е на главната (първа) страница. Намира се в дясно и не винаги е тя. Там се показват най различни рекламки, но точилката е върхът!  Crazy

Върхът е невидимата подложка. Като кликнеш върху Виж новото, което е точно до рекламата, всъщност кликваш върху рекламата и те препраща в тяхната ФБ страница. И така поне 8 пъти на ден, а аз не влизам често във форума. Ако бях на д-р Йоткер, целия ми маркетингов отдел щеше да посрещне НГ безработен.

# 2 467
  • София

Тази реклама показва рекламки в зависимост от интересите ти  Laughing
Явно скоро си търсила книжки и парцалки в Интернет. Признай си!  Laughing

Не съм сигурна, че е според интересите. Вчера ме преследваше "Бебе-запек.ком", а нямам нито бебе, нито запек, че да съм ги търсила.  hahaha

# 2 468
...
Не съм сигурна, че е според интересите. Вчера ме преследваше "Бебе-запек.ком", а нямам нито бебе, нито запек, че да съм ги търсила.  hahaha
Сигурна ли си?  Joy
Да не би форума да е станал кристално кълбо предсказващо бъдещето?  Hug

# 2 469

Ето я цялата , разгъната реклама , точилката е до средата на екрана ! Twisted Evil

# 2 470
  • София
И при мене долните реклами са всичко друго ,но не и по интереси.Д-р Йоткера и да го затворя от хикса пак ми отваря фейса.Обаче това само в къщи, където ми е запаметена паролата.На работата-не-там се логвам всеки път .И в 2-та случая съм с Мозила.Да не говорим че всмето отговори имам списък на посещавани теми, дето не ми е и хрумнало да следя.
Добре де-рекламата си е реклама-ама не може ли някак  по-скромничко така....И аз вече съм на фаза да не влизам....егати забалението докато прочетеш 2 реда.

# 2 471
  • София
...
Сигурна ли си?  Joy
Да не би форума да е станал кристално кълбо предсказващо бъдещето?  Hug

hahaha hahaha hahaha  За първото ми е минало времето, а за второто никога не се знае ...  Mr. Green  Но със сигурност не съм питала Чичко Гугъл по въпроса.  Laughing

# 2 472
  • София
хахахах, на мен ми дава АйКю тестове и запознанства и хостинги.  Joy Joy
Joy Joy Ще си кажеш всичко  Joy  bouquet

...

rotfImbo rotfImbo О, не  Joy Чувствам се ощастливена, че поне това не ме преследва.

# 2 473
  • КиТ
Ц и мен кристалното кълбо на форума не ме е разпознало  Naughty Не обичам да пазарувам онлайн,та и за това не съм и търсила дрешки или каквото и да е било  Naughty

# 2 474
  • София
Мен рекламките долу ме пратиха на Даоска йога, на курсове за матура и ми препоръчват някакъв Газ трейд  Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт